Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
HOME SPA FESTIVALBABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start! influencerChristina13 januari 2021 De camera draait voor het eerste Home Spa Festival met BABOR en de bekende influencer en model findingmelisa.

Een beperkt aantal beautyfans wist zich vlak voor kerst te verzekeren van een van de felbegeerde plekken voor het eerste online Home Spa Festival. Deze speciale campagne ging op 19 december 2020 van start op Instagram en werd snel daarna weer offline gehaald, omdat alle plaatsen binnen een paar minuten waren besproken! Voor iedereen die buiten de boot viel, laten we hier deze bijzondere beauty-behandeling zien en kunt u ook de volledige video bekijken!

Let’s talk about your skin!

Melisa Dobrić is bekend als model en content creator op Instagram en van de podcast 'Zwei Zwanziger'. Ze probeerde al een aantal verzorgingsproducten uit die volgens haar niet pasten bij haar huidtype. Haar huid reageerde er dan ook niet goed op. In een uitgebreid gesprek met Director Education & Training Rabea Logen van BABOR vertelde ze over een paar 'beauty-missers' die we allemaal wel eens hebben gemaakt. Die ervaringen wilde ze graag met ons delen en ze benadrukte hoe belangrijk een goede verzorging is.

In zeven stappen presenteerden Rabea en Melisa de BABOR Beauty Treatment, waarbij de uitverkorenen de hen toegestuurde BABOR-producten direct konden testen en de gelegenheid kregen om vragen te stellen.
Hier worden verschillende vragen beantwoord, zoals 'Wat is het verschil tussen dag- en nachtcrème?', 'Wanneer gebruik je serum en wanneer een ampul?' en 'Welke verzorging is het beste voor de winter?':


Bekijk de video

De stappen op een rij

Step 1

2-fasen reiniging: De beauty-routine begint met HY-Öl en het speciale kruidenextract Phytoactive. De reiniging van de huid is immers heel belangrijk. Daarom moet dit zowel 's ochtends als 's avonds grondig en diepgaand gebeuren. Veel andere reinigingsproducten zorgen voor een onaangenaam en geïrriteerd gevoel. De 2-fasen reiniging voorkomt dat dankzij het gebruik van soja-, sesam- en pindaolie.

Step 2

Enzyme Cleanser: De Enzyme Cleanser kan direct na het reinigen 1 à 2 keer per week worden gebruikt. Dit fijnkorrelige reinigingspoeder met vitamine C zorgt voor een bijzonder zacht peelingeffect en bestrijdt mee-eters en andere vuildeeltjes.

Step 3

Pollution Protect ampul: Ook deze ampullenkuur (met zeven ampullen in één verpakking) is ontwikkeld om huidirritaties en vuildeeltjes tegen te gaan. Het milieu stelt onze huid behoorlijk op de proef, bijvoorbeeld door luchtvervuiling of uv-straling. Ook mondkapjes tasten de huid aan.

Step 4

Bio Cellulose Mask: Dit masker is ideaal voor de wekelijkse verzorgingsroutine van de gevoelige huid, omdat deze vaak met uitslag, irritatie en spanning reageert op de behandeling. De huid ziet er dan al snel vermoeid, vlekkerig en soms zelfs schilferig uit. Het masker laat de huid ademhalen en dankzij de allantoïne en panthenol tot rust komen.

Step 5

Moisturizing Eye Cream: Oogverzorging is voor het dagelijkse verzorgingsritueel net zo belangrijk als een dagcrème. Vooral de zeer dunne huid onder de ogen heeft speciale aandacht nodig. De Moisturizing Eye Cream van SKINOVAGE hydrateert de droge delen met uitgebalanceerde werkstoffencomplexen van granaatappel, cafeïne, groene thee en probiotica.

Step 6

CALMING CREAM: Een dagcrème is natuurlijk onmisbaar voor vrouwen en mannen die gevoel voor beauty hebben, maar het is wel erg belangrijk dat de verzorging past bij het huidtype. In combinatie met allantoïne en panthenol verlicht het INTENSE CALM-extract van de CALMING CREAM onaangename spanning, irritatie en door stress veroorzaakte uitslag. Dit versterkt de huidbarrière en verhoogt de irritatiedrempel van de huid.

Step 7

Refreshing Eye Pads: Dat is lekker fris! De Refreshing Eye Pads hebben direct effect en zijn ook ideaal voor tussendoor. U kunt ze eenvoudig onder de ogen plakken. Dankzij de extracten die ze bevatten, voelt het gebied rond de ogen al snel frisser en goed gehydrateerd aan.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenLippenstift & lipglossWelke kleur past bij mij en bij de huidige trend?Lippenstift & lipgloss
Professionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste!Zo gaat de professional te werk in het BABOR instituutProfessionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste!
Let’s get flawlessStap voor stap instructies voor de perfecte make-up lookLet’s get flawless
SKIN BOOSTVier weken ampullenkuur: Zo werkt anti-aging!SKIN BOOST
ZOMERMAKE-UPDe perfecte basis – BABOR Foundation 1x1ZOMERMAKE-UP
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten