MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWGift GuideExclusivesProductlijnenGezichtAmpullenTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Microvoedingssupplementen met powerformule voor natuurlijke schoonheidBEAUTY FROM WITHIN voedingChristina15 juli 2020 Want naast datgene wat we altijd van buitenaf voor onze gezondheid van de huid doen, is een veelomvattende verzorging van binnen net zo belangrijk!

Een nieuwe trend verovert de beauty-markt: microvoedingssupplementen. De  voedingssupplementen verdienen hun gezondheidsbehoudende imago niet voor niets. Want naast datgene wat we altijd van buitenaf voor onze gezondheid van de huid doen, is een veelomvattende verzorging van binnen net zo belangrijk. De capsules verrijkt met vitaminen, mineralen, sporenelementen en andere belangrijke microvoedingsstoffen zijn in combinatie met het directe gebruik op de huid namelijk als veelomvattende verzorging te verstaan. „The perfect match“! Onze expert Kathrin Bungenberg weet precies wat de voor de verschillende huidbehoeften ontwikkelde preparaten te bieden hebben en welk potentieel ze hebben – ook uit eigen ervaring!

Kathrin Bungenberg | Projectmanager Business Development

Beste Kathrin, wat precies kunnen de microvoedingssupplementen die BABOR samen met Biogena, de professional wat betreft voedingssupplementen, heeft ontwikkeld?
Een veelomvattende huidverzorging heeft een totale benadering nodig. Ze vindt niet alleen plaats via een direct gebruik van de juiste verzorging op de huid van buitenaf. Een heel wezenlijke factor is ook de verzorging van onze huid van binnen. Dit gaat door gezonde voeding met de voor een gezond huidbeeld relevante vitaminen, mineralen en sporenelementen – deze spelen een immense rol bij de gezondheid van de huid. Vaak is het echter in het leven van alledag heel moeilijk om zo doelgericht ‘mooi’ te blijven eten. De microvoedingssupplementen kunnen daarbij helpen: ze zijn een effectieve voedings-aanvulling die de gezondheid van het organisme ook in moderne, snelle tijden ondersteunen om de huid met doelgerichte microvoedingsstoffen optimaal te verzorgen en haar natuurlijk mooi te maken.


Welke ingrediënten zijn hier vooral interessant?
Dit hangt helemaal af van het preparaat dat de behoefte van je huid dekt. Er zijn in totaal zes verschillende voedingssupplementen die telkens een andere beauty-wens vervullen.
Wil men zijn huid bijvoorbeeld een boost aan vocht en een lifting geven, dan is Cell Lift Plus een passend preparaat. Cell Lift Plus bevat het zo belangrijke hyaluronzuur. Dat kennen we al van de huidverzorging van buitenaf. Hyaluron is een basis voor een gehydrateerde huid. In de collageenvezels slaan we vocht op en dit is de voorwaarde voor een volle en strakke huid.
Stress kan ook een probleemfactor voor de huid zijn. Vrije radicalen ontstaan door factoren van buitenaf zoals stress in het lichaam. De daardoor ontstane oxidatieve stress kan de lichaamscellen belasten. Zijn er echter voldoende antioxidanten in de cellen aanwezig , dan worden vrije radicalen afgeweerd. Cell Protect Plus bevat vitamine C, die de huidcellen beschermt tegen oxidatieve stress, aangevuld met waardevolle polyfenolen. Bovendien bevat het puur plantaardige astaxanthine in ongeëvenaarde zuiverheid en kwaliteit dat zich toonaangevend onderscheidt van de  synthetisch vervaardigde astaxanthine.
Voor een gevoelige, snel geprikkelde huid biedt Cell Regeneration Plus een oplossing. Daarin zitten wierookextract en bètaglucanen. Cell Regeneration Plus verenigt het weldadige wierookextract (merkgrondstof Boswellin®) en hoogwaardige bètaglucanen met de belangrijke voedingsstoffen zink en vitamine C en ondersteunt zo de huidbalans van binnen.
De powerformule van Cell Power Plus ondersteunt de huidfunctie en de energiestofwisseling. De aanwezige broccoli, groene thee, kurkuma en resveratrol zijn nauw verbonden met de activiteit van sirtuïne. Sirtuïnes spelen een rol bij verouderingsprocessen. Het eveneens aanwezige kurkuma longa, hier in klinisch bevestigde combinatie met zwarte peper, ondersteunt de gezondheid van de huid.

Na welke periode kan met ongeveer rekenen op zichtbare resultaten?
Dit hangt sterk af van de individuele huidtoestand en het microvoedingssupplement. Over het algemeen kan men na ca. vier tot acht weken de eerste veranderingen zien en gewaarworden.

Hoe worden de capsules ingenomen?
Een keer per dag worden er twee capsules met veel vocht ingenomen. Optimaal zou dit plat water, mineraalwater of kruidenthee kunnen zijn. Geen zwarte thee, koffie, cola of vruchtensappen gebruiken omdat ze de opname van de waardevolle voedingssupplementen in het lichaam kunnen beïnvloeden.

Waarom worden de voedingssupplementen steeds populairder?
Een gezonde voeding bestaat uit voldoende fruit en groente, een minimum aan vlees, een gezonde portie proteïne en hoogwaardige koolhydraten. Men kan zich echter niet altijd daaraan houden. Deze tekorten in de voeding of in de gezondheidstoestand kan men door een doelgerichte aanvulling herstellen.

En wie zou de veelbelovende voedingssupplementen moeten innemen?
De supplementen zijn voor alle volwassenen geschikt die hun huid optimaal willen verzorgen en haar er natuurlijk mooi uit willen laten zien.

 

DOCTOR BABOR NUTRICEUTICALS:

In den Warenkorb
DOCTOR BABORCELL REGENERATION PLUSDe dagelijkse ondersteuning bij de collageensynthese voor een normale huidfunctie en... € 31,92* / 40 g voorheen: € 39,90 1000g - € 798,00
In den Warenkorb
DOCTOR BABORCELL LIFT PLUSVoor de dagelijkse ondersteuning van de collageenvorming, voor het behoud van normale... € 47,92* / 42 g voorheen: € 59,90 1000g - € 1 140,95
In den Warenkorb
DOCTOR BABORCELL POWER PLUSVoor de dagelijkse ondersteuning van de natuurlijke energiewinning van de huidcellen... € 31,92* / 21 g voorheen: € 39,90 1000g - € 1 520,00
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOptimaal verzorgd onder het beschermingsmaskerDe juiste gezichtsverzorging onder het mondkapjeOptimaal verzorgd onder het beschermingsmasker
Cleansing 1×1Een overzicht van onze reinigingsproductenCleansing 1×1
Meer WOW-effect op de huid met de Perfect GlowOnze ampul van septemberMeer WOW-effect op de huid met de Perfect Glow
Onze Women Empowerment ChallengeLet’s empower togehterOnze Women Empowerment Challenge
Influencer expertEen interview met BABOR-collega JackyInfluencer expert
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten