MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
BABOR Ask for more. De kunst van precieze huidverzorging - we geloven, dat BABOR elk mens nog mooier maakt en zo het zelfvertrouwen kan versterken.
We believe… Schoonheid is iets heel persoonlijks. Want uw huid is zo individueel als uw vingerafdruk.Daarom begint elke beauty-ervaring bij BABOR met een huidanalyse, waarin we duidelijk maken wat uw huid echt wenst. In de behandeling ontstaat daaruit een buitengewone schoonheidsbelevenis die high performance ingrediënten en een absolute verwenfactor verbindt. En wel precies afgestemd op uw behoeften. De werking zult u zien.BABOR is een uitnodiging aan sterke vrouwen om hun kracht te tonen en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Want het is de overtuiging van het merk, dat elke vrouw de beste versie van haarzelf is, als ze zich mooi, verzorgd en lekker in haar vel voelt. Meer dan 100.000 huidexperts spreken deze uitnodiging naar u uit. Hun professionele handen halen het maximum uit de BABOR high performance producten en schenken u de perfect verzorgde huid die u verdient.
Onze huidexperts. Onze ambassadeurs wereldwijd. Huidexperts wereldwijd vertrouwen op BABOR. Professionals die het moeten weten. Ondernemers die midden in het leven staan. Ze zijn onze ambassadeurs. Hen te versterken is net zo een bedrijfsdoel als u uw mooiste huid te geven. Daarom begeleiden we onze partners met competente business-concepten.We gelover erin, dat we allemaal het recht hebben om meer te verlangen. Daarom ondersteunen we jonge vrouwen aan het begin van hun carrière. Samen met CIDESCO, de wereldwijd meest gerenommeerde organisatie voor de opleiding voor schoonheidsspecialistes, hebben we een beursstudentenprogramma in het leven geroepen, om jonge talenten te begeleiden bij de verwezenlijking van hun dromen.
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten