MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Onze ampul van septemberMeer WOW-effect op de huid met de Perfect Glow ampul-van-de-maandChristina1 september 2022 Anleser: Een doffe huid heeft geen kans – zo krijgt u een stralende teint!

Een stralende teint is afhankelijk van veel verschillende factoren:

1.    Wordt de huid regelmatig grondig gereinigd?
2.    Wordt er een keer per week met een peeling een handje geholpen, opdat de huid weer kan ademen?
3.    Krijgt de huid voldoende vocht?
4.    Wordt de huid met de juiste dag- en nachtverzorging behandeld?
5.    Welke uitwerkingen hebben voeding en slaap op de huid?

Come on, let’s glow
 

We zeggen nu vaarwel tegen de grauwe sluier en een vermoeide huid! Want onze Perfect Glow Ampul levert het beste werk als het om uitstraling en schitteren gaat. Na de reiniging wordt de glanzende en geurende inhoud van de ampul eerst in de handpalm gedaan en vervolgens meteen op gezicht, hals en decolleté verdeeld.
Het effect: de huid wordt gehydrateerd en lichtreflecterende pigmenten laten de huid stralen. De PerfectionPeptide P3 ondersteunt bij regelmatig gebruik de natuurlijke huidvernieuwing en cacaopeptiden beschermen als vangers van radicalen tegen blauw licht – zo kan een vroegtijdige huidveroudering worden voorkomen.
En mocht het gebruik van een ampullenkuur van een week niet voldoende voor u zijn, dan kunt u deze naar believen verlengen. Voor nog meer zichtbare effecten en een exclusief verzorgd gevoel.


De perfecte glow is voorgeprogrammeerd!


U wilt graag weten welke ampul voor uw huid de beste is? Ga hier naar de ampullengids!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenEen lichter alternatief voor foundation? We got you!Onze nieuwe BB Cream: meer dan alleen maar een getinte dagverzorgingEen lichter alternatief voor foundation? We got you!
De veelzijdige werkstof panthenolWerkstof voor een gezonde en verzorgde huidDe veelzijdige werkstof panthenol
Mooi tijdens de nacht  – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!TIPS VOOR EEN EFFECTIEVE SCHOONHEIDSSLAAPMooi tijdens de nacht – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!
Zonbescherming? Zonneklaar!Forever Young – maar alleen met de juiste zonbeschermingZonbescherming? Zonneklaar!
Vaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodigIT‘S DETOX TIME!Vaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodig
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten