Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
De anti-pollution-bescherming voor elke stedentripYour DOC on-the-go! gezichtsverzorgingGast auteur19 juli 2021 Een grote stad is erg opwindend en intensief - ook voor de huid. Met welke verzorging ondersteun je de bescherming van je huid tegen uitlaatgassen, fijn stof en ozon?

Eindelijk mogen we weer de wijde wereld in. Of het nu voor een zakenreis of voor vakantie is: het belangrijkste is dat we de deur uit kunnen en weer eens iets anders kunnen zien. De afgelopen tijd is ons geduld danig op de proef gesteld, maar nu mogen we er weer op uit. Maar is het echt nodig om de halve wereld over te reizen? Een stedentrip in eigen land kan net zo fascinerend zijn!  


Balsem voor de ziel, stress voor de huid?

Een grote stad is erg opwindend en intensief - ook voor de huid. Want uitlaatgassen, fijnstof en ozon laten niet alleen op de gevels van huizen hun sporen na. Met de juiste verzorging helpen we onze huid zichzelf te beschermen tegen deze invloeden.


Reiniging is het allerbelangrijkste

Na een intensieve dag in de stad is het zaak om de huid 's avonds te reinigen en te ontdoen van al het vuil uit de omgeving. Gebruik hiervoor liefst een cleanser met anti-pollution-werking, die de huid ontgift en efficiënt reinigt.

Om de huid na zo'n dag tot rust te laten komen, raden we je aan om na het reinigen een verzachtende gezichtstoner te gebruiken. Deze verwijdert niet alleen de allerlaatste vuilresten, maar ook de resten van het reinigingsmiddel. Je kunt het beste een gezichtstoner gebruiken die tegelijkertijd de pH-waarde van de huid in balans brengt en beschermt tegen uitdroging. 

Hoeveel producten heb ik nodig voor de perfecte anti-pollution-verzorging?

Dat zijn er drie. De huid moet eerst goed worden gereinigd, bij voorkeur met een combinatie van cleanser en gezichtstoner. Daardoor worden de werkstoffen beter opgenomen en lost het het vuil op. Op de gereinigde huid kan vervolgens een verzorgingsproduct worden aangebracht dat kalmerend werkt en vocht inbrengt. Zo kan de huid 's nachts herstellen en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund. De DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules ten slotte zorgen direct voor een verzorgende boost.

De beperkt verkrijgbare DOCTOR BABOR Skin Refine Set bevat drie producten in een stijlvolle en praktische Beauty-Bag. Ideaal voor het volgende reisje!

In den WarenkorbDOCTOR BABORBeta-GlucanDe innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57Dit artikel is geschreven door: Corinna

Meer over deze auteur: Luisteren naar het dagelijkse nieuws terwijl ik mijn ochtendkoffie drink om de dag geïnformeerd te beginnen is precies mijn ding. In het kader van mijn opleiding tot industrieel bediende biedt BABOR mij de kans om mijn passie "Schoonheid" met anderen te delen. Tijdens mijn tijd in de online business mocht ik verschillende artikelen schrijven voor het magazine om u tips te geven over hoe u uw huid nog mooier kunt verzorgen - voor nog meer welzijn!

Gast auteur
Gast auteur toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenProbeer het rustig uit!Het wonderwapen CBDProbeer het rustig uit!
Droge huidDroge gezichtshuid & droge huidplekken op het lichaam: oorzaken en tips voor de juiste verzorgingDroge huid
Beauty bag essentialsIk pak mijn beautytas en neem mee …Beauty bag essentials
SUMMER GLOWTips voor een prachtig stralende huid, als door de zon gekustSUMMER GLOW
All Black EverythingBABOR’S BLACK TRENDS VOOR HET CYBER WEEKEND!All Black Everything
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten