Group 1ProductadviseurDOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Onze nieuwe BB Cream: meer dan alleen maar een getinte dagverzorgingEen lichter alternatief voor foundation? We got you! gezichtsverzorgingGast auteur20 juni 2022 Ben je op zoek naar een dagcrème die je een zonnige teint geeft en je tegelijkertijd beschermt tegen de zon met SPF20? Kijk dan zeker eens naar onze nieuwe DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE BB Cream.

Iedereen heeft wel eens gehoord BB Creams - of getinte dagverzorging - of deze misschien al eens zelf uitgeprobeerd, maar toch worden deze crèmes vaak vergeten. We mogen deze BB Creams echter in geen geval onderschatten! Dankzij de pigmenten in deze crèmes bieden deze een goede dekkracht. Ook toveren ze een gelijkmatig huidbeeld tevoorschijn, hydrateren en werken als een dagverzorging. Ze combineren dus twee stappen van onze beautyroutine om tijd te besparen in de badkamer.

 


De precisieformule van onze nieuwe DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE BB Cream combineert 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong met uiterst krachtig werkstoffen. De zijdeachtige textuur past zich aan de natuurlijke huidkleur aan, zorgt voor een vlekkeloze teint en verbergt oneffenheden optisch. Dankzij de beschermingsfactor (SPF 20) beschermt de BB Cream tegen UV-gerelateerde omgevingsinvloeden, waardoor dit het perfecte product is voor elke dag. De crèmes zijn beschikbaar in twee kleuren: medium en light. 

Wat zijn de effecten van de Cleanformance BB Cream?

·         Beschermt met SPF20 tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen

·         Versterkt de huidbarrière

·         Bevat natuurlijke kleurpigmenten

·         Camoufleert oneffenheden

·         Zorgt voor een gelijkmatige en stralende teint

In den WarenkorbCLEANFORMANCEBB Cream light SPF20Veganistische BB Cream voor een stralende teint - 97% van de ingrediënten zijn van... € 32,90* / 40 ml 1000ml - € 822,50In den WarenkorbCLEANFORMANCEBB Cream medium SPF20Veganistische BB Cream voor een stralende teint - 97% van de ingrediënten zijn van... € 32,90* / 40 ml 1000ml - € 822,50
De BB Creams gebruiken

De creams zijn geschikt voor alle huidtypen en zijn perfect te integreren in dagelijkse beautyroutines: Was het gezicht 's morgens met een zacht reinigingsproduct en droog het vervolgens af. Breng het serum aan en masseer dit in de huid. Breng vervolgens de BB-cream aan op de hals, het gezicht en indien nodig op het decolleté. Masseer de cream dan zachtjes in de huid met de vingers voor een stralende, natuurlijke teint.

Mijn oordeel over de nieuwe DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE BB Cream

Sommige producten uit de Cleanformance-serie zijn al een vast onderdeel van mijn gezichtsverzorgingsroutine. Daarom was ik dan ook superblij toen ik onlangs de kans kreeg om de nieuwe BB Cream van DOCTOR BABOR Cleanformance te testen. Ik moet zeggen dat het resultaat absoluut gezien mag worden! Met zijn gemiddelde dekkracht past de textuur zich heel goed aan mijn huidskleur aan zonder vlekkerig te worden. Mijn huid ziet er veel gelijkmatiger uit en voelt goed verzorgd aan. Het product camoufleert roodheid en onzuiverheden optimaal, zonder dat ik het gevoel heb dat ik zware make-up draag. En dat is nog niet alles: De BB Cream heeft een beschermingsfactor van SPF 20. Dat betekent dat je deze ook in de zomer gerust kunt aanbrengen. Voor mij is dit het perfecte product als je op warme dagen geen zware foundation wilt gebruiken, maar toch voor een mooi huidbeeld wilt zorgen. 

Het voor / na-effect


Ik vind dat het voor / na-effect er mag zijn! Onder de BB Cream heb ik Moisture Glow Serum en Awakening Eye Cream uit de Cleanformance-serie gebruikt, zodat de huid in een paar stappen nog een beetje meer straalt. 

Dit artikel is geschreven door: Judith

 

Meer over deze auteur: Als industrieel bediende in opleiding bij Babor, leer ik veel afdelingen en gebieden kennen. Ik vind het vooral leuk om te zien hoe alles met elkaar verbonden is. Ik krijg momenteel een dieper inzicht in het online team en mocht in het kader daarvan dit artikel hier schrijven. Weer iets nieuws waar ik veel plezier aan beleefde.

Gast auteur
Gast auteur toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenGood HydrationDe 4-staps verzorgingsroutine met hyaluron-powerGood Hydration
Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Natuurlijk? Natuurlijk!De nieuwe herfst/winter AGE ID trendkleuren 2020/2021Natuurlijk? Natuurlijk!
Probeer het rustig uit!Het wonderwapen CBDProbeer het rustig uit!
BODY POSITIVITYBodylotion + Cellulite ampullen = grote zelfliefdeBODY POSITIVITY
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten