Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd! treatmentGast auteur13 december 2021 Nog steeds op zoek naar de perfecte behandeling voor de behoeften van je huid? Wij laten zien wat je bij onze treatments te wachten staat.

Terwijl het buiten koud en onaangenaam is, kun je je bij een intensieve treatment van BABOR laten verwennen. Het beste daarvan: terwijl je je ontspant, kun je met de juiste treatment dichter bij je skin goal komen! Waar kies je voor?

  • Microdermabrasie
  • Microneedling
  • Skinfusor
  • SkinFirmor RF
  • Microdermabrasie

    Rimpels, grove poriën en pigmentvlekken? Onze Power-Peeling met microkristallen is de oplossing!

    Met behulp van een onderdrukkend systeem van fijne ionkristallen wordt het huidbeeld duurzaam verfijnd. De treatment microdermabrasie verenigt de regeneratie, celvernieuwing en een intensieve peeling in één behandeling. 

    Microneedling

    Heel kleine naaldjes activeren met de meest moderne beauty technologie al je schoonheidsmechanismen. Door deze behandeling krijg je een volledig anti-aging effect, het stimuleert de nieuwe vorming van collageen en elastine en verfijnt het reliëf van je huid. Je komt met een strakke, stevige en frisse teint uit de behandeling.

    Microneedling is niet alleen super voor je gezichtshuid, ook voor hals en decolleté is deze behandeling geweldig.

    Skinfusor 

    Vier technologieën voor een maximaal mooie huid: reinigen, verfijnen, hydrateren en impulsmassage. De nieuwste technologie ter wereld voor je perfecte glow! Het mooie ervan is dat de huid na de hoogwaardige behandeling geen regeneratietijd nodig heeft en dat je direct wordt beloond met een zichtbaar resultaat. De skinfusor verwijdert diepe verontreinigingen, verkleint je poriën, verwijdert afgestorven huidcellen, verfijnt je teint en hydrateert je huid door de toevoer van een hooggeconcentreerde werkstof.

    SkinFirmor RF

    De nieuwe Lifting Experience met radiofrequentiebehandeling voor een stralend mooie huid. Je perfectie anti-aging behandeling voor de gevoelige ogen - en rond de mond. Het gaat om een effectieve anti-aging treatment met dieptewerking en dankzij de zachte radiofrequenties heeft je huid geen regeneratietijd nodig. Als resultaat straalt je huid jonger, wordt gladder en de structuur van je huid is zichtbaar verbeterd. 

    Misschien heb je baat bij één van mijn voorgestelde treatments om de grijze winterdagen ietsje te ontvluchten en je huid de nodige kerstglow te verschaffen. 

    Wanneer je een afspraak wilt maken voor een behandeling, kun je heel eenvoudig hier in onze instituutzoeker de cosmeticastudio bij jou in de buurt vinden. 

    Institut vinden




    Dit artikel is geschreven door
    : Paula

    Meer over deze auteur: Als industrieel stagiaire in opleiding heb ik de kans om te snuffelen aan vele spannende gebieden van BABOR en veel nieuwe dingen te leren. Op dit moment ontdek ik de kleurrijke wereld van het online team en mocht ik in de rol van auteur treden - een nieuwe uitdaging waar ik veel plezier van heb. 

    Gast auteur
    Gast auteur toon meer artikelen
    Vergelijkbare artikelenYAY or NAY: Wat de huid nodig heeft en wat haar kwetsbaar maaktHoe nuttig is Skin Fasting echt?YAY or NAY: Wat de huid nodig heeft en wat haar kwetsbaar maakt
    Algae Vitalizer: De powerformule uit de zeeAmpul van de maandAlgae Vitalizer: De powerformule uit de zee
    Make-upkwasten op de juiste wijze reinigenZo krijgt u uw make-upkwasten op de juiste wijze schoon!Make-upkwasten op de juiste wijze reinigen
    Droge huidDroge gezichtshuid & droge huidplekken op het lichaam: oorzaken en tips voor de juiste verzorgingDroge huid
    Kraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!Vijf tips ter voorkoming van kraaienpootjesKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!
    Nu een e-mail schrijven
    Productzoeker starten