Onze toptrends in marmerlook!


1. maandkalender 2020 van Jo & Judy | circa 14 EURO 2. marmeren dozen van BABOR | circa 39,50 EURO

De stijlvolle maandkalender van Jo & Judy is niet alleen superpraktisch maar past in zijn blauwe marmerdesign met gouden details perfect bij onze fantastische marmeren bewaardoos, die u ontvangt met onze Cleansing-set HY-ÖL & Hydro Base.

rozenkwarts zeep van SoapRocks | circa 16 EURO

SoapRocks zijn handgemaakte zepen en unieke kunstwerken. Ze worden volgens een familierecept door een groep kunstenaars vervaardigd. Elke Soap Rock is een unicum en iets heel bijzonders in elke badkamer. Decoreer de rozenkwartszeep van SoapRocks met onze rozekleurige marmeren bewaardoos uit de Cleansing-set HY-ÖL & Sensitive.

1. presenteerblad GOUD/WIT 30cm van malizee | circa 260 EURO 2. marmeren dozen van BABOR | circa 39,50 EURO

De kunstenares, Michèle Caspers van het Interior Art Label malizee uit Düsseldorf, interpreteert opnieuw de geliefde marmerlook in haar kunstwerken. Bij het maken van haar kostbare presenteerblad werkt ze met de hars Resin en metaalpigmenten die laagsgewijs op het hout worden aangebracht. Een tijdrovend ontstaansproces zit verborgen achter elk individueel handgemaakt dienblad want per laag is er 24 uur droogtijd nodig. Aan het einde overtuigt het kant-en-klare product met indrukwekkende effecten van diepte en reflectie. Perfect geschikt om uw beauty-favorieten of sieraden op een stijlvolle manier de aandacht te laten trekken!

Met dezelfde techniek vervaardigt Michèle Caspers ook vazen, schalen en bijzettafels. En we kunnen  ons verheugen want in navolging van de prachtige presenteerbladen, zal er weldra ook een serie foto’s onder het Art Label komen.

1. marmeren dozen van BABOR | circa 39,50 EURO 2. mobielomhulsel van iDeal of Sweden | circa 30 EURO

Het Zweedse lifestyle-merk, iDeal of Sweden, gebruikt het geliefde marmerdesign eigenlijk vrijwel vanaf het begin voor zijn stijlvolle mobielaccessoires. We omhullen onze mobieltjes het liefst met de SPARKLE GREIGE MARBLE Fashion Case, want het past perfect bij onze Cleansing-set HY-ÖL & Reactivating!

1. gepersonaliseerde Marble City Print van SOLT UN PEPER | vanaf 11 EURO  2. marmeren dozen van BABOR | circa 39,50 EURO

Hoe cool is de gepersonaliseerde Marble City Print van SOLT UN PEPER!? Passend bij onze LIMITED MARMOR EDITION hebben we de coördinaten van Aken, het hoofdkwartier van BABOR, als print gekozen.

Vergelijkbare artikelen

Anti-aging tips & trucs
Antirimpel: Met deze tien tips blijft uw huid langer jong!

Anti-aging tips & trucs

Het Anti-Hangover Plan
Weldadige tips & beauty-rituelen tegen een kater

Het Anti-Hangover Plan

Het draait allemaal om  de juiste reiniging!
But first Cleansing

Het draait allemaal om de juiste reiniging!

2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!
BABOR CHARITY-AMPULLENSET

2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!

Het BABOR Beauty ABC!
BABOR IN CIJFERS & FEITEN

Het BABOR Beauty ABC!