MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Drievoudige ampullenpowerAl het goede komt in drieën gezichtsverzorgingJil26 mei 2021 Lees snel verder om te ontdekken welke drie direct werkende powerampullen je krijgt met onze Beauty Effect Set.

Mogen we even de aandacht? Dit is onze Beauty Effect Set. Een efficiënt trio voor alle ampullenliefhebbers. De set bevat drie van onze multifunctionele ampullen voor versterking, uitstraling en lifting. Hiermee bereik je met minimaal gebruik een maximale werking - en wel direct. 

Welke ampullen zitten er in de set en wat doen ze? 

Beauty Rescue

De Beauty Rescue-ampullen kalmeren de huid en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een hectisch en stressvol leven leiden. De huideigen vochtopslag ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie, wat de huid beschermt tegen negatieve omgevingsinvloeden. En dat betekent: minder onzuiverheden en irritaties. 

Een gespannen en verzwakte huid? Dan zijn de Beauty Rescue-ampullen met hun werkstofconcentraat echt iets voor jou 

Perfect Glow

Weg met die vermoeide en grauwe huid! Onze Perfect Glow-ampullen zijn ideaal om je uitstraling en glow te verbeteren. Bij regelmatig gebruik ondersteunt de PerfectionPeptide P3 de natuurlijke huidvernieuwing. Cacao-peptiden beschermen als vanger van vrije radicalen tegen blauw licht, wat de vroegtijdige veroudering van de huid voorkomt.

Een perfecte glow? Die krijg je er standaard bij!

Lift Express

De Lift Express-ampullen werken direct en zorgen ervoor dat lijntjes minder goed zichtbaar zijn. Bovendien worden je rimpels minder diep en verdwijnen zwaartekrachtrimpels dankzij het Lift Express-complex uit rode-microalgenextract. Daardoor ziet de huid er na het gebruik gladder en strakker uit.

Direct een gladdere huid? Ja, graag!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenZonbescherming? Zonneklaar!Forever Young – maar alleen met de juiste zonbeschermingZonbescherming? Zonneklaar!
Probeer het rustig uit!Het wonderwapen CBDProbeer het rustig uit!
Irritaties in het voorjaarSENSITIVE SKINIrritaties in het voorjaar
Online expert alertEen interview met BABOR-medewerker TheresaOnline expert alert
EXPERT CIRCLEDe menopauze en wat er voor de huid van de vrouw verandertEXPERT CIRCLE
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten