Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
ENKEL DEZE WEEK ELLE SMART SHOPPING WEEK! Shop jouw favorieten met 20% korting De zon is er eindelijk! Wist je dat je skincare routine in de lente een upgrade nodig heeft? De dagen worden langer en warmer. Tijdens de lente mag je overschakelen op een lichtere moisturizer & eventueel een andere foundation tint of een minder dekkende formule. SPF is altijd belangrijk, smeer een voldoende hoge factor om je huid te beschermen tegen zonneschade & veroudering. Ontvang tijdens ELLE SMART SHOPPING WEEKEND 20% korting + ontvang onze Moisture Glow Cream in handig reisformaat cadeau met code BABOR20*Zo gaat het in zijn werk:
  1. Voeg je favoriete producten toe aan het winkelmandje
  2. Voer de kortingscode BABOR20 toe
  3. Bij aankoop van min. €70 zal het geschenk in jouw mandje verschijnen
  4. Bespaar & geniet van jouw BABOR producten
*Geldig van 07/04/2024 tot en met 14/04/2024. Niet geldig op producten die al afgeprijsd zijn, actie-artikelen en producten die met “er wordt geen korting op gegeven” gemarkeerd zijn. De algemene bepalingen voor actie- en cadeauvouchers ("vouchervoorwaarden”) zijn van toepassing. Geschenk bij aankoop van min. €70. Geldig zolang de voorraad strekt.
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten