Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Een interview met BABOR-medewerker TheresaOnline expert alert interviewJil14 februari 2022 UX- en contentmanager Theresa coördineert de content die het online team voor je creëert en leidt projecten die het inkopen via onze webshop nog fijner maken. Tijd voor een kennismaking!

Wist je dat we bij BABOR ondertussen met meer dan 600 collega's zijn? We vinden het hoog tijd om deze inspirerende mensen achter de schermen aan je voor te stellen. Per slot van rekening houden zij zich dagelijks met onze verzorgingsproducten bezig. Nu mogen zij je verklappen welke spannende taken ze hebben en natuurlijk ook wat hun eigen BABOR beauty-routine is. Maak je borst dus maar nat voor de beste insider-tips!


We stelden Theresa uit het online team een paar vragen en leerden zelf ook nog het een en ander tijdens dit interview. Voor nu verklappen we alleen dat het iets met de koelkast te maken heeft! 

Theresa, op welke afdeling ben je werkzaam en wat valt er zoal onder jouw verantwoordelijkheden bij BABOR?

Als UX- en contentmanager maak ik deel uit van het online team en houd ik me o.a. bezig met acties, promoties en landingpages voor de webshop van BABOR. Ons team zorgt ervoor dat de shop correct werkt, dat alles er goed uitzien en dat er regelmatig exclusieve acties en nieuwtjes online gaan waarmee we onze klanten een plezier willen doen.

Hoe lang werk je al bij BABOR?

Ik ben sinds december 2019 bij BABOR in dienst.

3 dingen die ik belangrijk vind:

Loyaliteit, humor en eerlijkheid.

Wat is je lievelingsproduct van BABOR en waarom?

Slechts eentje uitkiezen lukt me helaas niet – mijn absolute lievelingsproducten zijn de ReVersive pro youth cream, want een goede gezichtscrème heeft iedereen toch nodig? En natuurlijk de Dry Body Oil. Die is niet meer weg te denken uit mijn badkamer. Hij ruikt heerlijk en verzorgt de huid als de beste.

In den WarenkorbREVERSIVEpro youth creamJeugdigheid activerende, verzorgende gezichtscrème € 119,90* / 50 ml 1000ml - € 2 398,00In den WarenkorbBABOR SPADry Body OilDroge lichaamsolie - 98% ingrediënten van natuurlijke oorspron € 46,90* / 100 ml 1000ml - € 469,00
Jouw persoonlijke beauty-tip?

Oogpads uit de koelkast. Of je nu een korte nacht hebt gehad, een stressvolle periode meemaakt, of er gewoon zomaar zin in hebt... Oogpads doen wonderen en zorgen meteen voor een frisse uitstraling.

Heb je een bepaalde BABOR Beauty Routine of BABOR Beauty Ritual?

Mijn beauty-routine voor 's avonds bestaat uit een klein repertoire. Eerst gebruik ik BABOR HY-ÖL® en verwijder daarmee direct mijn make-up. Natuurlijk blijven de panda-ogen van de mascara daarbij niet achterwege. Vervolgens komt er bovenop de HY-ÖL® nog Phytoactive, wat ik met vochtige vingers inmasseer tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Zo wordt de huid grondig gereinigd. Daarna spoel ik alles met koud water af, zodat ook de doorbloeding wordt gestimuleerd. Om de reiniging af te ronden, doordrenk ik een wattenschijfje met onze Rose Toning Essence en ga hiermee over gezicht, hals en decolleté. Tot slot breng ik Cooling Eye Gel aan op de huid rondom mijn ogen voor een extra vochtboost.

Wat is tot dusver het interessantste project dat je bij BABOR hebt meegemaakt?

Het boeiendste project vond k de 'persoonlijke paketbijsluiters'. Dat zijn briefjes die we bij een aankoop via de webshop voor de klant in de doos bijsluiten. Ze zijn gepersonaliseerd, wat wil zeggen dat de klant bij naam wordt aangesproken en zo nu en dan exclusieve aanbiedingen ontvangt zoals tegoedbonnen voor de webshop. Het was heel leuk om dat project te begeleiden, het verder te ontwikkelen en daarmee de aankoopervaring van onze klanten naar een nieuw level te tillen.

Het online team heeft verschillende spannende projecten in petto die allemaal het shoppen in onze webwinkel nog gemakkelijker en prettiger maken – daar kunnen jullie je dus op verheugen!

Heb je nog een fun fact over jou?

Ik heb de rapper Cro eens zonder masker gezien.

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenLuchtvervuiling: dit kunnen we voor onze huid doenANTI-POLLUTIONLuchtvervuiling: dit kunnen we voor onze huid doen
Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituutVoor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebiedRadiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
De SOS-tip voor een vette en olieachtige huidOnze augustus-ampulDe SOS-tip voor een vette en olieachtige huid
Zo mooi kan de dag zijn waarop het allemaal om de liefde draaitHOW TO PERFORM ON VALENTINESDAYZo mooi kan de dag zijn waarop het allemaal om de liefde draait
BODY POSITIVITYBodylotion + Cellulite ampullen = grote zelfliefdeBODY POSITIVITY
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten