Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Nu nog bestellen: de gepersonaliseerde BABOR adventskalenderChristmas Countdown influencerJil25 november 2020 U wilt ook dit jaar weer elke dag een nieuw deurtje openen? Verzekert u zich nog snel van onze adventskalender in gepersonaliseerd design voor het te laat is.

Wow, wat zijn we enthousiast! Afgelopen maand hebben we ons hoogtepunt voor de tijd in aanloop naar Kerstmis voorgesteld aan alle beauty-enthousiastelingen: de BABOR ampullenadventskalender – dit jaar voor de eerste keer in een gepersonaliseerde uitvoering. Wat betekent dit? De naam van de ontvanger wordt persoonlijk op de adventskalender gedrukt, wat de kalender tot een uniek exemplaar maakt. 

De gepersonaliseerde adventskalender werd de afgelopen weken al veelvuldig besteld en we zijn elke keer enorm blij als we bij Instagram & Co uw unieke exemplaren zien en hoe ze uw eigen bedrijf (en vanaf 1 december dan ook u) tot stralen brengen. 

We hebben al ijverig voor kerst-elf gespeeld en enkele influencers verrast met een gepersonaliseerde adventskalender:

De getalenteerde kunstenares Jasmin van onze Irma-tekeningen heeft eveneens één van de unieke adventskalenders ontvangen. Haar ART Director Feed is heel interessant. Neem eens een kijkje op @irmasworld

Ook onderneemster en drievoudig (weldra viervoudig) Mama @lenaterluttler hebben we met een gepersonaliseerde adventskalender verrast! 

Interior designer en content creator Judith van @lifetimepieces was eveneens heel blij met haar unieke exemplaar. 

Indien u nog met de gedachte speelt of u zichzelf of uw geliefden een gepersonaliseerde adventskalender gunt, dan is het nu het ideale moment om nog toe te slaan. U kunt zich dan vanaf 1 december vierentwintig dagen lang verheugen op beautyverrassingen met direct effect.

 

Zo gaat het in zijn werk:

  1. Artikel oproepen
  2. De gewenste naam van de ontvanger in de configurator invoeren
  3. Uitkijken naar het unieke exemplaar.

 


Nu personalisieren


We wensen u van harte een mooie tijd voor Kerstmis en heel veel plezier met uw 24 verzorgingsmomenten en persoonlijke boodschappen!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenZo werkt het: Ochtendroutine voor een frisse start van de dagIn 5 stappen naar het perfecte ochtendritueel met Giorgia D'AlessandroZo werkt het: Ochtendroutine voor een frisse start van de dag
ConcealerZo helpt de camouflagestift tegen puistjes en oogringen!Concealer
Onze vijf beste Netflix-series van 2021Voorjaarsgevoel en spanning gegarandeerdOnze vijf beste Netflix-series van 2021
Deze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!Office beauty essentialsDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!
Vitamine C als booster voor de huidverzorgingDé bonuswerkstof voor je verzorgingsroutineVitamine C als booster voor de huidverzorging
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten