Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Nu nieuw: Retinol huidverzorging RETINOL MET 3-VOUDIGE WERKING Verzorg je huid met de nieuwe retinol huidverzorgingsproducten van DOCTOR BABOR voor een mooie, vernieuwde huid die er gladder en egaler uitziet. De retinolen in de nieuwe werkstof Triple Pro-Retinol werken onmiddellijk en, dankzij een innovatieve inkapseling, met een 24 uur durend vernieuwend effect. Door onze BABOR-experts ontwikkeld, medisch en wetenschappelijk bewezen. Pigmentvlekken kunnen binnen 28 dagen zichtbaar worden verminderd. De vernieuwingsprocessen van de huid worden gestimuleerd en er verschijnt een mooie huid. Dit maakt huidverzorging met retinol een must-have voor iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor hun huidproblemen zoals pigmentatie, rimpels, vlekken en donkere kringen.
Retinol crème Deze retinol crème zorgt voor een verbeterde huidtextuur, een gladder en fijner huidbeeld en ondersteunt de huidvernieuwing. Je huid wordt optimaal verzorgd met het 3-voudige PRO-RETINOL werkstoffencomplex, aminozuren, niacinamiden en vitamine F. Met de nieuwe Triple Pro-Retinol Renewal Cream van DOCTOR BABOR kun je de wereld met hernieuwd zelfvertrouwen en een vernieuwde huid tegemoet treden.Dit is hoe het gebruik werkt als een retinol-intensieve kuur:
De Retinol Cream moet aanvankelijk slechts 1-2 keer per week, bij voorkeur 's avonds, worden gebruikt en de gebruiksfrequentie moet langzaam worden verhoogd. Na gebruik van de 50 ml moet het nieuwe stralende huidbeeld een pauze van 2-3 maanden van producten met retinol gegund worden. Daarom moet de retinol crème worden gebruikt als een intensieve kuur.
Retinol oogpads De retinol oogverzorgingspads maken elk gebied rond de ogen stralend. De nieuwe Triple Pro-Retinol Eye Zone Patches geven de gestreste en doffe huid rond de ogen meer levendigheid, helpen roodheid te verminderen en normaliseren vergrote poriën rond de neus. Als je de retinol oogpads 's avonds aanbrengt, kunnen ze hun huidvernieuwende werking ontplooien en zorgen voor een wakkere blik de volgende ochtend. Wie de oogpads liever 's morgens wil gebruiken, moet daarna dringend een ggezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor aanbrengen.
Voor een nog gladdere en vollere huid Collageen serum Het veganistische collageen-peptide Derma Filler Serum voegt nog een product toe aan de DOCTOR BABOR LIFTING SERIE en helpt een gladdere en vollere huid te verkrijgen. Een innovatieve tetrapeptide helpt om alle collageentypes in de huid aan te pakken, waardoor de stevigheid en contouren worden geoptimaliseerd. Het bevatte, plantaardige collageenalternatief ondersteunt het huidbeeld zodat deze er fris en levendig uitziet. Omdat het geur- en kleurvrij is, is het geschikt voor alle huidtypes en is het bijzonder huidvriendelijk. Ook voor mannen is het serum perfect omdat het licht is, snel intrekt en de huid optimaal verzorgd wordt. Het is aan te bevelen het serum 's morgens en 's avonds te gebruiken.
Onverslaanbare combinatie Als verzorgende aanvulling is de populaire Collageen Booster Cream van DOCTOR BABOR geschikt.
Wat is retinol en voor wie zijn retinolproducten geschikt? Retinol is een uiterst werkzame vorm van vitamine A en dankzij zijn talrijke voordelen een van de populairste ingrediënten van huidverzorging. Waarom? Ontdek waarom retinol ook jouw huidbeeld kan verbeteren. Meer te weten komen
Belangrijke opmerking over het gebruik van retinolproducten: Beide retinol huidverzorgingproducten moeten maximaal één keer per dag worden gebruikt - bij voorkeur 's avonds - en overdag alleen met aansluitend gebruik van een adequate zonbeschermingsfactor. Beide retinol-innovaties mogen niet worden gebruikt in combinatie met andere retinol-producten.
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten