Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Ik pak mijn beautytas en neem mee …Beauty bag essentials gezichtsverzorgingJil4 december 2020 Hoe u onderweg goed voorbereid bent om uw make-uplook op te frissen en uw huid te verzorgen? Met onze Beauty Bag Essential Guide die alle belangrijke begeleiders voor onderweg bevat!

Wie kent het niet? Je bent onderweg en je wilt graag de teint een beetje opfrissen maar hebt de juiste make-upproducten niet bij je of ze liggen door elkaar in de tas en zijn nauwelijks vindbaar. De oplossing: een beauty bag met de belangrijkste begeleiders vullen om de make-up te herstellen en de huid een extra portie verzorging te geven. Op deze manier heb je de beauty bag essentials snel bij de hand en kun je jezelf een lange zoektocht besparen. 

Vandaag vullen we samen mijn SET beauty bag die u overigens in onze online actie eveneens op de kop kunt tikken: 

Oh, she glows

Perfect voor de upgrade van de glow voor de teint tussendoor: ons Face Powder plaatst mooie accenten dankzij microfijne glinsterdeeltjes in vier bijzonder natuurlijke kleurtinten. Zorgt voor de optimale frisheidskick!

Verzorgingsprofessional to go

De Collagen Booster Cream is onze heilige graal voor wat betreft huidversteviging en correctie van verminderende weefselstevigheid. Bovendien verzorgt de crème de huid dankzij een multi-actief hyaluronzuurcomplex met veel vocht. Deze crème mag dus ook onderweg niet ontbreken! 

In den WarenkorbDOCTOR BABORCollagen Booster CreamMaakt strak en verstevigt de huid. € 87,92* / 50 ml voorheen: € 109,90 1000ml - € 1 758,40

Happy lips

Niet alleen bij dalende temperaturen absoluut noodzakelijk: een werkzame verzorgende lippenstift die de strijd aangaat met droge en gesprongen lippen. Onze Lip Repair Balm is daarom in de winter een belangrijk onderdeel van mijn verzorgingsroutine. De balsem zorgt (onder andere) dankzij aloë vera en bijenwas voor heerlijk zachte lippen. 

Bye bye kringen onder de ogen

Voor mij is essential nummer 1 in de toilettas: een dekkende concealer die het ooggebied ook op slechte dagen er fris en wakker laat uitzien. De Luminous Skin Concealer is perfect geschikt voor deze taak – en overtuigt daarnaast nog met zijn onmiddellijke lifting en anti-aging effect. 

Volumineuze oogopslag 

Wat niet in uw beauty bag mag ontbreken? Een klassieke, zwarte mascara die uw ogen expressie geven. Ik adviseer de Ultimate Style & Volume Mascara omdat deze extra volume geeft, ook bij minder dichte wimpers, en deze tegelijkertijd verzorgt met collageen en hyaluronzuur. 

Pssst – voor iedereen die fan is van deze hoogwaardige SET beautytas hebben we goed bericht. Slechts voor korte tijd geven we u vanaf 150 EURO aankoopwaarde de leren tas ter waarde van 50 EURO cadeau. Dus: hoe denkt u over een of meerdere beauty essentials voor onderweg? Of een mooi cadeau voor uw geliefden?

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenVaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodigIT‘S DETOX TIME!Vaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodig
Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!
Multitalent hyaluronAlles wat je over hyaluronzuur moet wetenMultitalent hyaluron
Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream?Wat doet een crème op basis van paddenstoelenextracten voor mijn huid?Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream?
Hier komt uw goed humeur-boost voor de zomerDit jaar al plezier gehad?Hier komt uw goed humeur-boost voor de zomer
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten