Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Je moet deze ondergewaardeerde Power-producten van BABOR eens proberenHuidverzorging voor alle huidtypes gezichtsverzorgingChristina29 augustus 2023 Nieuwe verzorgingsroutine voor je huid: Je moet deze BABOR producten leren kennen en ervan houden

Je viert je favoriete BABOR producten elke dag om hun consistentie, hun werkstoffen, hun effecten? Hoe mooi! Maar richt je nu op andere highlights op het gebied van huidverzorging die je routine zeker zullen verbeteren en verrijken. Want alleen wie openstaat voor nieuwe dingen kan zich ontwikkelen en groeien. 

Doek omhoog voor deze verfraaiingen
Toner

De beste start van de dag is een zachte gezichtsreiniging om vuil, talg en productresten van de huid te verwijderen. Hierna helpt een toner om de pH van de huid in balans te brengen. Zo wordt ze optimaal voorbereid op de volgende producten. Met de Soothing Rose Toner voor alle huidtypes kun je je huid verwennen en beschermen tegen stress en andere schadelijke invloeden van buitenaf. De provitamine B5 die het bevat verzacht ook de huid. De teint ziet er egaler uit en de huidskleur is gezonder. Het gevoel daarna: frisheid, vocht, stevigheid.

Take this:
In den WarenkorbCLEANSINGSoothing Rose TonerEgaliserend gezichtswater zonder alcohol, voor alle huidtypes. € 32,90* / 200 ml 1000ml - € 164,50
Serum

Afhankelijk van wat je huid nodig heeft, kun je een serum gebruiken met werkstoffen zoals vitamine C (voor glans), hyaluronzuur (voor hydratatie) of niacinamide (voor balans). En voor de droge huid is het Moisturizing Serum de optimale verzorgingsaanvulling op de bijpassende dagcrème, omdat het hyaluronzuur dat het bevat een belangrijke rol speelt in het behoud van het vocht, de elasticiteit en de structurele integriteit van de huid. Het kan tot duizend keer zijn gewicht aan water binden, wat de huid helpt vocht vast te houden. Dit leidt tot een betere hydratatie van de huid, waardoor droogheid, ruwheid en roos verminderen. 

Take this:
In den WarenkorbSKINOVAGEMoisturizing Serum € 67,90* / 30 ml 1000ml - € 2 263,33
Ampullen

Specifieke huidproblemen behandelen met ampullen? Geen probleem! De ampullen Active Purifier helpen de onzuivere huid, omdat de essentiële oliën Tea Tree en leisteenolie die erin zitten natuurlijke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen hebben die de behandeling van acne kunnen ondersteunen. Dit voorkomt ook de ontwikkeling van nieuwe onzuiverheden. 

Take this: 
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESActive PurifierWerkstofconcentraat voor een onzuivere huid en bij puistjes. € 27,90* / 14 ml 1000ml - € 1 992,86

De Multi Vitamin ampul levert onmiddellijk de volledige vitamine-power bij gebruik op de huid. Het bevat bijvoorbeeld de werkstof vitamine A (retinol), dat tegenwoordig veel wordt gebruikt in professionele cosmetica. Het staat vooral bekend om zijn anti-aging-eigenschappen, omdat het de huidtextuur kan verbeteren en fijne lijntjes en rimpels kan verminderen. Het bevordert ook de collageenproductie en verfijnt het huidbeeld. De aanwezige vitamine E wordt gekenmerkt door zijn antioxiderende werking en radicaal neutraliserende eigenschap en dient daarom als bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden. Niacinamide is een vorm van vitamine B3 met ontstekingsremmende eigenschappen die ook de talgproductie kan reguleren. Kloven worden verminderd en de huidbarrière wordt versterkt. 

Take this:
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESMulti VitaminWerkstofconcentraat voor de verzwakte, vermoeide huid met behoefte aan bescherming. € 29,90* / 14 ml 1000ml - € 2 135,71
Gezichtscreme

Wil je je droge huid laten stralen? De Moisturizing Cream uit de SKINOVAGE serie is jouw oplossing! Ze hydrateert en regenereert je huid intensief door gebruik te maken van rode-algenextract om de huideigen lipiden- en ceramidesynthese te stimuleren, die essentieel zijn voor het opbouwen van een intacte huidbeschermingsbarrière. De SKINOVAGE verzorging combineert ook twee slimme serie werkstoffen om de huideigen beschermingsmechanismen te versterken en zo te zorgen voor de basisvoorwaarde voor een gezonde huid. Extract van alpenroos ondersteunt de afvoer van belastende afvalproducten op basis van de principes van autofagie. Bovendien beschermt het extract de huid tegen oxidatieve stress en vroegtijdige huidveroudering en helpt het de huidelasticiteit te verbeteren. Het wordt gecombineerd met een marien polysacharide, dat de huidbeschermingsbarrière extra versterkt en de huid minder reactief en gevoelig maakt.

Take this:
In den WarenkorbSKINOVAGEMoisturizing Cream € 67,90* / 50 ml 1000ml - € 1 358,00

Een gemengde huid wordt beschouwd als één van de meest gecompliceerde huidtypes omdat het twee verschillende huidbeelden combineert: droge en onzuivere huid. Kenmerkend hiervoor is de vaak vette T-zone (voorhoofd, neus en kin) tot droge wangen en de gevoelige huid rond de ogen. De grote uitdaging voor een geschikte verzorging is daarom om aan de verschillende behoeften van de huid te voldoen. De Balancing Cream bevat waardevolle vitamine E, die – zoals hierboven al beschreven – werkt als een vanger van vrije radicalen en, in combinatie met de allatonine die het bevat, de natuurlijke regeneratieprocessen in de huid stimuleert, zodat vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan. Daarnaast werkt een extract uit het zaad van de annattostruik in op de talgproductie van de huid, waardoor overmatige vetglans en vergrote poriën effectief worden verminderd. 

Take this:
In den WarenkorbSKINOVAGEBalancing CreamLuchtige gezichtscreme voor gemengde huid. € 67,90* / 50 ml 1000ml - € 1 358,00
Gezichtsmasker

Als je iets goeds wilt doen voor je droge huid, probeer dan het Moisturizing Foam Mask, dat onmisbaar is als speciale verzorging voor een intensieve lipiden- en vochtvoorziening. Typische droogheidssymptomen zoals onaangename spanning of huidschilfers worden geminimaliseerd door de intensieve vochttoevoer, waardoor een soepele, verzorgde huid met minder droogterimpels achterblijft. 

Een extract van rode algen stimuleert ook de huideigen lipiden- en ceramidesynthese, die essentieel zijn voor het opbouwen van een intacte huidbeschermingsbarrière.

Take this:
uitverkochtSKINOVAGEMoisturizing Foam Mask € 39,90* / 75 ml 1000ml - € 532,00
Oogcrème

Het gebied rond de ogen heeft speciale aandacht nodig in de dagelijkse verzorgingsroutine, omdat de huid daar dunner is dan op de rest van het gezicht. Een geschikte oogcrème is dus een must! SKINOVAGE Vitalizing Eye Cream is speciaal ontwikkeld voor de vermoeide en slappe huid rond de ogen, omdat een werkstoffencomplex van granaatappel, cafeïne, groene thee en probiotica de huideigen vernieuwingsprocessen stimuleert en de microcirculatie van de fijne huidvaatjes ondersteunt. Dit vermindert de donkere kringen rond de ogen en de traanzakjes. De formule is huidvriendelijk en vrij van geurstoffen en parfums.

Take this:
In den WarenkorbSKINOVAGEVitalizing Eye Cream € 46,90* / 15 ml 1000ml - € 3 126,67
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!Vijf tips ter voorkoming van kraaienpootjesKraaienpootjes: zo voorkomt u oogrimpels het beste!
Ceramiden voor de huidLichaamseigen lipide voor een versterkte en gladde huidbarrièreCeramiden voor de huid
SUMMER GLOWTips voor een prachtig stralende huid, als door de zon gekustSUMMER GLOW
Beauty Face WorkoutZo hou je jouw huid langer strakBeauty Face Workout
Wellness-vakantie in ZwitserlandWELKOM ONTSPANNING, HEILZAAM THERMAALWATER & BEAUTYWellness-vakantie in Zwitserland
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten