Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
De 4-staps routine voor een egale, zuiverdere huid in slechts 7 dagenBye, bye puistjes & onzuiverheden gezichtsverzorgingJil19 september 2022 Een efficiënte routine die helpt tegen puistjes en onzuiverheden? Wij verklappen welke producten Content Creator Paul gebruikt om zichtbare resultaten te boeken.

Content Creator Paula uit Berlijn ondervindt de laatste tijd steeds vaker last van onzuiverheden en ontstekingen. Op ons aanraden heeft zij onlangs de nieuwe CLEAR Set in haar huidverzorgingsroutine opgenomen. Na slechts 7 dagen ziet haar huid er veel verfijnder uit. De ontstekingen zijn flink verminderd, zonder dat haar huid uitgedroogd is geraakt.  

Misschien heb jij ook wel eens last van puistjes en onzuiverheden en ben je ook op zoek naar een routine die je huid in balans brengt en reinigt - met snelle resultaten. Daarom willen we je vandaag onze 4-staps routine presenteren, die Paula momenteel ook volgt:

In 4 stappen naar een zuivere huid

Zo werkt het:

Stap 1 = reiniging

De eerste én belangrijkste stap van een huidverzorgingsroutine is altijd de reiniging van de huid. Ons combinatieproduct Gel & Tonic 2 in 1 is ideaal voor de vette huid die naar onzuiverheden neigt. Dit product reinigt en tonificeert de huid op zachte maar betrouwbare wijze. Op deze manier bereid je de huid optimaal voor op de verzorging die je daarna uitvoert. 

Gebruik

Het product met water opschuimen in de handpalm en met cirkelvormige bewegingen gelijkmatig aanbrengen. Vervolgens grondig met water verwijderen.

Stap 2 = ampullen

De ampullencombinatie van de CLEAR Set ondersteunen de onzuivere huid met behulp van zorgvuldig geselecteerde werkstoffen die de huid matteren en puistjes en mee-eters efficiënt bestrijden. Dankzij een optimale hydratatie ziet de huid er vitaler en verfrist uit. Binnen een week zorgt de CLEAR Set voor een zuiverder, frisser en egaler huidbeeld.

Gebruik

Wij raden aan om de ampullen na de reiniging te gebruiken. De ampul goed schudden en de ampulhals met een tissue of met de meegeleverde ampulopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een trekkende beweging aan de onderste, witte ring openbreken. Het concentraat in de handpalm gieten en over het gezicht, de hals en het decolleté verdelen. Zachtjes in de huid inkloppen. Vervolgens een verzorgingscrème aanbrengen.

Stap 3 = oogcrème

In de volgende stap gebruik je de Moisturizing Eye-Gel Cream. Deze gelcrème hydrateert intensief, vermindert zwelling van de ogen en voorkomt de eerste droogterimpeltjes.

Gebruik

's Morgens en 's avonds rondom de ogen aanbrengen en zachtjes inwerken met de vingertoppen. Aansluitend Cream aanbrengen.

In den WarenkorbSKINOVAGEMoisturizing Eye Gel-Cream € 46,90* / 15 ml 1000ml - € 3 126,67
Stap 4 = crème

Tot slot mag ook een doeltreffende dagcrème niet in je routine ontbreken. Wij raden bij een onzuivere huid onze SKINOVAGE Purifying Cream aan. Deze crème werkt met zijn nauwkeurig afgestemde formule doeltreffend tegen het overmatige vetgehalte van een vette huid en reduceert hij onzuiverheden en irritaties. De verzorgingscrème verfijnt daarnaast het huidoppervlak en versterkt ook de natuurlijke beschermende werking van de huid, zodat ze gezond en jeugdig blijft.

Gebruik

's Morgens en/of 's avonds na de gezichtsreiniging, het serum resp. de ampul en de oogverzorging aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté. Je kan de Cream Rich ook gebruiken als rijke nachtverzorging gebruiken.

Verzorgingsprogramma tegen puistjes en dergelijke

Als je je persoonlijke huidverzorgingsroutine al hebt gevonden, dan kun je evengoed nog het een en ander doen om je huid gezond te houden en onzuiverheden te voorkomen. 

Zo voorkom je huidonzuiverheden
  • Je gezicht niet aanraken met je handen
  • Grondig reinigen & make-up verwijderen
  • Voldoende water drinken
  • Make-upspulletjes reinigen 
  • Je hoofdkussen regelmatig wassen
  • Gezonde voeding
  • Stress voorkomen 
  • Zorgen voor voldoende slaap
Onzuiverheden 1×1

Wil je meer weten over puistjes, onzuiverheden en dergelijke, hoe deze ontstaan en wat je er tegen kunt doen? 

Ontdek het nu
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMake-up voor elke dagStep by step Beschrijving door model Alexandra NicoleMake-up voor elke dag
Nature meets scienceAmpullen uit onze Botanical CollectionNature meets science
VoorjaarsglowDe nieuwe Spring/Summer Make up Collection 2022Voorjaarsglow
BABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!HOME SPA FESTIVALBABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!
Beauty-hype: toners die de huid veranderenTHIRSTY SKINBeauty-hype: toners die de huid veranderen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten