Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Stap voor stap meer vocht & uitstraling7-daagse ampullenkuur om een droge huid tegen te gaan gezichtsverzorgingJil5 februari 2021 Hoe laten we een droge huid weer stralen? Met een extra dosis vocht! Bijvoorbeeld met een weekkuur met ampullen uit onze HYDRATION-lijn. Model Leona Dittmann vertelt hoe dit in zijn werk gaat!

Model Leona Dittmann bindt de strijd aan met haar droge huid. Onze Hydration-ampullen als 7-daagse kuur frist de vermoeide huid op en hydrateert deze optimaal. Het resultaat: een jeugdige glow en een gelijkmatige teint.

Kijk zelf maar eens – dit is Leona's stapsgewijze handleiding voor meer uitstraling:

Dag 1 tot 3 = Bye, bye doffe huid

We beginnen met onze Algae Vitalizer-ampul – de vloeistof uit deze ampul is als een zeebriesje voor de huid en voorziet haar van voldoende vocht dankzij de extracten uit plankton en algen. Na het gebruik ziet de huid er fris en gevitaliseerd uit.

Dag 4 tot 5 = Dorst lessen

Op dag 4 en 5 gaan we met de Hydra Plus-ampullen verder waar we op dag 3 stopten. Een complex van hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer geeft de huid een extra portie vocht, zodat rimpels als gevolg van een droge huid verminderd worden. 

Dag 6 tot 7 = Final Touch

Onze Perfect Glow-ampullen ronden de ampullenweekkuur af. Deze ampullen hydrateren uiteraard en bevatten lichtreflecterende pigmenten, die de huid laten stralen. De teint is gelijkmatig en heeft een natuurlijk frisse uitstraling. Een prettig bijkomend effect: Cacao-peptiden beschermen als vanger van vrije radicalen tegen blauw licht en voorkomen zo vroegtijdige veroudering van de huid. 

Pure HYDRATATIE

Wat dacht je van een extra dosis vocht voor je huid? Voor Leona's weekkuur heb je de volgende producten nodig: 

Wil je nog meer te weten komen over onze ampullen, hoe je deze optimaal kunt gebruiken en welke ampul het beste bij je huidtype past? Dan raden wij je aan om eens in onze ampullenguide te kijken!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenAnti-agingwerkstof retinolUiterst werkzame vitamine A voor een verbeterd huidbeeldAnti-agingwerkstof retinol
Bye, bye puistjes & onzuiverhedenDe 4-staps routine voor een egale, zuiverdere huid in slechts 7 dagenBye, bye puistjes & onzuiverheden
More healthy skinOnze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasjeMore healthy skin
Droge handenOorzaken & tips voor de juiste verzorging bij droge handenDroge handen
BABOR store in de Ohhh de CologneOHHH HOE MOOI IS KEULEN!BABOR store in de Ohhh de Cologne
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten