Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
THIRSTY SKINBeauty-hype: toners die de huid veranderen gezichtsverzorgingChristina28 november 2022 Deze nieuwe trend in de beauty-wereld is natuurlijk ook bij BABOR te vinden: Uiterst effectieve toners.

We zijn echt gek op deze nieuwe items. Uiterst effectieve toners ontketenen nu een revolutie in ons dagelijkse beauty-leven! Maar niet iedereen weet precies wat een toner is en waarvoor ze gebruikt worden. Gelukkig heb je ons gevonden, want hier beantwoorden we alle belangrijke vragen rondom het onderwerp toners. 

Wat is een toner en hoe werkt deze?

Het Engelse woord 'toner' kun je vertalen als 'gezichtswater' en deze toners hebben verschillende functies. Allereerst doet dit product dienst als diepgaande reiniging, maar ook als voorbereiding op de daaropvolgende verzorging. Zo vormt hij in één kleine tussenstap een zeer effectieve aanvulling op je dagelijkse verzorgingsroutine. 

Voor een diepgaande reiniging kan hij na de eerste reinigingsstap met reinigingsschuim hardnekkige make-upresten verwijderen. Door deze extra stap in de reinigingsroutine, wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd en het helpt om onzuiverheden te voorkomen. Bovendien matteert de toner de huid, wat vooral fijn is bij een vettige huid. Het product kan een gevoelige of rijpere huid met irritaties kalmeren en haar verzorgen met waardevolle anti-aging werkstoffen.

Last but not least: een toner brengt veel vocht in de huid, zodat aansluitend aangebrachte serums of crèmes veel beter kunnen worden opgenomen.

Hoe moet je een toner gebruiken?

Je kunt de toner het beste twee maal daags gebruiken. Neem hem 's ochtends en 's avonds op in je verzorgingsroutine. 

  • Stap 1: Maak het gezicht zoals gebruikelijk schoon met een reinigingsproduct dat bij je huidtype past. 
  • Stap 2: Breng de toner aan op een wattenschijfje en strijk hiermee met zacht cirkelende bewegingen over de gezichtshuid, hals en decolleté. Sla wel het gebied rondom de ogen over, want hier is de huid heel dun en gevoelig, wat tot irritaties kan leiden. Belangrijk! Een toner mag op de huid intrekken, dus spoel hem na aanbrengen niet af!
  • Stap 3: Breng je gebruikelijke dag- of nachtverzorging aan en geniet van het effect!
  • Stap 4: Onze professionele tip: wel seizoen het ook is, gebruik altijd een zonnebrandcrème met hoge zonnebeschermingsfactor. Dat is de beste manier om je huid tegen veroudering te beschermen.
Welke toner van BABOR past bij mij?

Misschien gaan ze de wereld niet veranderen, maar de twee nieuwe toners van DOCTOR BABOR veranderen wel de huid in positieve zin. We hebben het over de AHA BHA Toner en Retinol Smoothing Toner. Aangezien beide nieuwe high-performance-producten verschillende huidtypes bedienen, kan iedere beauty-fan zich erop verheugen!

Klaar voor de toner-revolutie?

De AHA BHA Toner van DOCTOR BABOR is mild voor de huid die regeneratie nodig heeft. Je zal in de ban raken van de sterke performance en perfect op elkaar afgestemde power-werkstoffen AHA (amandelzuur) en BHA (salicylzuur). 

Het effect: een gladder en meer effen huidbeeld, want het product vermindert onzuiverheden en vergrote poriën!

De Retinol Smoothing Toner voor de droge huid wint zich voor je met zijn power-werkstoffen retinol en laagmoleculair hyaluronzuur. 

Het effect: een gladdere huid en gelijkmatigere teint, want dit product ondersteunt de huidregeneratie en vermindert lichte rode plekken en onzuiverheden.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenSINJA'S LIVE BUY SHOPPINGMijn huid heeft dorst: DOCTOR BABOR ampullen voor alle huidtypesSINJA'S LIVE BUY SHOPPING
Let’s get flawlessStap voor stap instructies voor de perfecte make-up lookLet’s get flawless
READY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Irritaties in het voorjaarSENSITIVE SKINIrritaties in het voorjaar
7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaanStap voor stap meer vocht & uitstraling7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaan
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten