Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
SUMMER IN MY BAGEen kwestie van persoonlijkheid: met deze tassen doet de zomer zijn intrede bij ons! gezichtsverzorgingChristina12 mei 2021 Hoe trendy ben ik? Ontdek het nu!

Even persoonlijk als onze zomerplannen zijn onze voorkeuren voor de huidverzorging die voor ons het beste presteert en ons overtuigt.
En precies daarom laat BABOR ook dit jaar weer alle beautyharten sneller kloppen: de Summer Bags zijn terug!
In een nieuw design en met een stijlvolle boodschap kan iedereen kiezen wat het beste bij hem of haar past. Vanaf een inkoopwaarde van minimaal 90 EUR/CHF 100 ontvang je gratis een tas naar keuze bij je aankoop – maar slechts zo lang de voorraad strekt!

Welk type ben ik?



1. Embrace your beauty

"Ik hou van een hoogwaardige verzorging en ben altijd op zoek naar de optimale beautyproducten. Onbekende producten prikkelen mijn nieuwsgierigheid, maar deze moeten wel bij mijn huid passen!"

Body Protection SPF 30: deze professionele bodylotion trekt niet alleen snel in, maar biedt ook nog eens de beste bescherming tegen schadelijke uv-straling.

Moisturizing Serum: wat heeft de huid in de zomer nodig? Vocht! Dit serum verzorgt de huid met een extra dosis frisheid!

Hyaluron Cream: deze crème zorgt voor multidimensionale hydratatie. De crème is een specialist op zijn gebied en verzorgt de huid onmiddellijk!

In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluron Cream24h hydraterende verzorging voor een vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes € 63,92* / 50 ml voorheen: € 79,90 1000ml - € 1 278,40

2. Wild at heart

"Een goede verzorging moet te combineren zijn met mijn opwindende levensstijl. De producten mogen allemaal niet te moeilijk zijn en moeten een snelle uitwerking hebben!"

Body Scrub: peel it, baby! Een zachte en verzorgde huid ontstaat door deze regelmatig te peelen. Deze Body Scrub met waardevolle natuurlijke ingrediënten biedt als het ware een douche-ervaring en verwijdert dode huidcellen.

Lip Balm: een combinatie van aloë vera, bijenwas en glycerine hydrateert de lippen. De Lip Balm is bovendien het ultieme product voor iedereen die van zachte lippen houden.

Instant Lift Effect Cream: een handig pompflesje en een uiterst effectieve inhoud. Deze gezichtsverzorging doet wat ze belooft: Een snelwerkende formule die de jeugdigheid bevordert bij elk huidtype.

In den WarenkorbDOCTOR BABORInstant Lift Effect CreamHet onmiddellijke facelift-effect uit een flacon. € 95,92* / 50 ml voorheen: € 119,90 1000ml - € 1 918,40

3. Good skin, good mood, good day

"Er is niets mooiers dan de tijd nemen voor mijn beautyrituelen. Dat is voor mij een soort ontspanning. Ik vind het heerlijk om hier regelmatig uitgebreid de tijd voor te nemen."

Feet Smoothing Balm: gladdere en zachtere voeten zijn juist in de zomer een absolute must! De Feet Smoothing Balm geeft de huidcellen energie en verzorgen de droge en gebarsten huid op de voeten direct op intensieve wijze met vocht.

In den WarenkorbBABOR SPAFeet Smoothing BalmRijke voeten- & klovencrème - met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 24,90* / 150 ml 1000ml - € 166,00

Intensive Calming Cleanser: de Intensive Calming Cleanser is zacht voor de huid en reinigt desondanks diepgaand. Met zijn hydraterende eigenschappen verzorgt de cleanser ook de extreem droge en gevoelige huid.

In den WarenkorbDOCTOR BABORIntensive Calming CleanserBehoedzame reiniging voor een extreem droge, gevoelige huid. € 26,32* / 150 ml voorheen: € 32,90 1000ml - € 175,47

Phyto CBD Cream: rust voor de huid! Deze crème versterkt met pre- & probiotica de huididentieke ceramiden het natuurlijke beschermingssysteem van de huid. Cannabidiol (CBD), hennepolie en hennepextract kalmeren daarnaast de gespannen en gestreste huid.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenNatural BeautyMAKE-UP TRENDKLEUREN LENTE/ZOMER 2023Natural Beauty
Enzympeeling vs. AHA-peelingOpdat uw huid na de inspanningen van de zomer weer kan stralen!Enzympeeling vs. AHA-peeling
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
Optimaal verzorgd onder het beschermingsmaskerDe juiste gezichtsverzorging onder het mondkapjeOptimaal verzorgd onder het beschermingsmasker
Multitalent hyaluronAlles wat je over hyaluronzuur moet wetenMultitalent hyaluron
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten