MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
ANTI-POLLUTIONLuchtvervuiling: dit kunnen we voor onze huid doen gezichtsverzorgingChristina28 mei 2021 De huid beschermen tegen smog en dergelijke is het allerbelangrijkste!

De toenemende luchtvervuiling behoort naast de schadelijke UV-straling tot de grootste vijanden voor de huid. Deze luchtvervuiling kan de oorzaak zijn voor sommige huidproblemen. Het is maar goed dat de cosmetica-industrie al enkele jaren intensief zoekt naar nieuwe en individuele oplossingen hiervoor. Ook BABOR heeft van dit onderwerp een prioriteit gemaakt.
Eerst moeten we duidelijk maken welke effecten luchtvervuiling op onze huid kan hebben. Het meest voorkomende gevolg is volgens onderzoeken hyperpigmentatie. In dit geval ontstaan er bruine en donkere vlekken van verschillende grootte in het gezicht - vaak op de jukbeenderen of op het voorhoofd. Fijn stof kan echter ook verstopte poriën veroorzaken, wat kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering.

3 tips om de huid te beschermen

  1. Grondig reinigen
  2. Vochtinbrengende cosmetische producten gebruiken
  3. UV-bescherming gebruiken

Twee ampullen tegen de gestreste huid

Stop Stress. Now. Gun je teint wat ontspanning met de Pollution Protect- en Stress Control-ampullen! Deze kleine meesterwerkjes laten de tekenen van stress van het gezicht verdwijnen en geven de huid een glow die onmiddellijk zichtbaar is.


Pure bescherming

Dankzij de sterk geconcentreerde Pollution Protect-ampul glanst de vermoeide en door omgevingsfactoren gestreste huid weer gelijkmatig en fris. Een combinatie van probiotische werkstoffen en natuurlijke anti-oxidanten beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van "blauw licht". Onze huid wordt hier dagelijks aan blootgesteld door het gebruik van smartphones en computers. Bovendien worden de huideigen regeneratie- en afweermechanismen geactiveerd en worden vrije radicalen geneutraliseerd. De ingekapselde vitamine E ondersteunt de huid langdurig tegen aanvallen van buitenaf.

Alles onder controle

De sterk geconcentreerde werkstoffen van de Stress Control-ampul zijn ideaal bij een geïrriteerde huid en door stress veroorzaakte huidveroudering. Het intelligente StressResist-complex werkt op drie niveaus: Indisch Sint-Jansbrood zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt in stresssituaties. Hexapeptide-8 heeft een botoxachtige werking en werkt dus tegen rimpels door stress. De schimmel Albatrellus Ovinus kalmeert de huid binnen drie minuten en vermindert roodheid na tien minuten. Het resultaat: een meer ontspannen, gladder en jeugdig stralend huidbeeld.

En nog een vechter

Je kunt niet genoeg doen tegen vrije radicalen! Daarom biedt de lichte Protecting Balm met beschermingsfactor 50 een bijzondere bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren: enerzijds tegen Photo-Aging en anderzijds tegen zogenaamd blauw licht. Photo-Aging is een verouderingsproces dat door een sterke UVA/B-straling van de zon ontstaat. Straling van blauw licht heeft een schadelijk effect op de huid, omdat we dagelijks werken met technische apparaten zoals mobiele telefoons, pc's en tablets. Daarom biedt deze snel intrekkende balsem 360° bescherming tegen door UV-stralen en door omgevingsfactoren veroorzaakte huidveroudering.

In den WarenkorbDOCTOR BABORProtecting Balm SPF 50De luchtige Protecting Balm SPF 50 trekt snel in, zonder te plakken. € 39,90* / 50 ml 1000ml - € 798,00

Weer in balans

Aangezien roodheid vaak het gevolg is van door omgevingsfactoren veroorzaakte effecten op de huid, kunnen we een kalmerend serum gebruiken om de huid weer te ontspannen. Het Calming Serum is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en brengt de huid onmiddellijk weer in balans. Een onaangenaam gespannen gevoel, droge en schilferige plekken behoren met deze verzorging snel tot het verleden.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenBeta-glucaan-power: een stressvrije huid in de meest stressvolle tijd van het jaarOnze december-ampulBeta-glucaan-power: een stressvrije huid in de meest stressvolle tijd van het jaar
2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!BABOR CHARITY-AMPULLENSET2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!
MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
Your DOC on-the-go!De anti-pollution-bescherming voor elke stedentripYour DOC on-the-go!
Let’s clean up this planetSamen tegen de wereldwijde vervuiling van de wateren met plastic afvalLet’s clean up this planet
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten