Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Mijn huid heeft dorst: DOCTOR BABOR ampullen voor alle huidtypesSINJA'S LIVE BUY SHOPPING gezichtsverzorgingChristina25 juli 2023 DOCTOR BABOR-AMPULLEN: Zo veelzijdig, zo effiiciënt. Wie op zoek is naar een heel krachtige werkstof, vindt hier de oplossing. En trainer Sinja heeft nog steeds waardevolle tips over hoe je ze op de juiste manier gebruikt.

Sinja, Education Manager bij BABOR, vertelt ons over haar favoriete onderwerp: DOCTOR BABOR ampullen. Ze presenteert de kleine ”wondermiddelen" afzonderlijk en geeft handige tips voor iedereen die zijn of haar schoonheidsroutine belangrijk vindt. En good to know: Iedereen die de show live bijwoont, mag persoonlijk vragen stellen die de expert direct beantwoordt. 

”Ampullen zijn mijn ding. En met DOCTOR BABOR ampullen kan er maar één ding gebeuren: Je kunt er alleen maar verslaafd aan raken," belooft Sinja meteen aan het begin van de Live Buy show. Maar wat is er zo speciaal aan deze kuren? "Extreme kracht van werkstoffen in zeven dagen!", zegt de expert.

Trouwens: Alle DOCTOR BABOR ampullen zijn vrij van geur- en kleurstoffen, wat als voordeel heeft dat zelfs de gevoelige huid de actieve ingrediënten kan opnemen zonder een intolerantie te ontwikkelen. 

 • Hyaluronic Acid Ampulle
 • Beta-Glucan Ampulle
 • Peptides-Ampulle
 • Retinol Ampulle
 • Ceramide Ampulle
 • Vitamin C Ampullen
 • Hyaluronic Acid-ampul

  De krachtige werkstof hier: Dubbel hyaluronzuur, d.w.z. dubbel hoogmoleculair en dubbel laagmoleculair. Dit heeft als voordeel: De huid wordt optimaal voorbereid op alle booster-werkstoffen, die ook in de ampul aanwezig zijn. Ze vormen dus de basis voor alles wat er daarna nog bovenop komt voor het effect. Deze ampullen helpen de lichaamseigen hyaluron-synthese, die van nature afneemt met het ouder worden, weer op te bouwen. Daarom moet het gebruik van de Hyaluronic Acid-ampullen gezien worden als „middel voor zelfhulp", zoals Sinja zo mooi zegt. Dit zorgt voor een perfect gehydrateerde huid en een speciale glow. 

  Sinja's tip: "Gebruik de Hyaluronic Acid-ampul het liefst 's ochtends, zodat de huid er de hele dag baat bij kan hebben."

  In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluronic AcidRevolutionaire vochtigheidsbooster voor directe hydratatie en opvulling - 8D... € 35,92* / 14 ml voorheen: € 44,90 1000ml - € 2 565,71
  Beta-Glucan-ampul

  „Bèta-glucaan is het knuffeldoekje voor de huid, omdat het zachtjes op de huid ligt en figuurlijk zegt dat het moet kalmeren," zegt Sinja. Het ingrediënt microzilver is ook een verzachtende werkstof voor de geïrriteerde en gevoelige huid die bijvoorbeeld last heeft van neurodermatitis. 

  Deze ampul is anti-irriterend en heeft een bacteriedodende werking (microzilver). Het is de beste behandeling voor de gevoelige huid. Ook de onzuivere huid heeft baat bij de ingrediënten, want dankzij microzilver kunnen rode puistjes worden gereduceerd. "Deze ampul kan ook 's ochtends worden aangebracht om eventuele roodheid te voorkomen," vertelt Sinja. 

  In den WarenkorbDOCTOR BABORBeta-GlucanDe innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86
  Peptides-ampul

  Deze ampul is ideaal voor de rijpere huid, omdat de aanwezige anti-aging werkstoffen die een verslavend effect hebben op de huid, het huidweefsel opnieuw verstevigen. "De krachtige werkstoffen EGF en FGF zorgen voor een onmiddellijk overtuigend effect," weet Sinja.

  En ze zegt verder: "De huidcellen worden door deze groeifactoren gestimuleerd om zich sneller te delen, zodat je huid dichter wordt en de huidelasticiteit toeneemt".

  Peptiden hebben altijd een boodschap als werkstoffen: "Huid, deel je alsjeblieft sneller en beter zodat de huid steviger en voller wordt," illustreert Sinja het effect van de Peptides-ampul. Ze raadt ook aan om deze ampullen maximaal vier weken achter elkaar te gebruiken om het delingstempo van de huidcellen in één keer te doorlopen. De Peptides-ampullen zijn Sinja's favoriete wondermiddel! 

  Kleine tip van de professional: "Neem een voor en na foto zodat je het resultaat zelf kunt bewonderen." Sinja raadt ook aan om voor het aanbrengen de huid te peelen, zodat de werkstoffen nog beter door de huid kunnen worden opgenomen. 

  In den WarenkorbDOCTOR BABORPeptidesDe anti-aging innovatie voor een direct gladde en strakke huid - 3 biomimetische... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86
  Retinol-ampul

  "De Retinol-ampul verbetert niet alleen de huidtextuur, maar vermindert ook lijntjes en rimpels," zegt Sinja aan het begin. 

  Maar retinol kan veel meer volgens de expert: "Voor de vette of gemengde huid is de Retinol-ampul perfect, omdat deze de talgproductie normaliseert. Maar als je je rijpere huid wilt helpen met retinol, dan is dit krachtige ingrediënt ook het aangewezen product voor jou, omdat retinol de collageenproductie van het lichaam stimuleert en de celvernieuwing van de bovenste huidlaag activeert."

  Dus als we de collageensynthese stimuleren met retinol, wordt onze huid weer voller. Voor "verstrakking en versteviging" raadt Sinja aan om de ampul vooral 's avonds te gebruiken, zodat de collageensynthese rustig haar werk kan doen.

  Als je je overdag insmeert, raadt de expert sterk aan om een geschikte zonnecrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken. 

  In den WarenkorbDOCTOR BABORRetinolDe refining-innovatie voor een huid die er zichtbaar gladder uitziet - Retinol +... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86
  Ceramide-ampul

  De Ceramide-ampul is Sinja's absolute favoriete ampul, omdat het een allrounder is voor elk huidtype. Het is vooral goed voor de zomer, want na een lang zonnebad versterken ceramide en niacinamiden onze beschadigde huidbarrière weer. De krachtige werkstoffen herstellen en beschermen de huidbarrière en vullen deze opnieuw aan. De huis verliest geen vocht. 

  De Ceramide-ampul is geschikt voor alle huidtypes. Maar good to know: Mensen met puistjes (van vroeger of nu) kunnen deze verminderen met de niacinamiden in de ampul. De huid heeft meer weerstand en de teint ziet er fris en gezond uit. 

  Sinja's geheime tip: Mensen met een pollenallergie moeten de Ceramide-ampul overdag na het reinigen gebruiken, omdat het als een beschermend schild op de huid werkt. Wie na het zonnebaden iets goeds voor zijn huid wil doen, kan de ampul het beste 's avonds aanbrengen, omdat deze een herstellende werking heeft en de regeneratie van de huid 's nachts ondersteunt 

  In den WarenkorbDOCTOR BABORCeramideDe innovatieve booster voor een direct versterkte en intacte huidbarrière - Ceramide... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86
  Vitamin C-ampullen

  "Het booster-ingrediënt vitamine C is een zogenaamde antioxidant die beschermt tegen vrije radicalen in de omgeving. De Vitamin C-ampul voegt namelijk een speciale gloed toe door te helpen je huidtint te egaliseren," legt de expert uit. Bovendien wordt de huid egaler en gladder

  ”Voorts buffert het linolzuur in de Vitamin C-ampul de vitamine C, waardoor de ampul verdraagbaar is voor alle huidtypes," vertelt Sinja. Linolzuur bevordert trouwens ook de collageensynthese, zodat lijntjes en rimpels verminderen. 

  Do

  Nu in de zomer raadt Sinja aan om de Vitamin-C ampul 's avonds aan te brengen en als je het toch 's ochtends aanbrengt, doe dat dan in combinatie met een hoge beschermingsfactor of foundation, want pigmenten kunnen ook een beetje beschermen tegen sterke zonnestraling.

  In den WarenkorbDOCTOR BABORVitamin CDe ampulleninnovatie voor een direct stralende, gelijkmatige en gladdere huid - 20%... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86
  Christina
  ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
  Vergelijkbare artikelenMascaraDe beste mascara voor lange, mooie & verzorgde wimpersMascara
  Anti-aging tips & trucsAntirimpel: Met deze tien tips blijft uw huid langer jong!Anti-aging tips & trucs
  Alles wat mama's en hun huid nodig hebbenTHE PERFECT ME-TIMEAlles wat mama's en hun huid nodig hebben
  Prime(r) Time!Ons nieuwste Cleanformance-product sleept de hoofdrol in de wachtPrime(r) Time!
  MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
  Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten