Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Een overzicht van onze reinigingsproductenCleansing 1×1 gezichtsverzorgingJil31 januari 2022 Met de juiste productkeuze voor je reinigingsroutine staat niets een heldere huid en een frisse, stralende teint nog in de weg. In onze Cleanser 1×1 onthullen we welke gezichtsreiniging geschikt is voor welk huidtype.

Wist je dat de reiniging van je gezichtshuid de eerste en belangrijkste stap is in je dagelijkse verzorgingsroutine? De verzorgingsproducten die je daarna aanbrengt, werken dan optimaal. Als je de huid daarentegen niet grondig reinigt, dan kunnen make-up, vuildeeltjes en dode huidcellen en talg de poriën verstoppen en mee-eters en puistjes veroorzaken. Reiniging zou daarom een vast onderdeel van je ochtend- en avondroutine moeten zijn - je huid zal je dankbaar zijn. 

Daarbij is het belangrijk om het juiste reinigingsproduct voor je gezicht te gebruiken. Immers: de ene cleanser is de andere niet! Het beste verzorgingsproduct is maar half zo effectief als de huid het niet kan opnemen en verwerken. 

Welke cleanser voor welk huidtype?

Terwijl een reinigingsolie of reinigingsmelk ideaal is voor de gevoelige en droge huid, is een reinigingsgel beter geschikt voor een vette gezichtshuid die gevoelig is voor onzuiverheden. Het is daarom cruciaal om een product met de juiste formule en samenstelling van werkstoffen te vinden voor jouw huidtype en jouw persoonlijke huidbehoeften. 

<span style="font-size: 25px;">Reinigingsgel</span>

Bijzonderheid:

  • Verwijdert overtollig huidsmeer
  • Heeft een antibacteriële werking tegen puistje & onzuiverheden

Geschikt voor

  • Vette huid
  • Onzuivere huid

Onze reinigingsgels

De Cleansing Gel & Tonic reinigt en tonificeert de vette en onzuivere huid snel en ongecompliceerd voor een perfecte voorbereiding op de daaropvolgende verzorging. De Detox Lipo Cleanser verwijdert verontreinigingen zodat de volgende werkstoffen beter worden opgenomen. Het resultaat is een stralend mooi huidbeeld met zichtbaar verfijnde poriën.

In den WarenkorbDOCTOR BABORDetox Lipo CleanserReinigingsbalsem met detox-complex € 34,32* / 100 ml voorheen: € 42,90 1000ml - € 343,20
<span style="font-size: 25px;">Reinigingsmelk</span>

Bijzonderheid:

  • Voedt met hydraterende eigenschappen
  • Zorgt voor intense hydratatie

Geschikt voor

  • Droge huid
  • Gevoelige huid

Gezichtsmelk van BABOR:

Onze Gentle Cleansing Milk is een bijzonder milde, huidvriendelijke reinigingsmelk. Dit product is ook ideaal voor een snelle reiniging onderweg - omdat je het ook zonder water kunt gebruiken. De Intensive Calming Cleanser. De Intensive Calming Cleanser kalmeert de neurogevoelige en zeer droge huid al tijdens de reiniging. Dat onaangename gevoel van een trekkende huid na de reiniging blijft uit. Ook onze Ultimate Repair Cleanser is een uitstekende keuze - dit product reinigt tot diep in de poriën, maar desondanks bijzonder zacht en voorzichtig. Verwijdert vuil, talg en make-up op efficiënte wijze. Het resultaat:: een intensief gereinigde huid die perfect voorbereid is op de daaropvolgende verzorging.

In den WarenkorbDOCTOR BABORUltimate Repair CleanserMilde reinigingscrème voor een zachte reiniging € 31,92* / 200 ml voorheen: € 39,90 1000ml - € 159,60uitverkochtDOCTOR BABORIntensive Calming CleanserBehoedzame reiniging voor een extreem droge, gevoelige huid. € 32,90* / 150 ml 1000ml - € 219,33
<span style="font-size: 25px;">Reinigingsschuim</span>

Bijzonderheid:

  • Geen huidirritatie door wrijving
  • Houdt de zuurmantel van de huid in stand 

Geschikt voor

  • gemengde huid
  • Vette huid

Ons reinigingsschuim

Onze Cleansing Foam is een verfrissende reinigingsschuim die grondig reinigt dankzij het Anti-OX-complex en appelwater. Dit resulteert in een schone, stralende huid en een gelijkmatige, fijnere teint.

<span style="font-size: 25px;">Reinigingsolie</span>

Bijzonderheid:

  • Verwijdert diepe verontreinigingen
  • Houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand

Geschikt voor

  • Normale huid
  • Droge huid
  • Gevoelige huid

Onze reinigingsolie:

Een heldere huid dankzij onze 2-fasen reiniging. Onze HY-ÖL® maakt deel van uit deze reiniging - dit is onze iconische gezichtsolie, die perfect is voor het reinigen van make-up en dergelijke. Een Phytoactive-kruidenextract maakt de diepgaande reiniging compleet. Dit kruidenextract is optimaal afgestemd op jouw huidtype. De combinatie verzorgt de huid zonder een vettig laagje achter te laten. 

<span style="font-size: 25px;">Wil je meer weten over gezichtsreiniging?</span>
Klik dan hier
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenAls less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi)SKINIMALISM FIRSTAls less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi)
BABOR nu ook in Brussel!Welkom bij onze nieuwe Beauty ExperienceBABOR nu ook in Brussel!
YOUR PERSONAL ME-TIMEDoe een tegoedbon voor een treatment cadeau of gun jezelf wat persoonlijke me-timeYOUR PERSONAL ME-TIME
Kraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!Vijf tips ter voorkoming van kraaienpootjesKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!
Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten