Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
MAKE-UP TRENDKLEUREN LENTE/ZOMER 2023Natural Beauty make-upMiriam13 maart 2023 Overdonderende natuurlijkheid die een statement maakt! Dat belooft BABOR's nieuwe Spring/Summer Make up Collection 2023, die inspireert met zijdezachte kleuraccenten voor een natuurlijk mooie look.

De 'natural beauty trend' is simpelweg onweerstaanbaar! Diepzwarte wimpers, een open blik, en wenkbrauwen van natuurlijke schoonheid. Een zachte glow en teder gekleurde, verzorgde lippen ronden de look af.


FACE

De Highlighter Powder Velvet Sun zorgt voor prachtige highlights en zijdezachte glow-accenten. De highlightpoeder met gebakken textuur laat een zachte gouden glinstering achter op de wangen, het voorhoofd, de neusrug en de kin voor een sun-kissed look. De hele fijne glowy-micropigmenten zorgen voor een zachte glinstering en een natuurlijke look.

LIPS

Verleidelijk zachte lippen met de Lip Colour & Balm! Zorgt niet alleen voor zijdezachte lippen, maar geeft ze ook een fijne rozerode tint. Met een hydraterend plantencomplex met saffloer, zonnebloem en moerbeibladeren zorgt dit product voor een natuurlijke look en onweerstaanbare, verzorgde lippen.  

EYES

De Eye Shadow Pencil in pastelachtig Lagoon of zacht Sabbia zorgt voor een zomerse flair. Het watervaste oogschaduwpotlood overtuigt met zijn matte finish voor een zachte kleur op de oogleden. Gebruik als contourpotlood, langs de wimperlijn of vervaagd op de oogleden. Blijft zitten en loopt niet uit, ook niet in de vouw van het ooglid. Voor een onweerstaanbare, natuurlijke look – die uren blijft zitten.

Waterproof Mascara zorgt voor lange wimpers met een mooie krulling, perfect van elkaar gescheiden met long-lasting effect! Ongeacht of het nu tijdens het sporten, op vakantie of op heel speciale momenten is, deze mascara doet wat hij belooft:  Vlekt niet, loopt niet uit en waterproof! Deze diepzwarte mascara met spiraalborsteltje zorgt voor een adembenemende look en verzorgt de wimpers met oliën uit pompoenpitten, granaatappel en ricinus. 

Een blik om verliefd op te worden: de Clear Eyebrow Fixing Gel geeft de wenkbrauwen een verzorgde glans, houdt ze in vorm en maakt individuele styling mogelijk. Wild of juist in toom? De kleurloze gel zorgt voor een makkelijke styling en blijft goed zitten.

DAARBIJ PAST:
In den WarenkorbMAKE-UPTinted Hydra Moisturizer 01 ivoryZacht getinte, hydraterende verzorging. € 36,90* / 30 ml 1000ml - € 1 230,00uitverkochtMAKE-UPTinted Hydra Moisturizer 02 naturalZacht getinte, hydraterende verzorging. € 36,90* / 30 ml 1000ml - € 1 230,00In den WarenkorbMAKE-UPTinted Hydra Moisturizer 03 almondZacht getinte, hydraterende verzorging. € 36,90* / 30 ml 1000ml - € 1 230,00
In den WarenkorbMAKE-UP3D Firming Concealer 02 ivoryPerfectionerende concealer. € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00In den WarenkorbMAKE-UP3D Firming Concealer 01 porcelainPerfectionerende concealer. € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00In den WarenkorbMAKE-UP3D Firming Concealer 03 natural € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00In den WarenkorbMAKE-UP3D Firming Concealer 04 tanPerfectionerende concealer. € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00
Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCleansing FeelingsDe juiste beautyroutine voor de jonge huidCleansing Feelings
Online expert alertEen interview met BABOR-medewerker TheresaOnline expert alert
Onze Women Empowerment ChallengeLet’s empower togehterOnze Women Empowerment Challenge
Ideeën voor kerstcadeaus?Geef nu cosmetica van de beste kwaliteit cadeau met deze drie setsIdeeën voor kerstcadeaus?
Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituutVoor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebiedRadiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten