Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Step by step Beschrijving door model Alexandra NicoleMake-up voor elke dag dagelijkse-make-upJil21 mei 2021 In vier stappen naar de perfecte, natuurlijke make-up voor elke dag? Met BABOR geen probleem! Model Alexandra Nicole verklapt hoe u de dagelijkse look verkrijgt.

Model Alexandra Nicole is fan van de trendy nude look – die inzet op pure natuurlijkheid en zodoende perfect geschikt is voor het dagelijkse leven. Tenslotte willen we ons overdag heel natuurlijk opmaken en het gebruik van onze glamoureuze beauty-paletten voor `s avonds bewaren. Daarom geldt: heldere ogen & een stralende, frisse teint te voorschijn toveren om met de zon de wedstrijd aan te gaan wie het hardst straalt. 

Hoe Alexandra haar frisse make-up voor elke dag opdoet? Kijk zelf! We zeggen: start de film!

Step 1: foundation

De perfecte basis voor een natuurlijke make-up look is een gelijkmatig huidbeeld. Hier is een zachte make-up fluid de ideale keuze. Alexandra gebruikt onze 3D Firming Serum Foundation, die een natuurlijke look zonder effect van een masker te voorschijn tovert. Ca. 3-4 druppeltjes van de Foundation op een sponsje doen en vanuit het midden van het gezicht naar buiten aanbrengen. Let op: aan de buitenranden – zoals haaraanzet en kaaklijn – zorgvuldig uitstrijken. 


Step 2: concealer

In de tweede stap maakt Alexandra vermoeide ogen helder. De 3D Firming Concealer licht namelijk het gebied om de ogen op en verbergt daardoor onregelmatigheden. De concealer is erg praktisch omdat hij zich snel en nauwkeurig laat aanbrengen. Overgangen kunnen met de vingertoppen zachtjes worden vervaagd. 


Step 3: poeder

Opdat de make-up ook de hele dag voor haar werk als model goed blijft, gebruikt Alexandra in de derde stap nog het Mattifying Fixing Powder, om de make-up langer te laten zitten en een storende glans weg te werken. Gewoon met een poederdons – of met een poederkwast – gelijkmatig in het gezicht aanbrengen. 


Step 4: wenkbrauwen stylen

Wenkbrauwen geven het gezicht een kader. Daarom hebben ze een enorme uitwerking op de gehele vorm van het gezicht! Ook Alexandra accentueert graag haar markante wenkbrauwen. Ideaal hiervoor: de Eye Brow Mascara. Want ze vullen op, fixeren en accentueren de contouren. Gewoonweg de wenkbrauwhaartjes met het borsteltje naar beneden kammen en met kleine streepjes langs de aanzet van de wenkbrauw opvullen. Tot slot de wenkbrauwhaartjes naar boven kammen. 


Step 5: contouren aangeven

Nu ontbreken er nog wat contouren in het gezicht. Daarvoor kiest Alexandra de Shaping Duo Powder in brons om de gezichtscontouren te modelleren. Want: door de mix van lichte en donkere tinten kunnen licht- en schaduweffecten worden gecreëerd. 


Step 6: rouge

In de volgende stap wordt de Satin Blush in rosé ingezet, die Alexandra als rouge gebruikt om haar teint er nog roziger en frisser te laten uitzien. 


Step 7: mascara

De eerste stap wat betreft heldere ogen werd met de Concealer al voltooid, nu volgt het grote optreden van de mascara. Alexandra gebruikt de Extra Curl & Volume Mascara voor schitterend gewelfde wimpers.


Step 8: mooie lippen betoveren

In de laatste stap ligt de focus op de lippen. Alexandra gebruikt eerst de Lip Liner in de kleur nude om kleine oneffenheden te verbergen en om te voorkomen dat de lippenstift „uitloopt“. Aansluitend brengt ze onze Creamy Lipstick Lippenstift in Nude Rose aan voor een glossy finish van haar look. 


We zeggen: Très chic! Très naturelle!


SHOP THE LOOK

De volgende producten werden voor de look gebruikt:

In den WarenkorbMake upShaping Powder Duo Contour & ShineNatuurlijke schaduw- en modelleerpoeder. € 29,90* / 7 g 1000g - € 4 271,43In den WarenkorbMake upExtra Curl & Volume Mascara blackMegaveel uitstraling voor perfect krullende wimpers. € 29,90* / 10 ml 1000ml - € 2 990,00In den WarenkorbMake upEye Brow Mascara 02 mediumWenkbrauwmascara voor de perfecte omlijsting. € 20,90* / 3 g 1000g - € 6 966,67In den WarenkorbMake upLip Liner 04 nude berryLanghoudend lipcontourpotlood. € 16,90* / 1 g 1000g - € 16 900,00In den WarenkorbMake upSatin Blush 02 roseGebakken poederrouge. € 29,90* / 5 g 1000g - € 5 980,00In den WarenkorbMake upCreamy Lipstick 04 nude roseCrème-achtige lippenstift - Kleur en verzorging in één. € 25,90* / 4 g 1000g - € 6 475,00In den WarenkorbMake upMattifying Fixing PowderFix it! Los poeder voor het matteren en fixeren. € 19,90* / 20 g 1000g - € 995,00In den WarenkorbMake up3D Firming Serum Foundation 01 porcelainVloeibare foundation met de power van ampullen. € 49,90* / 30 ml 1000ml - € 1 663,33uitverkochtMake up3D Firming Concealer 01 porcelainPerfectionerende concealer. € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenTouch it, feel it, love itFEILER luxe chenille voor fluweelzacht comfortTouch it, feel it, love it
Let’s get flawlessStap voor stap instructies voor de perfecte make-up lookLet’s get flawless
Onze beautyvoornemens voor 2021New Year, New SkinOnze beautyvoornemens voor 2021
Make-up snel verwijderen!CIAO MAKE-UPMake-up snel verwijderen!
Rimpels voorkomenDe juiste verzorging van je hals en decolletéRimpels voorkomen
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten