Wellness-vakantie in Zwitserland

Dichtbijgelegen vakantiedoelen staan dit jaar nog steeds hoog in het vaandel. Voor iedereen die verlangt naar ontspanning en een paar mooie dagen van time-out in de nabije omgeving, hebben we vandaag een heel bijzondere tip!

© Bad Schinznach

Thermaalwater & ontspanning puur

Op weg naar Zwitserland, naar Bad Schinznach!

Wij bij BABOR zijn goed bekend met thermaalwater want BABOR gebruikt voor zijn cosmetica puur thermaalwater uit Aken dat rijk is aan mineralen en sporenelementen. Onze Thermal Spray geeft 100% vocht, verfrist en kalmeert de huid. In Bad Schinznach kunt u van het thermaalwater van de sterkste en meest uitgebalanceerde zwavelbron van Zwitserland in de thermaalbaden ter plaatse genieten. U bereikt Bad Schinznach vanaf Zürich en Bazel binnen 30 minuten rijden, vanaf Bern en Luzern bedraagt de reistijd een uur. Voor de ingang bevindt zich een bushalte, zodat u ook zonder probleem met het openbaar vervoer ernaartoe kunt reizen.

© Bad Schinznach

Onze tip: beauty-dagen in het viersterrenkuurhotel Im Park

In het viersterrenkuurhotel Im Park kunt u kiezen uit verschillende aanbiedingen. We adviseren u de „Beauty-dagen“ met drie overnachtingen:

  • U heeft de keuze tussen half- en volpension.

  • Laat u zich bij aankomst uitnodigen voor een welkomstdrankje in de hotellobby.

  • Verheugt u zich op onze luxueuze BABOR producten in de badkamer.

  • U krijgt vrije toegang tot de thermaalbaden en sauna’s.

  • Geniet van twee massages.
    (Duur: 25 minuten)

  • Laat u zich verwennen met een gezichtsbehandeling in de BABOR BEAUTY SPA.
    (Duur: 80 minuten)


De thermaalbaden:

Blijf heerlijk drijven in beide thermaalbaden Aquarena Fun en Themi Spa en profiteer de hele dag van de weldadige werking van het gezonde thermaalwater. De thermaalbaden zijn dagelijks van 8 - 22 uur voor u geopend.

© Bad Schinznach

Thermaalbad Aquarena fun – voor sportliefhebbers en het hele gezin  

Het thermaalbad Aquarena fun is met zijn thermaalwater van 35 graden optimaal geschikt voor sportliefhebbers en voor een vakantie met kinderen. Hier vindt u in een buiten- en binnenruimte een voetbad, een whirlpool, een 65 meter lange grotglijbaan en een zwembad van 25 meter lang. Weldadige onderwatermassagestralen, zachte watervaldouches en een geurig inhalatorium en comfortabele ligstoelen zorgen voor ontspanning.

Aquarena Sauna

De Aquarena Sauna werd pas afgelopen jaar in september 2019 heropend en biedt u een moderne en unieke feelgoodervaring in een stijlvolle ambiance. Van de panoramasauna kijken saunagasten uit over het idyllische parklandschap. Ontspan in één van de drie sauna’s of in één van de twee stoombaden. Vanuit de panoramasauna kunt u uitkijken over het mooie parklandschap en in één van de stoombaden kunt u genieten van speciale klank-, licht- en ervaringseffecten.  Bovendien is er een nieuw, eigen gradeerhuis gebouwd. Voor verfrissende momenten na het saunabezoek. Het koudwaterbad zonder randen en met waterval, het voetenbassin, de ijsfontein en douches zorgen voor verfrissende momenten na het saunabezoek. Verschillende rustzones in de binnen- en buitenruimte kunnen afhankelijk van het jaargetijde worden gebruikt om te ontspannen. 

© Bad Schinznach

Thermaalbad Thermi spa – voor weldadige momenten en ontspanning vanaf 16 jaar 

In het thermaalbad Thermi spa kunt u genieten van de stilte en heerlijk relaxen in het 200 jaar oude Hofrats-gebouw! Hier zijn kostbare materialen verbonden met muren van historisch belang. Liggen op warme stenen in de Oriënt cocon, aromatisch genot in de stoomcocon, twee sauna’s, een ruimte met leem en een thermaalzwembad van 35 graden met bubbelbedden, whirlpool en onderwatermuziek nodigen uit om te ontspannen.

© Bad Schinznach

BABOR BEAUTY SPA Bad Schinznach:

In de BABOR BEAUTY SPA Bad Schinznach is een grote keuze aan massages, ayurveda, cosmetische behandelingen en lichaamsbehandelingen dagelijks te reserveren van 9 tot 21 uur. Bovendien kunt u hier al uw favoriete BABOR producten shoppen.

 

 

Bezienswaardigheden in de omgeving:

Schloss Habsburg

De prachtige burcht ligt op 505 m hoogte op de uitgestrekte heuvelrug van de Wülperberg. Hier kunt u genieten van een mooi uitzicht en heerlijk eten in het kasteelrestaurant.

Bovendien mag u de burcht gratis bezichtigen. Er is een informatieve tour met audiovisuele bijdragen in het Duits, Engels en Frans. Dichtbij bevindt zich een goed restaurant.


Jurapark Aargau

De Jurapark Aargau is een mooi natuurpark, perfect geschikt om te wandelen en te fietsen. Met zijn vele groene vlakten en uitgestrekte, veelsoortige bossen nodigt het park uit om te vertoeven, te verkennen en te ontspannen in de natuur. Ook de liefhebbers van de culinaire keuken komen in veel traditionele restaurants niets te kort.


Schinznacher Baumschulbahn

De Schinznacher Baumschulbahn, een door stoom aangedreven smalspoor, is de enige stoomspoorlijn in Zwitserland met een spoorbreedte van 600 mm. De rondrit met de kleine, oude locomotief duurt circa 20 minuten en voert door het parkachtige boomkwekerijgebied en is een leuke belevenis voor het hele gezin.

 

Dus: koffers pakken en gaan!

 

DEZE RELAX-PRODUCTEN KOMEN MEE:

Deze artikel delen:

Vergelijkbare artikelen

BABOR meets Miss Germany
Van de missverkiezing naar een crossmediale personality-wedstrijd

BABOR meets Miss Germany

Natuurlijk? Natuurlijk!
De nieuwe herfst/winter AGE ID trendkleuren 2020/2021

Natuurlijk? Natuurlijk!

Goud, roségoud, platina – 3 ampullen voor nog meer luxe!
BRILLIANTLY BEAUTIFUL

Goud, roségoud, platina – 3 ampullen voor nog meer luxe!

Beauty- & DIY-decoratietips voor vrolijke paasdagen thuis!
Laat Pasen maar komen

Beauty- & DIY-decoratietips voor vrolijke paasdagen thuis!

Lichaamspeeling
Een gelijkmatige, bruine kleur dankzij de peeling voor het zonnen

Lichaamspeeling