HSR liftingOnze nieuwe generatie anti-rimpelverzorgingHands onEen geschenk voor zijdezachte handen vanaf een aankoopwaarde van € 80MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

 

 

  

Green Week: Let’s clean up this planet

Wij zetten ons in voor schone wateren

 

Wist je dat er jaarlijks meer dan 11 miljoen ton plastic in de oceanen terechtkomt? Een groot deel hiervan bereikt de oceanen via rivieren. De groene start-up everwave uit het Duitse Aken gaat deze mondiale uitdaging aan door het stimuleren van innovatieve cleanup-technologieën voor het reduceren van wereldwijde oceaanvervuiling.

Dat zijn bijvoorbeeld vuilnisboten met kunstmatige intelligentie die over de hele wereld plastic afval uit rivieren verzamelen. Een fantastisch initiatief dat we graag ondersteunen in het kader van onze Green Agenda. Daarbij werken we samen met de Milieustichting van Audi. 

 

Join us – Green Week 18/04 – 25/04 April

Je koopt. Wij ondersteunen.

Als je ook een bijdrage wilt doen, kan dat tijdens onze Green Week van 18 tot 25 april.

Koop simpelweg je lievelingsproduct(en) in onze webshop of kom langs in een van de deelnemende BABOR Stores. Zo steun je onze actie met everwave met 1 euro per verkocht product.


Naar je lievelingsproducten

 

 

BABOR x everwave

Wij sturen de everwave-boot "CLEAN FUTURE" de Donau op – om deze van zoveel mogelijk plastic afval te ontdoen.

Herinner je je onze social media-actie nog, waarbij je op een naam voor onze vuilnisboot kon stemmen? Zo kwamen we tot de naam CLEAN FUTURE.

Hier krijg je een beeld van onze cleanup-missie met everwave.


 

Wie zit er achter onze partners?

verwave is een groene start-up uit het Duitse Aken die zich bezighoudt met de mondiale uitdaging van watervervuiling. Met hun cleanup-technologieën – zoals verankerde vuilnisboten met kunstmatige intelligentie – verzamelen ze plastic uit rivieren over de hele wereld.

De Milieustichting van Audi stimuleert samen met non-profitpartners innovatieve technologieën om afval uit stromend water te filteren.

 

 

Onze duurzaamheidsinitiatieven

Als een door de eigenaar geleide bedrijf in de derde generatie zit duurzaamheid bij ons in het DNA. Onze Green Agenda is het actieplan dat onze duurzaamheidsfilosofie voor de toekomst uitstippelt. Deze bevat drie hoofdthema's: CO2, verpakkingen en ingrediënten.


Meer over onze Green Agenda