Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
I CAME HERE FOR LOVEMoeder zijn, moeder worden gezichtsverzorgingChristina28 juni 2021 Hoe diep kan liefde gaan? Zo mooi is het leven met kinderen!

Als iemand je vertelt hoe geweldig het is om moeder te zijn, dan gaat dit vaak je voorstellingsvermogen te boven om dit te kunnen bevatten. "Kinderen zorgen voor slapeloze nachten. Ze eisen altijd alle aandacht op. Om nog maar te zwijgen over de kosten" – Dit zijn enkele gedachten die (niet geheel onterecht!) door het hoofd spoken van een sterke vrouw. Deze gedachten boezemen haar angst in en maken haar onzeker. Maar laten we over één ding duidelijk zijn: er zijn talloze momenten waarop we er nooit meer aan willen denken om het ooit zonder die kleine, schattige wezentjes te moeten stellen.


Ook bij al die gevoelens van geluk die je plotseling overspoelen als je zoontje stralend zijn armen uitsteekt voor een knuffel, mag en kun je nog steeds een vrouw zijn. Wat ik daarmee bedoel? Naast het ouderschap en al die opwindende, uitputtende, wereldveranderende momenten met je kind zijn er andere zaken die je ook niet onberoerd (zouden moeten) laten. Daarom is het altijd goed om ook iets voor jezelf te doen, zodat je dat niet vergeet!

Absolute highlights voor vrouwen en mama's


1. Rustmomenten voor jezelf inplannen

Zodra het mogelijk is, mag je kind genieten van de verwennerij van opa en oma. Dat is voor jou een uitgelezen gelegenheid om verder te lezen in je nieuwe boek, een aflevering van je favoriete serie te kijken, gewoon even uit te rusten of tijd met je partner door te brengen.


2. Afspreken met vriendinnen om bij te kletsen

"En, hoe is het met jou?" – Een telefoontje of een afspraak met vriendinnen die je al voor het leven met kinderen kende, zijn absoluut verplicht! Daarbij vergeet je vaak de alledaagse zaken en dat levert de mooiste herinneringen op in ons hart en onze geest.


3. Naar de sportschool om gas te geven

In de tijd die we voor onszelf hebben, is lichaamsbeweging een perfecte gelegenheid om lichaam en geest weer in balans te brengen. Ver weg van boodschappenlijstjes, inkopen doen en to-do's is dit een geweldige manier om even af te schakelen en je batterijen op te laden.

 

4. Tijd nemen voor wat eigenliefde

Een afspraak bij de kapper, manicure of pedicure of de schoonheidsspecialiste: dat heerlijke gevoel van een behandeling blijft lang hangen. Zowel kleine als uitgebreide beautysessies thuis brengen vaak precies dat teweeg wat wij als vrouwen en mama's in alle dagelijkse consternatie uit het oog verliezen: eigenliefde.

 

Daarom zijn hier mijn persoonlijke lievelingsproducten van BABOR

In den WarenkorbCLEANFORMANCERenewal Overnight MaskEen vol verzorgend gezichtsmasker met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 32,90* / 75 ml 1000ml - € 438,67

Afscheidswoorden moeten kort zijn, zoals liefdesverklaringen (Theodor Fontane)


Na vele mooie momenten als klein gezin, staat ons deze zomer weer een groot avontuur te wachten: we krijgen er een meisje bij! We groeien dus verder. Net als alles in het leven. Bovenal zullen we voor het omgaan met al die emoties opnieuw boven onszelf uit moeten stijgen, omdat we een nieuw, klein wezentje in ons hart zullen sluiten – of we dat nu willen of niet. Meer dan wat dan ook wil ik alle angsten van dit kleine meisje wegnemen, zodat ze kan zijn wie ze wil zijn. Ik hoop dat ze uiteindelijk op een punt in haar leven komt waar moederschap ook voor haar een belangrijke rol gaat spelen. Persoonlijk ben ik heel benieuwd hoe ik me van mijn taak als begeleider in dit nieuwe leventje ga kwijten.
Natuurlijk is de voorpret enorm, want het moederschap is de taak in mijn leven waarin ik persoonlijk de meeste uitdagingen terugvind. Tegelijkertijd geniet ik er intens van, want de liefde voor de mensen die in mij groeien en mij met vreugde vervullen is onaantastbaar groot.


In dat kader: tot snel ziens en heel veel liefs – van vrouw tot vrouw en van mama tot mama.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDat zijn de cosmeticatrends in 2023HYPE OR NO HYPEDat zijn de cosmeticatrends in 2023
Zonbescherming? Zonneklaar!Forever Young – maar alleen met de juiste zonbeschermingZonbescherming? Zonneklaar!
Het BABOR Beauty ABC!BABOR IN CIJFERS & FEITENHet BABOR Beauty ABC!
Beauty BoosterHuidactivering met rozenkwartsBeauty Booster
AHA vs. BHAWelke peeling is de juiste voor jouAHA vs. BHA
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten