Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Gegarandeerd zomergevoelVerzeker je vanaf een inkoopwaarde van 90 EUR van een stijlvolle Canvas BagInstant GlowOntvang bij je aankoop vanaf 80 euro een Moisture Glow Cream als miniMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!

Elke dag een nieuw deurtje openen? De BABOR adventskalender maakt dit weer mogelijk! En als dit nog niet mooi genoeg is, is de adventskalender er dit jaar voor de eerste keer in een gepersonaliseerd design. Zo kunt u uw geliefden op een heel bijzondere manier verrassen en liefde schenken – of iets goeds voor uzelf doen.


De gepersonaliseerde BABOR adventskalender is de must-have in de tijd voor Kerstmis

De naam van de ontvanger wordt individueel op de adventskalender gedrukt en maakt hem zodoende tot een exclusief, persoonlijk exemplaar met gebundelde werkstof-power van onze intensieve ampullenkuur. 

Deze perfect op elkaar afgestemde ampullen zorgen voor highlights op de huid, opdat u in de kersttijd nog meer straalt dan anders.


En zo gaat het in zijn werk!

Verheugt u zich op veel verzorgingsmomenten en persoonlijke boodschappen die achter de 24 deurtjes verstopt zitten. Met een stralende huid en een weergaloos huidgevoel staat de mooiste dagen van het jaar niets meer in de weg. Voer de gewenste naam van de ontvanger in de configurator in en klaar is het heel persoonlijke cadeau voor de tijd voor Kerstmis! De gepersonaliseerde kalender is exclusief in onze online shop te bestellen en komt voor een kleine toeslag rechtstreeks bij u thuis!


PERSONALISEER NU:

Deze artikel delen:
Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Meer ruimte in de badkamer
Onze beauty multitaskers

Meer ruimte in de badkamer

Bye, bye matte & vermoeide mannenhuid
Oprichter Fabiano Da Ros verklapt zijn beauty-vondsten

Bye, bye matte & vermoeide mannenhuid

Collageen voor een gladdere huid
Anti-agingwerkstof tegen rimpels

Collageen voor een gladdere huid

Ons geheim voor een gezonde huid
die van binnen naar buiten straalt

Ons geheim voor een gezonde huid

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Voor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebied

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut