Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
De 5-stappen gezichtsroutine voor een gezondere huidZo verstevig je je huidbarrière gezichtsverzorgingJil2 maart 2023 Een korte, eenvoudige schoonheidsroutine die jouw huidbarrière verstevigt en de gezondheid van je huid bevordert.

Content Creator Mariam uit Brussel heeft de Super Glow geperfectioneerd - en verzorgt haar huid met een zeer eenvoudige "vijf stappen beauty routine", die snel maar bijzonder effectief is als het gaat om het verstevigen van de huidbarrière en dus het bevorderen van de gezondheid van de huid. Ze gebruikt hiervoor onze best verkochte ampul: de Multi Vitamin ampul, die een doffe huid weer laat stralen.

Wil je de komende maanden net zoals Mariam schitteren als de zon? Dan hebben we hier alle details voor je: 

In 5 stappen naar een stevigere huidbarrière & de Super Glow

Zo werkt het:

Stap 1 = reiniging

De eerste én belangrijkste stap van een huidverzorgingsroutine is altijd de reiniging van de huid. Mariam gebruikt de Detox Lipo Cleanser, een super aangename, diep reinigende balsem - die ook een anti-vervuilende werking heeft. Op die manier kunnen onzuiverheden optimaal worden opgelost, zodat latere werkstoffen beter kunnen worden opgenomen.

Gebruik

Breng het product aan op een droge huid en masseer het zachtjes in. Vervolgens met vochtige vingertoppen in cirkelbewegingen emulgeren totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Spoel tenslotte grondig af met water.

Stap 2 = ampullen

Als tweede stap maakt de ampul zijn grote entree. De Multi Vitamin ampul is het werkstofconcentraat voor meer vitaliteit en een sterkere huid. Vooral gestreste, lipidearme huid heeft behoefte aan een intensieve, uitgebreide verzorging die direct werkt en tegen externe invloeden beschermt. 

Gebruik

De ampul goed schudden en de ampulhals met een tissue of met de meegeleverde ampulopener bedekken. Vervolgens de ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een trekkende beweging aan de onderste, witte ring openbreken. De inhoud in de handpalm gieten en over het gezicht, de hals en het decolleté verdelen en met kloppende beweging zachtjes in de huid inmasseren. 

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESMulti VitaminWerkstofconcentraat voor de verzwakte, vermoeide huid met behoefte aan bescherming. € 29,90* / 14 ml 1000ml - € 2 135,71
Stap 3 = oogcrème

In de volgende stap gebruik je de Vitalizing Eye Cream. Ze is speciaal ontworpen voor de vermoeide oogzone en biedt een intensieve verzorging voor de gevoelige huid. Dat vinden we bijzonder handig: Ze verleent de huid rond de ogen een optisch soft-focus-effect, dat traanzakjes en donkere kringen reduceert. Voor een bijzonder heldere blik.

Gebruik

's Morgens en 's avonds rondom de ogen aanbrengen en zachtjes inwerken met de vingertoppen. Aansluitend Cream aanbrengen.

In den WarenkorbSKINOVAGEVitalizing Eye Cream € 46,90* / 15 ml 1000ml - € 3 126,67
Stap 4 = crème

Ook ideaal voor meer vitaliteit is de Vitalizing Cream uit onze SKINOVAGE reeks. Ze slaagt erin de vermoeide huid die behoefte heeft aan regeneratie weer op gang te krijgen. Ze verbetert bovendien het vochtgehalte van de huid merkbaar. Op die manier worden belangrijke processen van huidvernieuwing en celverwisseling ondersteund en wordt de huid beschermd tegen lichtgerelateerde schade, terwijl de natuurlijke beschermende werking wordt versterkt. 

Gebruik

's Morgens en/of 's avonds na de gezichtsreiniging, het serum resp. de ampul en de oogverzorging aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté. Je kan de Vitalizing Cream Rich ook gebruiken als rijke nachtverzorging gebruiken.

In den WarenkorbSKINOVAGEVitalizing CreamGezichtsverzorgingscrème om de vermoeide en doffe huid te revitaliseren. € 67,90* / 50 ml 1000ml - € 1 358,00
Stap 5 = Bescherming tegen de zon

Tot slot mag ook een beschermende zonnecrème niet ontbreken. De Mattifying Protector SPF30 is ideaal voor dagelijks gebruik met zijn zonbeschermingsfactor 30 en de extra 360° power van werkstoffen. Deze beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering door UV-stralen en omgevingsfactoren.  Bijzonder handig: De zonbeschermende gezichtslotion helpt de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan.

In den WarenkorbDOCTOR BABORMattifying Protector SPF 30360° bescherming tegen vroegtijdige, door uv-licht en milieu veroorzaakte... € 34,90* / 50 ml 1000ml - € 698,00
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDe winter staat voor de deurDe perfecte verzorging voor de winterDe winter staat voor de deur
Onze ampul voor meiHuidverstrakking op het hoogste niveauOnze ampul voor mei
BUSINESS & MAMA-TIMEEen interview met Elmira Rafizadeh, 40 – actrice, zakenvrouw & mamaBUSINESS & MAMA-TIME
All Black EverythingBABOR’S BLACK TRENDS VOOR HET CYBER WEEKEND!All Black Everything
Moeder zijn, moeder wordenI CAME HERE FOR LOVEMoeder zijn, moeder worden
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten