Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Tips voor een prachtig stralende huid, als door de zon gekustSUMMER GLOW gezichtsverzorgingMiriam30 mei 2022

Hou je van de zomer en een huid die straalt alsof ze door de zon gekust is? Cosmetica is niet het geheim van een stralende huid, die je ook kunt krijgen zonder hulp van de zon! Een beetje bruiningspoeder als highlighter is natuurlijk altijd goed. Een huid die echter van binnenuit gezond en gevoed is, voelt niet alleen ongelooflijk goed aan, maar straalt dat ook uit! Hoe dat in zijn werk gaat? 

Laten we bij het begin beginnen. Ook in dit geval is een holistische benadering het beste. Een gezonde voeding, de lichaamsbeweging die bij jou past, goede voedingssupplementen, een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte huidverzorging en natuurlijk een paar aanvullende toefjes glitter voor de zomervakantie, dat langverwachte festival of het tuinfeest met vrienden. Het resultaat? Elk seizoen een stralende, verzorgde en gelukkige huid!

 

CLEANSING

Het allerbelangrijkste voor een natuurlijke gloed is de juiste gezichtsverzorging. Begin met een dagelijkse reiniging van je gezicht, zowel 's morgens als 's avonds. Er zijn veel verschillende producten en manieren om je gezicht te reinigen. Iedereen heeft een andere voorkeur en een ander huidtype. Je huidbehoeften kunnen ook veranderen, bijvoorbeeld bij de seizoenswisseling of door hormonale veranderingen. Probeer gewoon uit wat jou het beste bevalt en wat jouw huid goed doet. 

 

Meer over huidreiniging
PEELING

Na het reinigen is het een goed idee om dode huidcellen te verwijderen. Deze kunnen een gezonde huid een lichte grijze waas geven. Als je deze verwijdert, dan kan de huid weer ademen en komt er een rozige teint voor in de plaats. Voor langdurige resultaat dien je je gezicht 1 - 2 keer per week te peelen. Hoe dat in zijn werk gaat en welke peelingmethoden er zijn, lees je in onze Peeling 1x1.

 

Onze Peeling 1x1
MASKERS

Vocht, vocht en nog eens vocht. Om je huid echt te laten stralen, heeft ze veel vocht nodig - met name in de zomer! Er zijn ontelbare maskers die je hiervoor kunt gebruiken. Naast de klassieke crème- en schuimmaskers hydrateren met name vliesmaskers uitstekend. Vliesmaskers zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn letterlijk doordrenkt met werkstoffen die door direct contact met de huid snel en diep doordringen.

Dit zijn onze beste maskers

uitverkochtSKINOVAGEMoisturizing Foam Mask € 39,90* / 75 ml 1000ml - € 532,00In den WarenkorbREVERSIVEpro youth overnight maskJeugdigheid activerend Overnight Mask € 69,90* / 75 ml 1000ml - € 932,00In den WarenkorbDOCTOR BABORBright Effect MaskExtra brightening boost € 45,52* / 5 stuk voorheen: € 56,90
Alle maskers
PROTECTING 

Uiteraard is het ook van groot belang om de huid tegen oxidatieve stress te beschermen. In de eerste plaats met een goede zonnebrandcrème, maar ook ingrediënten als vitaminen en anti-oxidanten beschermen de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren en laten haar weer laten. Onze ampullen met 2 ml zeer effectief serum zijn kleine werkstofwonderen die uitstekende ondersteuning bieden. De volgende twee ampullen zorgen met name voor die extra glow:

 

De Multi Vitamin-ampul bevat een vitaminemix van VITAMINE C, vitamine E, vitamine A en vitamine B3, ook wel niacinamide genoemd. En deze Hero-werkstof is een allrounder pur sang. De werkstof ondersteunt de huideigen collageensynthese, versterkt de huidbarrière en stimuleert de huideigen regeneratie. Tegelijkertijd zorgt niacinamide ervoor dat vergrote poriën kleiner lijken en helpt het bij een onzuivere huid. En dat is nog niet eens alles! Niacinamide is ook zeer geschikt bij ongelijkmatige pigmentatie en roodheid en zorgt voor een uniformere, stralende teint.

 

 

Voor onze PERFECT GLOW-ampul zijn er niet veel woorden nodig. Deze verfijnt en egaliseert de huid, maakt haar glad en zorgt voor een prachtige glow - en dat allemaal met 97% natuurlijke ingrediënten: zelfs de pigmenten zijn van minerale oorsprong.

 

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESMulti VitaminWerkstofconcentraat voor de verzwakte, vermoeide huid met behoefte aan bescherming. € 29,90* / 14 ml 1000ml - € 2 135,71In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESPerfect GlowWerkstofconcentraat voor een direct geperfectioneerde huid & ultieme glow bij een... € 36,90* / 14 ml 1000ml - € 2 635,71

Je kunt elke ampul of gezichtsolie gebruiken om je gezicht meer glow te geven met een korte massage, een zogenaamde Face Workout. Een korte gezichtsmassage 's morgens na het reinigen doet wonderen: met deze massage stimuleer je de bloedsomloop en bevorder je de lichaamseigen collageenproductie. Als klein neveneffect heeft een gezichtsmassage ook een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.  Verdeel daartoe simpelweg de inhoud van een ampul, gezichtsolie of een rijke crème over je gezicht en voer volgens de instructies bewegingen uit met de vingers, een gezichtstroller of een gua sha-steen, bijvoorbeeld uit rozenkwarts. 

 

Rabea's tip van de expert: Neem in elke hand een gua sha-steen en voer de bewegingen rechts en links synchroon uit voor een bijzonder ontspannende uitwerking.

SKIN FOOD

Naast de juiste huidverzorging is het vooral belangrijk om goed voor jezelf en je eigen lichaam te zorgen. Gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, de juiste hoeveelheid ontspanning en voldoende slaap zijn factoren die je altijd in balans moet houden. En niet alleen om er fris en gezond uit te zien 😉

Onze tip voor een stralende huid - de volgende levensmiddelen zijn bijzonder goed voor de INNER GLOW:

Spinazie Vitamine A, C en E plus biotine - tegen uitdroging en voor een mooie huid en prachtig haar

Ananas Vitamine C heeft een ontstekingsremmende en anti-oxidatieve werking en beschermt tegen verouderingsprocessen

Avocado Omega-3-vetzuren en vitamine A, B, C en E dragen bij aan de celregeneratie en zorgen voor een mooie teint

Kokosolie ontstekingsremmend en voorkomt huidveroudering

Matcha Anti-oxidanten en vitaminen beschermen tegen vrije radicalen

Vergeet ook niet om altijd veel water te drinken!

 

Heb je nog meer inspiratie nodig? Zodat je er altijd uitziet alsof je net terug bent van vakantie
In den WarenkorbCLEANFORMANCEMoisture Glow SerumHydraterende serum - 98 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong € 42,90* / 30 ml 1000ml - € 1 430,00In den WarenkorbDOCTOR BABORAHA Peel PadsPeeling to go – snel en praktisch naar een stralende teint! € 37,52* / 60 stuk voorheen: € 46,90 In den WarenkorbSKINOVAGEThermal SprayVerzorgende spray voor gezicht en lichaam € 12,90* / 100 ml 1000ml - € 129,00In den WarenkorbCLEANFORMANCEMoisture Glow CreamSnel intrekkende verzorgende gezichtscrème - 98 % ingrediënten van natuurlijke... € 42,90* / 50 ml 1000ml - € 858,00
Voor de extra glinstering 
In den WarenkorbMAKE-UPHydra Liquid Foundation 06 naturalEen extra dosis vocht! € 39,90* / 30 ml 1000ml - € 1 330,00
Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenHormonal SkincareWelke rol spelen hormonen in de gezondheid van je huid?Hormonal Skincare
SeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
Touch it, feel it, love itFEILER luxe chenille voor fluweelzacht comfortTouch it, feel it, love it
Afdoende ampullenpowerZo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower
Meer volume voor de huid!Onze ampul voor de maand maartMeer volume voor de huid!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten