MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
CLEANSING ROCKSGet ready met de BABOR Cleansing-iconen HY-ÖL en Phytoactive gezichtsverzorgingChristina20 januari 2021 Poriëndiepe reiniging voor iedereen: met de Cleansing-sets plus hoofdband geniet de huid van een bijzondere behandeling.

Een bijzonder hoogtepunt van de 65-jarige geschiedenis van BABOR is en blijft de HY-ÖL. De werkstof HY-ÖL, een emulsie van water en olie, werd reeds in 1955 door BABOR gedeponeerd. Vandaag is HY-ÖL nog steeds een bijzondere protagonist onder de reinigingsproducten type.
In combinatie met Phytoactive - een bij het huidbeeld passend kruidenextract - vormt HY-ÖL namelijk een poriëndiepe reiniging die in tegenstelling tot vele andere gezichtsreinigingsproducten geen stug gevoel achterlaat maar de huid verwent en verzorgt. Daarom is het logisch dat aan het begin van het nieuwe jaar opnieuw de populaire Cleansing-sets tegen een voordeelprijs worden aangeboden. En het beste van al? Wie nu voor 80 EUR aan deze BABOR-lievelingsproducten koopt, ontvangt gratis een leuk hulpmiddeltje, namelijk een reinigingshoofdband - zolang de voorraad strekt!

De aantrekkelijke Cleansing-sets werken als tweefasige reiniging bijzonder grondig en zorgen voor een zachte huid. Verantwoordelijk daarvoor zijn zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in HY-ÖL zoals soja-, sesam- en aardnootolie en ook quillaja-extract. Phytoactive kalmeert de huid met lindebloesem, hop, melisse, agrimoni-extract en appelwater. Kortom, een professionele verzorging voor alle huidtypes!

En zodat iedereen kan kiezen wat voor zijn huid het beste is, hier een overzicht van alle sets


Droge huid:
HY-ÖL & Hydro Base 2021

Gemengde huid en vette huid:

HY-ÖL & Combination 2021

Gevoelige huid:

HY-ÖL & Sensitive 2021

Veeleisende huid die regeneratie nodig heeft:

HY-ÖL & Reactivating 2021

Gebruik voor alle sets


De set van HY-ÖL en Phytoactive wordt idealiter gebruikt voor het demaquilleren en ook om in water oplosbare verontreinigingen te verwijderen. Breng daartoe 4 pompslagen HY-ÖL op de droge huid van het gezicht aan. Verdeel daarover 2 pompslagen Phytoactive. Bevochtig de vingers met koel water en masseer het gezicht met zachte cirkelbewegingen. Blijf het reinigingsproduct bewerken totdat een melkachtige emulsie ontstaat. Verwijder ten slotte alles grondig met overvloedig water.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenKreukvrijer levenSlechte gewoonten: zo kunt u rimpels voorkomenKreukvrijer leven
Wintertijd is treatmenttijd!Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd!
GREEN CLEANSINGVaste & droge gezichtsreinigingGREEN CLEANSING
Welkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vriendenIt’s Xmas TimeWelkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vrienden
Milieubewust met BABORMeer dan alleen een mooie uitstraling: BABOR zet in op duurzaamheid!Milieubewust met BABOR
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten