MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Oh baby, it’s cold outsideDit zijn onze verzorgingssets die beschermen en verwennen gezichtsverzorgingChristina8 oktober 2020 Bij de koudere dagen hoort een verzorging die beschermt en verwent.

Bij de koudere dagen hoort een verzorging die beschermt en verwent.

 

GLOW TO GO
Met de Glowing Protect Cream hebben we besloten voor een soepele, volle gezichtscrème met glow-pigmenten die speciaal bij kou, ruwe weersomstandigheden en veranderend klimaat kan worden gebruikt.

Werking: De speciale synergie bestaande uit COLD protect shield en chicory root extract ondersteunt de versterking van de huidbarrière en herstelt het gebrek aan licht met een op vitamine D lijkende werking.

Effect: De huid ziet er geheel beschermd uit. Voor een verzorgd, fris en soepel uiterlijk en de perfecte glow voor een stralende teint.

 

THE BLACK ROSE

Met de Rejuvenating Face Oil dompelen we onze huid in de waarste zin van het woord in een speciaal roosextract – geïnspireerd door het lipidenonderzoek van Dr. Michael Babor en het schoonheidssymbool van de „zwarte roos“.

Werking: Dit roosextract vermindert de ontvankelijkheid van de huid. Het multifunctionele SkinDefense System kalmeert geïrriteerde huiddelen en verbetert hun natuurlijke beschermingsmechanismen. De huid ziet er gladder uit en straalt in een nieuw licht.

Effect: De Rejuvenating Face Oil laat de teint er gelijkmatiger uitzien. Voor een jeugdige glow.LIP LIP HURRA
Ook de lippen mogen vooral op de koude dagen niet worden vergeten! De zacht smeltende Lip Protect Balm gaat de strijd aan met droge en gesprongen lippen.

Werking: Een combinatie van sheabutter, cacaoboter en waardevolle oliën uit jojoba, kokosnoot en de wonderboom en de zonnebloem verzorgen de gestreste en ruwe huid van de lippen optimaal met waardevolle voedingsstoffen en beschermen tegelijkertijd tegen uitdrogen. Tevens worden de lippen verzorgd door een veganistische was uit de bes, carnauba en candelilla en maakt hen heerlijk zacht.

Effect: Voor heerlijk zachte en verzorgde lippen uit 100% natuurlijke ingrediënten.

In den WarenkorbSKINOVAGEGlowing Protect CreamSoepele en volle gezichtscrème met glow-pigmenten speciaal voor de verzorging in de... € 49,90* / 50 ml 1000ml - € 998,00
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOgen open en doorVerzorgingstips voor een heldere blikOgen open en door
Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Zo gaat de juiste webcam make-up in zijn werkHome office? Hoe mooi!Zo gaat de juiste webcam make-up in zijn werk
Selfcare RoutineCleane beautyroutine voor een stralende teintSelfcare Routine
READY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten