Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Vaste & droge gezichtsreinigingGREEN CLEANSING gezichtsreinigingMiriam10 april 2023 De voordelen van de droge gezichtsreiniging liggen voor de hand: Deze is gemakkelijk in gebruik, bespaart tijd, is ideaal voor onderweg en is bijzonder duurzaam en effectief.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzamere alternatieven voor hun schoonheidsroutine en wenden zich tot degelijke gezichtsreinigingsproducten. Deze producten zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ook praktischer en doeltreffender dan conventionele vloeibare reinigingsproducten.


3 in 1: ZACHT, PRAKTISCH & MILIEUVRIENDELIJK

Vaste gezichtsreinigingsproducten worden gemaakt van natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten en zijn vaak verkrijgbaar in milieuvriendelijke verpakkingen van papier, karton of metaal. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gemaakt van ingrediënten zoals kokosolie, sheaboter, aloë vera en essentiële oliën, die allemaal zacht zijn voor de huid, vriendelijk voor het microbioom en geen schadelijke chemicaliën bevatten. 

Door vaste gezichtsreinigingsproducten te gebruiken, kunnen we de milieu-impact van microplastic deeltjes helpen verminderen. Microplastic deeltjes kunnen in onze wateren terechtkomen en schadelijk zijn voor zowel het zeeleven als voor ons mensen.

In tegenstelling tot vloeibare producten is er minder water vereist tijdens de productie ervan en doorgaans zijn ze langer houdbaar dan vloeibare producten.

Een ander voordeel van vaste gezichtsreinigingsproducten is hun handige formaat en vorm, die gemakkelijk in een tas of bagage kunnen worden opgeborgen. Ze mogen ook zonder problemen mee in het vliegtuig, zelfs in de handbagage. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een herbruikbare doos en nemen dus nauwelijks ruimte in beslag. 


NIEUW: ONZE NATURAL CLEANSING BAR

In een praktische metalen doos & met refill optie

De BABOR Cleansing Bar is een stevige, zeepvrije gezichtsreiniger voor de vette of gemengde huid. De antioxiderende eiwitextracten uit het moringazaad en de aloë vera bevorderen de natuurlijke vochtbalans van de huid. De hydraterende baobabolie ondersteunt de intacte huidbeschermingsbarrière. De natuurlijke saponinen uit de extracten van woestijndadel, acacia en woestijndistel helpen het product het nodige schuim te vormen tijdens het aanbrengen. Zoals al onze reinigingsproducten is de vaste reiniger zuiver geformuleerd, gemaakt van 99,7% natuurlijke ingrediënten en vrij van gluten, lactose, mineraalolie, parabeen, PEG, siliconen en microplastic.

Dankzij de bijzonder zachte samenstelling reinigt het de huid intensief zonder resten achter te laten. Het resultaat is een poriëndiep gereinigde, verhelderde en stralende teint. Het beschermt tegen negatieve milieu-invloeden uit de stad en bereidt de huid optimaal voor op de volgende verzorging. 


Gebruik: 's Morgens en 's avonds het product met veel water tussen de handen laten schuimen. Verdeel het schuim over de droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Maak uw vingertoppen met koud water vochtig en laat de reiniging met cirkelvormige bewegingen grondig emulgeren. Met rijkelijk lauwwarm water grondig afspoelen. 


Opmerking: Na gebruik laten drogen en op een droge plaats bewaren.

In den WarenkorbCLEANSINGNatural Cleansing Bar RefillVaste gezichtsreiniging voor alle huidtypes... € 26,90* / 65 g 1000g - € 413,85In den WarenkorbCLEANSINGNatural Cleansing Bar + BoxVaste gezichtsreiniging voor alle huidtypes met bewaardoosje € 29,90* / 65 g 1000g - € 460,00

FESTE VS. DROGE REINIGING

Naast vaste reinigingsproducten die uit een stuk bestaan, zijn er ook andere droge alternatieven, zoals reinigingspads, reinigingsbalsems of reinigingspoeders. Droge gezichtsreiniging met een pad, balsem of poeder is een zachte en doeltreffende manier om de huid te reinigen en te voeden zonder dat u uw toevlucht hoeft te nemen tot vloeibare reinigingsmiddelen. 


PADS: PRAKTISCH & LICHT

Reinigingspads verwijderen vuil, olie en dode huidcellen van het gezicht en vereisen soms geen toevoeging van water. In tegenstelling tot vloeibare reinigingsmiddelen zijn ze licht en handig, waardoor ze een ideale keuze zijn voor onderweg of op reis. 


CLEAN BEAUTY: DEEP CLEANSING PADS

Met water te activeren reinigingspads - van biologisch afbreekbaar materiaal

De DOCTOR BABOR CLEANFORMACE Deep Cleansing Padszijn optimaal voor een jonge en droge huid. Extracten uit Pre- en probiotica reinigen bijzonder intensief en verwijderen ook in water oplosbare oog- en lipmake-up. De natuurlijke ingrediënten ondersteunen de huidbarrière en stimuleren het huideigen vernieuwingsproces.Voor een perfect gereinigde, verhelderde teint en een zijdezacht huidgevoel. Na het aanbrengen voelt de huid direct zijdezacht en soepel aan.

Gebruik: Haal de Deep Cleansing Pad met droge handen uit de verpakking. Bevochtig de pad met koel water, laat deze met de ruwe zijde van de pad met zachte draaiende bewegingen intensief op de huid opschuimen en masseer dit gedurende anderhalve minuut in om de gezichtshuid te peelen. Gebruik de gladdere zijde voor het verwijderen van oogmake-up. Spoel het gezicht daarna af met veel water.


Opmerking: Haal de pads met droge handen uit de verpakking.

In den WarenkorbCLEANFORMANCEDeep Cleansing PadsMet water activeerbare, reinigende pads – pads van biologisch afbreekbaar materiaal € 29,90* / 20 stuk

Peeling to Go: AHA PEEL PADS

Snel een stralende teint zonder water - in handig metalen doosje

De praktische, zeer effectieve in fruitzuur gedrenkte REFINE CELLULAR AHA Peeling pads van DOCTOR BABOR zorgen voor een stralende, verfijnde huidtextuur. Met het 5,1% AHA-complex van melkzuur, citroenzuur en glycolzuur worden dode huidcellen effectief verwijderd en fijne lijntjes verminderd. Door de cellen van de bovenste huidlagen los te maken, wordt de celvernieuwing bevorderd. De huid wordt als het ware gerevitaliseerd, waarbij het vermogen om vocht op te slaan wordt verbeterd. Daarnaast wordt het huidoppervlak verfijnd en gecorrigeerd, terwijl dit gelijkmatiger straalt. De huid ziet er na een keer gebruiken schoner en verzorgder uit, terwijl ze na elk gebruik ook gladder en gelijkmatiger aanvoelt. Een vette, vermoeide en gepigmenteerde huid profiteert er het meest van.

Gebruik: Reinig gezicht, hals en decolleté zoals normaal. Wrijf 1 - 2× per week met een pad zachtjes over het gezicht. De huid rond ogen en mond overslaan. Met een tweede pad hals en decolleté behandelen. De pads 5 à 10 minuten laten inwerken en afspoelen met water. Een licht tintelend gevoel is normaal. Na gebruik het potje goed sluiten. Vervolgens de gebruikelijke verzorgingsproducten aanbrengen en overdag ook zeker een verzorgende crème met zonnefactor gebruiken.

BALSEM: VASTE STOF WORDT SMEUÏG

Reinigingsbalsems zijn een rijk en voedend alternatief voor conventionele reinigingsproducten. Ze bevatten natuurlijke oliën en was die vuil, make-up en dode huidcellen voorzichtig verwijderen en tegelijkertijd de huid voeden en verzachten.


NIEUW: HYALURONIC CLEANSING BALM

Gladmakende reinigingsbalsem met 3D hyaluron & anti-aging effect met wasbare reinigingsdoek & spatel

De Hyaluronic Cleansing Balm is ons absolute hoogtepunt onder de reinigingsproducten. Deze verwennende reinigingsbalsem is geïnspireerd op de hydrofiele kracht van de iconische BABOR HY-Öl. De aanvankelijk stevige textuur smelt op de huid en geeft een onmiddellijk zichtbaar plumping effect dankzij het aanwezige hyaluronzuur. De verwennende combinatie van hoogwaardige hydrofiele oliën uit marula, argan en macadamia lost op betrouwbare wijze in water en olie oplosbare vuildeeltjes op en behoudt daarbij de natuurlijke hydrolipidenlaag van de huid. 3D-hyaluronzuur maakt de huid voller, gladder en hydrateert. Voor een tot diep in de poriën schone, zijdezachte en voelbaar gladdere en stevigere huid zonder trekkerig gevoel. De huid kan de daarna aangebrachte verzorgingsproducten optimaal opnemen.


Gebruik: 's Morgens en 's avonds een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot met de spatel vastnemen en tussen de handpalmen verwarmen tot de balsem verandert in een olie. Verdeel het product over de droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het in. De vingertoppen met koud water vochtig maken en het product met cirkelvormige bewegingen laten emulgeren. Vervolgens het meegeleverde reinigingsdoekje en veel water gebruiken om het grondig af te spoelen.

In den WarenkorbCLEANSINGHyaluronic Cleansing BalmGladmakende reinigingsbalsem met 3D Hyaluron voor de veeleisende huid € 49,90* / 150 ml 1000ml - € 332,67

POEDER: INTENSIEF & SPAARZAAM

Reinigingspoeders daarentegen zijn een doeltreffende en natuurlijke manier om de huid grondig te reinigen. Ze bevatten vaak ingrediënten als klei, havermout of rijstzetmeel die helpen overtollige olie te absorberen en onzuiverheden uit de huid te verwijderen. 


EVERGREEN: REFINING ENZYME & VITAMINE C CLEANSER

2-in-1 reinigings- en peelingpoeder op enzymenbasis - in een recyclebare verpakking

Het fijne, 2-in-1-poeder reinigt en peelt de huid in één stap: Dankzij de keratolytische werking met enzymen lossen dode huidcellen, vuil en talg op betrouwbare wijze op. Het zachte peelingeffect revitaliseert de huid. Anti-stress & anti-pollution: Een eiwittenextract uit moringazaad beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren. De vitamine C laat de huid stralen. Voor een tot diep in de poriën schone, zijdezachte huid en een zichtbaar stralend, verhelderd en verfijnd huidbeeld.

Gebruik: Maximaal 1 x per dag gebruiken voor de reiniging. Poeder in de handpalm nemen en met warm water licht opschuimen. Verdeel het schuim over de droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Sla slijmvliezen, de mondzone en het gebied rond de ogen over. De vingertoppen met koud water vochtig maken en het schuim met cirkelvormige bewegingen laten emulgeren. Met rijkelijk lauwwarm water grondig afspoelen. Als alternatief, of voor de gevoelige of droge huid, 1 à 2 keer per week gebruiken als zachte peeling.

Kan ook 1-2 x per week worden gebruikt als lichaamspeeling. Laat hiervoor het poeder met water in de palm van je hand opschuimen, verdeel het product over de vochtige huid en masseer het in cirkelvormige bewegingen zachtjes in de huid. Sla slijmvliezen over. Spoel vervolgens met rijkelijk lauwwarm water grondig af.

 

In den WarenkorbCLEANSINGRefining Enzyme & Vitamin C Cleanser2-in-1 reinigings- en peelingpoeder op enzymenbasis. € 29,90* / 40 g 1000g - € 747,50

Vaste en droge gezichtsreinigingsproducten zijn niet alleen een milieuvriendelijk en doeltreffend alternatief voor vloeibare reinigingsproducten, maar ook een praktische oplossing voor dagelijks gebruik en reizen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn gemakkelijk en zuinig in gebruik, omdat slechts een kleine hoeveelheid nodig is om de huid grondig te reinigen. Met hun hulp kunnen we allemaal een kleine bijdrage leveren aan de bescherming van ons milieu.


Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenIdeeën voor kerstcadeaus?Geef nu cosmetica van de beste kwaliteit cadeau met deze drie setsIdeeën voor kerstcadeaus?
We gaan de strijd aan met fijnstof, smog & coOnze antipollutie-tipsWe gaan de strijd aan met fijnstof, smog & co
Milieubewust met BABORMeer dan alleen een mooie uitstraling: BABOR zet in op duurzaamheid!Milieubewust met BABOR
Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paaseiOp uw paasbest het voorjaar in!Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paasei
Nieuwe verzorgingsroutine & meer lichaamsbewustzijnIk ben zwangerNieuwe verzorgingsroutine & meer lichaamsbewustzijn
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten