Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
NIEUW BESCHERM JE HUID TEGEN STRESS Onze nieuwe Cleanformance Stress Defence Mushroom Cream - geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde - is je dagelijkse bescherming tegen stress. Voor een zichtbaar gebalanceerde en gerevitaliseerde huid, zonder tekenen van stress.DE SUPERKRACHTEN VAN DEZE CRÈME
• Beschermt de huid tegen tekenen van stress en vermoeidheid
• Ondersteunt de natuurlijke weerstand van de huid tegen negatieve omgevingsfactoren
• Houdt de huid in evenwicht
• Laat de huid heropleven
• Vermindert expressielijntjes
In den WarenkorbCLEANFORMANCEStress Defense Mushroom CreamWeerstandsverhogende gezichtscrème – 97% natuurlijke ingrediënten € 52,90* / 50 ml 1000ml - € 1 058,00CLEANFORMANCE Stress Defense Mushroom Cream
82% bevestigt dat de weerstand van de huid tegen externe stressfactoren is verbeterd*
92% bevestigt dat de huid onmiddellijk gerevitaliseerd is **
"
Pre- & probiotica Helpt het microbioom in balans te brengen en de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid te versterken.
2% shiitake-extract Helpt de huid te beschermen tegen gevoelige reacties en versterkt de natuurlijke barrières van de huid.
1% Ginsengextract Herstelt de vitaliteit van de huid en verfrist deze.
Clean. Vegan. Niet getest op dieren. 97% van de ingrediënten in Cleanformance Stress Defence Mushroom Cream zijn van natuurlijke oorsprong.
'* Zelfevaluatie van 78 testpersonen over een periode van 4 weken. Toepassingsfrequentie: Het testproduct werd tweemaal daags aangebracht op gezicht, hals en decolleté.
'** Zelfevaluatie van 76 proefpersonen na de eerste applicatie: Het testproduct werd aangebracht op het gezicht, hals en decolleté.
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten