Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Clean beauty Veganistisch, duurzaam, vrij van plastic en dergelijke. vrij van plastic en dergelijke. Het principe van "Clean Beauty" volgt daarbij het motto "Less is more!". Hier zijn de benodigde ingrediënten beperkt en worden stoffen die als kritisch beschouwd kunnen worden - zoals microplastics of minerale olie - achterwege gelaten.
Alle producten met het Clean Beauty logo zijn ontworpen en ontwikkeld volgens de strikte BABOR Clean Beauty richtlijnen. Zij doen dit echter altijd ZONDER de bewezen BABOR-prestaties op te offeren.
En dit zijn onze Schoonheid richtlijnen:
Meer over het principe "Less is more" Clean Beauty-cosmetica Steeds meer vrouwen maar ook mannen neigen naar een bewustere consumptie – en dit intussen ook in de cosmetica. Het principe „clean beauty“ functioneert geheel volgens het motto „Minder is meer!“. Lees verder
Model Kiara Jade over haar CLEANFORMANCE Beauty-routine Zo werkt het: Clean Skincare-routine Model Kiara Jade zweert bij onze nieuwe Cleanformance-serie als het gaat om een mooie, goed verzorgde huid. Ze onthult alles over haar nieuwe verzorgingsroutine, wat beauty voor haar betekent en waarom ze haar tweede thuis in Berlijn zo leuk vindt. Nu meer te weten komen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten