Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Singles Day 2023 Tijd om jezelf een cadeautje te gunnen De liefde behoort tot de sterkste emoties die een mens kan voelen. Geen wonder dat het in films, in boeken of tijdens een gesprek met vriendinnen en vrienden vaak over gevoelens gaat. Een ding mogen we echter niet vergeten: bij liefde hoort ook zelfliefde. Met Singles Day richten we de aandacht heel bewust op genieten van wie je bent. En om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit, doet BABOR dit jaar ook mee aan Singles Day. Samen laten we op 11 november 2023 de tijd stilstaan - door middel van kleine wellness-momenten met een groot effect.
Wat zit er achter Singles Day? Heb je al eens iets over Singles Day gehoord? In feite is dit fenomeen nog helemaal niet zo lang bekend in Duitsland. Dat weerhoudt ons er echter niet van om op actieve en bewuste wijze het vrijgezel zijn te vieren. Maar waar komt deze tegenhanger van Valentijnsdag eigenlijk vandaan? En wat is de oorspronkelijke gedachte achter dit inmiddels internationale shopevenement? Wij leggen het uit.
Hoe is het grootste online shopevenement ontstaan?
De Singles Day (in het Chinees: Guanggun Jie) wordt elk jaar op dezelfde dag in november gevierd: 11-11 werd in de jaren 90 door vier jonge studenten gekozen als de dag van de vrijgezellen. Singles Day is ontstaan in de oostelijke stad Nanjing in China, waar elk getal een eigen betekenis heeft - het getal een staat symbool voor alleen zijn. Als tegenhanger is dit getal ook het teken voor oorsprong. Met deze symboliek zetten de studenten hun traditie ook na hun afstuderen voort. De gewoonte verspreidde zich al snel over het hele land en steeds meer groepen alleenstaanden kwamen regelmatig bijeen - maar niet alleen om hun leven als single te vieren. Een hart hunkert altijd naar liefde en dus werden tijdens deze bijeenkomsten nieuwe vriendschappen gesloten of zielsverwanten gevonden. Vandaag de dag is Singles Day in China een groot, multimediaal evenement dat op 11-11-2011 zijn feestelijke hoogtepunt bereikte. In 2009 koppelde retailer Alibaba voor het eerst een unieke shopervaring aan deze dag.
Hoe wordt Singles Day in Duitsland gevierd?
De Chinese traditie overschreed al snel de landsgrenzen en arriveerde in 2016 in Duitsland. Naast de welbekende Black Friday zorgde dit evenement in eerste instantie voor verwarring. Maar 2 jaar geleden in 2020 kreeg Singles Day ook hier voet aan de grond. Nu wordt de actiedag steeds populairder. Steeds meer Duitse winkels nodigen singles uit om zichzelf eens flink te verwennen. Kleine en grote retailers nemen online deel met allerlei acties, deals en koopjes. "Me, myself and I" is het devies. Ook wij willen graag bijdragen aan jouw diepe ontspanning. Zo kun je Singles Day bewust gebruiken om met jezelf in harmonie te komen. Maak dit in plaats van uitzinnig online shoppen tot jouw traditie in november.
Een blik achter de schermen bij Singles Days
Na het succes in China is deze dag voor alleenstaande vrouwen en mannen tegenwoordig wereldwijd de online shopdag met de grootste omzet. Met speciale Singles Day-aanbiedingen en omzetcijfers die in de miljarden lopen heeft deze dag Black Friday van de troon gestoten. Los van het overdadige consumptiegedrag draait het op Singles Day echter om aandacht voor jezelf. We worden veel te snel weer opgeslokt door de routines in ons dagelijks leven. Mindfulness is dan ook een zeldzaam goed. Daarom is het des te belangrijker om de kerngedachte achter Singles Day niet te vergeten en jezelf te vinden op 11 november. Een wellness-dagje alleen of met vrienden of vriendinnen is dan toch een prachtig idee, nietwaar?
Veel liefde voor kleine beautymomenten: Singles Day met BABOR Ons uiterlijk heeft een uitwerking op onze mentale kracht - en onze mentale kracht kan op zijn beurt onze uitstraling beïnvloeden. We gedragen ons zelfverzekerder als we ons helemaal goed voelen. Daarom is het belangrijk om zowel aan ons innerlijk als aan ons uiterlijk aandacht te besteden. Eén manier om dit te bereiken is evenwichtige voeding en de juiste lichaamsbeweging. Regelmatige me-time en goede huidverzorgingsproducten zijn daarbij echter ook erg belangrijk. Wat kun je daar beter voor gebruiken dan onze rijke BABOR-ampullen? Met hun sterk geconcentreerde ingrediënten zoals vitamine C, niacinamide of hyaluronzuren versterken deze de huid van binnenuit. Deze korte treatments laten haar onmiddellijk stralen. Mogen wij je laten zien wat we op Singles Day met BABOR allemaal voor jou in petto hebben? Lees dan snel verder!
Bereid je voor op datenight met BABOR
De BABOR-ampullen zijn de perfecte basis voor jouw avondmake-up. Onze stijlvolle cosmeticaproducten zijn de perfecte symbiose van duurzame huidverzorging en natuurlijke make-up:
  • Gezicht: concealer of foundation voorzien jouw huid van vitaminen en hydrateren haar. Bronzer en blush geven de huid een fluweelzachte, sun-kissed look.
  • Ogen: mascara, oogschaduw of wenkbrauwmascara benadrukken je natuurlijke uitstraling.
  • Lippen: de hydraterende mangoboter of de voedende kersenolie geven je mond schitterende kleuren.
Ontdek jouw Spa-momenten voor thuis met BABOR
Singles Day is maar één keer per jaar, maar desondanks kun je jouw huis elke dag omtoveren tot een heerlijke wellness-plek. Met onze luxueuze BABOR Spa-serie verwen en prikkel je al je zintuigen met voedende werkstoffen en kalmerende geuren:
  • Onze BABOR Energizer-verzorgingsproducten met plantaardige taurine geven jouw lichaam een energieboost. Body Lotion, handzeep of Feet Smoothing Balm zorgen voor heerlijk ontspannende en vitaliserende momenten.
  • De BABOR Shaping-verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke stoffen, zoals het werkstofextract glaucine. Met een lichaamsolie, een peelingcrème of zacht doucheschuim zorg je voor een gelijkmatig huidbeeld dat er jonger uitziet.
Geniet van wie je bent - met individueel BABOR-productadvies
Hoe goed ken jij jouw huid? Wist je dat zij net zo individueel is als jouw vingerafdruk? Ze heeft dan ook verzorging nodig die precies op jouw behoeften is toegespitst. Gebruik Singles Day om jouw huidbeeld beter te leren kennen. Wij ondersteunen je met een digitaal productadviesgesprek of een weldadig ontspanningsprogramma. Neem de tijd voor ons digitale productadvies, een persoonlijke analyse via videochat of een professionele behandeling bij een BABOR-beautyexpert bij jou in de buurt. Onze Welcome Treatment nodigt je bijvoorbeeld uit voor een ontspannende pauze van 90 minuten, waarin we jouw huid analyseren en haar met zachte verzorgingsproducten verwennen. Gaan liggen, ontspannen en met een heerlijk gevoel weer opstaan!
Elke dag een wellness-dag: ontdek nu premiumproducten van BABOR Op 11 november is het Singles Day. Er staan vele aanbiedingen en acties voor je klaar. Ook al heb je 365 dagen per jaar om tot rust te komen: op deze dag mag je extra trots zijn op jezelf en je onafhankelijkheid. Veel retailers en shops hebben verleidelijke materiële aanbiedingen. Richt je aandacht echter op jezelf en jouw mentale welzijn: met actieve Selfcare Time. Snuffel eens in ons assortiment en vind de juiste producten die jouw individuele huidbeeld laten stralen. Probeer eens één van onze BABOR-sets uit of maak een afspraak voor een persoonlijk productadvies bij één van onze experts. Het shopevenement is niet alleen bedoeld voor jonge vrijgezellen, maar voor echt iedereen - dus ook voor iedereen die juist met volle teugen geniet van het vrijgezellenleven. Zorg met BABOR dat het goed met je gaat – op Singles Day op 11-11!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten