Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Gegarandeerd zomergevoelVerzeker je vanaf een inkoopwaarde van 90 EUR van een stijlvolle Canvas BagMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

LIFT ME TO SPRING PLEASE!


Het lentegevoel voor de huid – wat houdt dat eigenlijk in?
Voor de een zijn dat de eerste, warme zonnestralen. Voor de ander is dat een frisse en al iets zwoele lucht. Hoe dan ook: het begin van de lente zorgt voor een goed humeur. Het duurt niet lang meer voordat de warmere dagen ons komen verblijden. De lente brengt ook een stukje vreugde voor de huid met zich mee. Die droge verwarmingslucht, een gure wind en nattigheid buiten behoren dan voorlopig tot het verleden. Daarom is het nu de beste tijd om uw verzorging een beetje aan te passen!

Met de Lift Express-ampul bereiden we onze huid optimaal voor, zoals deze 5 goede redenen aantonen:  1. Zichtbare lijntjes zijn minder goed zichtbaar – met onmiddellijk effect!

  2. Vermindering van de diepte van de rimpels en zwaartekrachtrimpels

  3. Het rode-microalgenextract voorkomt dat er nieuwe rimpels ontstaan

  4. Resultaat: De huid ziet er gladder en strakker uit – anti-aging at it's best!

  5. De huid ziet er bijzonder verzorgd uit

Good to know

U dient uw huidverzorging elk seizoen aan te passen, aangezien verschillende omgevingsinvloeden – vooral het weer – invloed kunnen hebben op onze huid. In de herfst en de winter heeft zij bijvoorbeeld een bijzonder rijke dagcrème nodig, die u in de lente en de zomer kunt inruilen voor een crème met lichtere texturen. De Lift Express-ampul kunt u het hele jaar door en onafhankelijk van de dagverzorging gebruiken.Gebruik

Na reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een rugwaartse beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken. De vloeistof in de handpalm gieten en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid deppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

 

Wilt u weten welke ampul het best geschikt is voor uw huid?
Klik dan hier voor de Ampullenguide!

Deze artikel delen:
Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Onze Women Empowerment Challenge
Let’s empower togehter

Onze Women Empowerment Challenge

Hydraterende crème voor het gezicht
Hydraterende crème voor elk huidtype

Hydraterende crème voor het gezicht

BEAUTY FROM WITHIN
Microvoedingssupplementen met powerformule voor natuurlijke schoonheid

BEAUTY FROM WITHIN

Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!
It’s time for GOLD again

Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!

Huidveroudering begint halverwege de 20!
Wanneer gaat u best naar de schoonheidsspecialist?

Huidveroudering begint halverwege de 20!