Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Lichaamseigen lipide voor een versterkte en gladde huidbarrièreCeramiden voor de huid ceramideMiriam9 mei 2023

Ceramiden zijn natuurlijke lipiden die in de huid voorkomen. Ze compenseren verstoringen van de huidbarrière en beschermen tegen vochtverlies. Huididentieke ceramiden repareren de huid en verbeteren haar beschermingsfunctie. Ze bedekken het huidoppervlak als een film. 

Producten met ceramiden zijn bijzonder geschikt voor de droge, geïrriteerde en gevoelige huid. Dergelijke producten hebben ook een gunstige uitwerking op de rijpere huid, omdat het ceramidegehalte van de huid al naar gelang je ouder wordt. Als de ceramideconcentratie in de huid te laag is, dan wordt de huid droog, geïrriteerd en schilferig. Met dit product bescherm je de huid tegen externe invloeden. Ceramiden in huidverzorgingsproducten zorgen voor een versterkte, gladdere huidtextuur. De huid ziet er gezonder uit en straalt weer.


Hoe werken ceramiden?

Ceramiden zijn een lichaamseigen vet- of lipidebouwstenen die de huidbarrière beschermen en gezond houden. Toevoeging van ceramiden of ceramidecomplexen (bestaande uit meerdere ceramiden) helpt de huid haar natuurlijke beschermingsbarrière te versterken. Ceramiden in huidverzorgingsproducten repareren de huidstructuur, doordat deze als cement tussen de cellen werken. De powerwerkstof beschermt zo tegen vochtverlies en tegen externe invloeden. De huid wordt op de lange termijn bestendiger en gladder.


In de cosmetica zijn er verschillende producten die ceramiden bevatten. De anti-aging werkstof zit in gezichtreinigingsproducten, gezichtcrèmes, serums, ampullen of oogcrèmes. 



In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESActive NightWerkstofconcentraat voor de regeneratie van de huid tijdens de nacht. € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00In den WarenkorbDOCTOR BABORCeramideDe innovatieve booster voor een direct versterkte en intacte huidbarrière - Ceramide... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86


EXCLUSIEF IN ONZE WEBESHOP OF BIJ ONZE BABOR-PARTNERS

uitverkochtDOCTOR BABOR ProCE Ceramide ConcentrateVoor een sterke en gladdere huid. € 87,90* / 30 ml 1000ml - € 2 930,00uitverkochtDOCTOR BABOR ProCE Ceramide CreamVoor een sterke, gelijkmatige en gladdere huid. € 104,90* / 50 ml 1000ml - € 2 098,00
LOCATOR
Zoek nu een BABOR-beautyexpert bij jou in de buurt
Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenIrritaties in het voorjaarSENSITIVE SKINIrritaties in het voorjaar
BABOR's nieuwe herfst/winter trendkleurenSpot aan!BABOR's nieuwe herfst/winter trendkleuren
BABOR nu ook in Brussel!Welkom bij onze nieuwe Beauty ExperienceBABOR nu ook in Brussel!
Zo gaat de juiste webcam make-up in zijn werkHome office? Hoe mooi!Zo gaat de juiste webcam make-up in zijn werk
SUMMER GLOWTips voor een prachtig stralende huid, als door de zon gekustSUMMER GLOW
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten