Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Zo hou je jouw huid langer strakBeauty Face Workout face-workoutJil21 november 2022 Hoe een Face Workout precies in zijn werk gaat en wat de ideale handbewegingen zijn om de huid langer strak te houden? Dat verklappen we vandaag!

Een strakkere huid door middel van een Face Workout? Jazeker! Met de speciale bewegingen van deze gymnastiekoefeningen voor je gezicht versterk je het bindweefsel versterkt en stimuleer je de lymfestroom. Daarnaast worden op deze manier afvalstoffen uit het weefsel verwijderd, voor een onmiddellijk liftend effect voor je huid. 

Geen zorgen, voor je Face Workout hoeft je niet af te zien en te zweten in een sportschool. Je kunt deze Face Workout gewoon zelf thuis uitvoeren of laten uitvoeren door een schoonheidsspecialist in een cosmetisch instituut. Wij raden een bezoek aan SKINFORMANCE in München aan. 

Wat klinkt als hard werken, levert in de praktijk snel resultaat op: slechts enkele minuten per dag zijn al voldoende om goede, zichtbare resultaten te bereiken en de huid langer strak te houden. 

Wat doet een Face Workout met de huid?

Als je deze gymnastiekoefeningen en massages voor het gezicht regelmatig herhaalt, dan zal dit een aanzienlijke versterking van de gezichtsspieren opleveren. Dit maakt de gelaatstrekken minder uitgesproken, terwijl de huid voller lijkt en er in zijn geheel vitaler en gezonder uitziet. 

De voordelen op een rijtje:

  • Een betere doorbloeding
  • Vermoeide ogen zien er uitgeruster uit
  • Gezichtscontouren zien er gladder uit
  • De mondhoeken worden gelift
  • Een dubbele kin wordt strakker gemaakt
  • Rimpels nemen af
  • De gezichtsspieren ontspannen
SKINFORMANCE by BABOR

Zoals gezegd kunnen wij een bezoek aan het SKINFORMANCE-instituut in München alleen maar aanbevelen als je je Face Workout wilt perfectioneren. Oprichtster Christina Damm opende in München de allereerste Face Gym in Duitsland. Ze biedt er tal van behandelingen aan, die allemaal gebaseerd zijn op de SKINFORMANCE Signature Method. 

Dit is een speciale reeks handbewegingen die het bindweefsel activeert en de mimiek ontspant. Dit geeft de huid op de lange termijn meer veerkracht en vitaliteit. In combinatie met de juiste producten ligt de nadruk in het SKINFORMANCE-instituut op 100% effectiviteit en zichtbare resultaten!

Het resultaat: ontspannen gelaatstrekken & een natuurlijk gezonde glow.

Het SKINFORMANCE-instituut is gevestigd in München aan de Reichenbachstraße 26. Online kun je ook direct een afspraak maken. Een absolute aanbeveling!

De resultaten van de Face Workout zijn al na één keer zichtbaar. Voor succes op lange termijn kun je de Face Workout echter beter in je routine opnemen. Routine en discipline zijn de sleutelfactoren voor succes.

Christina Damm, eigenaresse van SKINFORMANCE München

Meer over SKINFORMANCE
Twee eenvoudige Face Workouts met een groot effect 

Tips tegen gezwollen ogen in de ochtend

Een depuff in de ochtend werkt bijzonder goed als de gua sha-steen goed gekoeld is. Doordat je tijdens je nachtrust lang horizontaal ligt, wordt de lymfestroom belemmerd. Hierdoor verzamelt zich vocht in de zone rondom de ogen, waardoor veel mensen wakker worden met gezwollen ogen. 

Door zachtjes te masseren en te koelen, kun je de gezwollen huid snel verminderen en helemaal fris aan de dag beginnen! 

Hoe dat er precies uitziet? Bekijk de SKINFORMANCE-reel van Christina:

Zo kom je van fronsrimpels af

Met een gerichte massage laat je de huidgebieden tussen de wenkbrauwen ontspannen en maak je fronsrimpels glad. De spieren van de wenkbrauwen en het voorhoofd plakken aan elkaar en worden zodanig samengedrukt dat de fronsrimpel maar niet verdwijnt, zelfs niet als we deze spieren ontspannen. Vaak is een kleine massage al voldoende om de spier echt te doen ontspannen. Hier zie je hoe Christina voor ontspanning van deze spieren zorgt: 

Work it out

Voor je Face Workout heb je niet veel nodig! Aan je handen en vingers heb je meer dan voldoende voor de eenvoudige oefeningen. Voor een intensiever effect raden we het gebruik van een gua sha-steen resp. rozenkwarts aan. Zo ontspan je je gezichtsspieren en stimuleer je de activiteit van je lymfeklieren. Ontspannen gelaatstrekken, strakkere gezichtscontouren en een vitale teint zijn je beloning. We raden je aan om een ampul of serum te gebruiken om je huid te verwennen, omdat de rozenkwarts dan beter over de huid glijdt. Bijzonder aangenaam: een goed gekoelde gua sha-steen, direct uit de koelkast.

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESCollagen BoosterWerkstofconcentraat voor meer elasticiteit, veerkracht en minder rimpels.... € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESActive NightWerkstofconcentraat voor de regeneratie van de huid tijdens de nacht. € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATES3D FirmingWerkstofconcentraat voor gezichtscontouren waarvan de stevigheid is afgenomen. € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00In den WarenkorbCLEANFORMANCEMoisture Glow SerumHydraterende serum - 98 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong € 42,90* / 30 ml 1000ml - € 1 430,00
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMake-up voor elke dagStep by step Beschrijving door model Alexandra NicoleMake-up voor elke dag
Beauty BoosterHuidactivering met rozenkwartsBeauty Booster
Vitamine C als booster voor de huidverzorgingDé bonuswerkstof voor je verzorgingsroutineVitamine C als booster voor de huidverzorging
Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paaseiOp uw paasbest het voorjaar in!Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paasei
Enzympeeling vs. AHA-peelingOpdat uw huid na de inspanningen van de zomer weer kan stralen!Enzympeeling vs. AHA-peeling
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten