Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Beauty is our passion. BABOR is our love. De onderneming De geschiedenis van BABOR begon in 1956. Wat tegenwoordig als moderne brand het hart van iedereen verovert die meer van zijn huidverzorging verwacht, is als gewaagde visie van een wetenschapper begonnen. In een keuken in Keulen. BABOR werd opgericht door de chemicus Dr. Michael Babor. Hij ontwikkelde de HY-ÖL die de huid met natuurlijke oliën reinigt, en legde de basis voor talrijke bekroonde verzorgingsinnovaties. De farmaceut Dr. Leo Vossen ontwierp de beauty start-up en haalde het bedrijf naar Aken. De ondernemingsfamilie Vossen maakte van het idee van de wetenschapper een wereldwijd merk.Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en maakt degelijk wetenschappelijk onderzoek deel uit van het BABOR DNA. Icoon in het BABOR assortiment is de ampul. Elke filigraan glazen ampul bevat precies de perfecte dosis aan werkstoffen, zodat al 2 milliliter een direct zichtbaar effect heeft.
Data & feiten De onderneming wordt geleid door drie directeuren: Tim Waller, Horst Robertz en Stefan Kehr. Tim Waller is wereldwijd verantwoordelijk voor Marketing en Verkoop. Horst Robertz is verantwoordelijk voor de afdelingen onderzoek, inkoop en productie, terwijl Stefan Kehr leiding geeft aan de afdeling financiën en personeel.Aan het hoofd van de onderneming staat de eigenaarsfamilie van de derde generatie: Dr. Martin Grablowitz (voorzitter van de raad van beheer) en Isabel Bonacker (lid van de raad van beheer en ambassadeur van het merk) zijn de kleinkinderen van Dr. Leo Vossen, die de onderneming heeft opgebouwd.Het succesverhaal gaat verder: na de grootste investering in de geschiedenis van het bedrijf heeft BABOR juist een nieuw hoofdkantoor betrokken. Het moderne kantoor- en logistiekgebouw is een duidelijke adhesiebetuiging aan de standplaats Aken en aan de kwaliteit made in Germany.450 medewerkers werken op het hoofdkantoor. Wereldwijd zijn er meer dan 600. In meer dan 70 landen is BABOR bovendien vertegenwoordigd door distributeurs en heeft in Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, Zweden, Singapore, Canada en de VS contact met de dochterondernemingen.
60+ jaar branche-expertise. Onze geschiedenis. Met de oprichting van Dr. Babor GmbH in Keulen klonk het startschot voor een tijdperk in de instituutscosmetica — de revolutie van de schoonheid.
2010er High Tech Beauty De nieuwste apparatentechnologie versterkt nu het effect van een behandeling Zo ontstaat er een buitengewone schoonheidsbelevenis, die precieze resultaten met een absolute verwenfactor verbindt. Dus: de kunst van precieze huidverzorging.
2000er Facelift Een nieuwe eeuw en een nieuw tijdperk! BABOR vernieuwt! Een nieuwe merkuitstraling plaatst producten en instituten chic op de voorgrond.
1990er Dit geeft plezier BABOR is in steeds meer landen vertegenwoordigd en maakt zijn intrede in de SPA business van de internationale luxeklasse. In het genot van een exclusieve BABOR treatment komen gasten vandaag de dag bijvoorbeeld in Al Maha Dubai.
1980er Training voor succes Met internationale partners en dochterondernemingen kwam BABOR op het wereldtoneel. De opening van een eigen trainingscentrum is nog een mijlpaal.
1970er Voldoende plaats! BABOR groeit. Daarom is er een nieuw huis nodig. De onderneming vertrekt uit zijn oude stek naar het huidige hoofdkantoor en blijft trouw aan zijn kwaliteit.
1960er Alles super De tijd van de supermachten, is ook de tijd van de superserie. Bij BABOR is deze natuurlijk als systeemverzorging afgestemd op het huidbeeld.
1950er A star is born De chemicus Dr. Michael Babor ontwikkelt de HY-ÖL, een unieke reiniging die tot op de dag van vandaag een bestseller is.
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten