Beperkt verkrijgbaarDe 14-daagse ampullenkuur 'The Art of Beauty Collection' van Cevin Parker100% liftend effect, 0% injectieOntvang nu het DOCTOR BABOR Collagen-Peptide Derma Filler Serum cadeau!MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Een interview met onze medewerker DirkBedenken, organiseren, uitvoeren - Wanneer projecten werkelijkheid worden working-in-beautyJil6 februari 2023 Het is weer eens tijd voor een kennismaking. Dirk heeft al heel wat mijlpalen bereikt en een belangrijke rol gespeeld bij de organisatie ervan. Vandaag gunt hij ons een blik achter de schermen en verklapt hij wat voor hem in 16 jaar bij BABOR de absolute hoogtepunten waren.

Wisten jullie dat we bij BABOR ondertussen met meer dan 600 collega's zijn? Bij ons zijn vele creatieve geesten te vinden en samen maken ze veel mogelijk. In zijn rol als Senior Project Manager heeft Dirk al heel wat BABOR-mijlpalen bereikt - van het idee en het concept tot de implementatie en de daaropvolgende nazorg. Hoe hij de winkelervaring nóg aantrekkelijker maakt met zijn huidige project? Dat kan hij het beste zelf toelichten: 

Op welke afdeling ben je werkzaam en wat valt er zoal onder jouw verantwoordelijkheden bij BABOR?

Als projectmanager heb ik jarenlang op verschillende afdelingen in de verkoop gewerkt. Vervolgens ben ik overgestapt naar de divisie Business Development. Deze is per 1-1-2023 opgegaan in de divisie Global Digital & Direct to Consumer.

Momenteel werk ik aan ons loyaliteitsprogramma BABOR & me. Ik ben de contactpersoon voor alles wat te maken heeft met onze b.points. Klanten kunnen deze online en nu ook offline verzamelen bij onze BABOR-schoonheidsspecialisten voor exclusieve voordelen (zoals gratis verzending, extra promoties of exclusieve evenementen). Binnenkort volgt een groot retailproject wat helemaal bij mijn historie bij BABOR past. Voordat ik mijn huidige functie ging bekleden, heb ik me jarenlang beziggehouden met ons BABOR Partner Store-concept, zowel nationaal als internationaal. Ook behoorde ik tot het team dat de eigen stores opzette en beheerde. Ik merk dat ik er momenteel nog veel mee bezig ben, vooral qua contractbeheer en klantencommunicatie. Het duurt dus even voordat de nieuwe bedrijfsstructuur volledig op zijn plek valt en ik deze "oude" taken helemaal kan overdragen.

Aangezien onze afdeling dit jaar sterk betrokken zal zijn bij de grote thema's marketingautomatisering, individuele en gepersonaliseerde klantencommunicatie en CRM & CDP, staan ons nog meer spannende taken te wachten om de klantervaring van het merk BABOR verder te optimaliseren.

Hoe lang werk je al bij BABOR? 

Ik ben sinds 1-6-2007 in dienst - al meer dan 15 jaar dus! Het is ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. 

Drie dingen die jij belangrijk vindt: 

Rechtvaardigheid, betrouwbaarheid en humor.

Wat is je lievelingsproduct van BABOR en waarom? 

Ik heb niet echt één specifiek favoriet product, maar ik gebruik bijvoorbeeld al jaren BABOR Cleansing Foam. Ik gebruik namelijk liever schuimende dan vette producten om te reinigen. Met dit schuim voelt mijn huid ook nog eens heerlijk aan. Ook gebruik ik al enige tijd de Phyto Moss Creme van Doctor BABOR PRO.

In den WarenkorbCLEANSINGDeep Cleansing FoamVerfrissende, fluweelzachte reinigingsschuim voor alle huidtypes € 29,90* / 200 ml 1000ml - € 149,50uitverkochtDOCTOR BABOR ProPM Phyto Moss CreamHet resultaat is een gladder en verfijnder huidbeeld met minder rimpels. € 79,90* / 50 ml 1000ml - € 1 598,00
Jouw persoonlijke beauty-tip?

Er zijn vele manieren om buiten de huidverzorging aan je schoonheid te werken. Ik merk steeds weer dat voldoende slaap, sport en beweging, een evenwichtig dieet, een positieve levenshouding en plezier hebben in wat je doet zichtbaar goed voor je zijn.

Heb je een bepaalde BABOR beauty-routine of beauty ritual? 

Als je de gezichtsreiniging met BABOR Cleansing Foam 's ochtends onder de douche als ritual mag beschouwen, dan wel ja.

Wat is tot dusver het interessantste project waaraan je bij BABOR hebt gewerkt?

Ik kan meer dan 15 jaar in dienst bij BABOR niet reduceren één project dat het interessantst was. Ik heb veel interessante taken uitgevoerd en in mijn tijd op de verkoopafdeling ook veel geweldige nationale en internationale partners ontmoet, soms op fantastische plaatsen.

Noemenswaardig is wel dat ik, na een moeilijke periode in mijn carrière, de taak kreeg om een BABOR Store in een grote Duitse stad op te zetten. Ik gaf leiding aan het gehele project van de zoektocht naar een pand tot de opening. We hadden de vraag of BABOR klaar was voor een eigen store buiten Aken uitvoerig besproken en hebben deze uiteindelijk met een volmondig 'ja' beantwoord. We kwamen tot de conclusie dat mensen ook buiten Aken zouden erkennen wie we zijn en wat we doen. Het resultaat, dat inmiddels alweer weer een opfrisser heeft gehad, is sinds 2014 in Hamburg te vinden. Als snel volgden er andere stores in Frankfurt, Brussel, Berlijn, Keulen en Stockholm. Dit was met mogelijk omdat deze taak in de loop der jaren over meerdere handen is verdeeld, waarbij veel collega's fantastisch als team hebben samengewerkt. Dit eerste project zou je kunnen beschouwen als mijn start in het projectmanagement, dus dat zal me altijd bijblijven.

Heb je sinds je zelf BABOR gebruikt wel eens een "AHA"-moment beleefd met je huid? 

Het is niet per se een "AHA"-moment, maar de langdurige huidverzorging heeft de onzuiverheden - op een paar uitzonderingen na - blijvend verminderd. Ik had in mijn jeugd last van ernstige acne en ben er tot op heden nog niet in geslaagd om mee-eters en puistjes 100% weg te krijgen. Zonder de constante verzorging zou dat vast en zeker nog veel erger zijn.

Een leuk weetje over mij: 

Als mijn vrienden willen weten wat er wanneer precies is gebeurd of wie wat heeft gezegd, dan vragen ze dat altijd aan mij. Ik kan me meestal zelfs de meest onbelangrijke dingen inclusief het jaartal herinneren. Tot ergernis van mijn vrouw vergeet ik echter regelmatig juist de belangrijke dingen.

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenTouch it, feel it, love itFEILER luxe chenille voor fluweelzacht comfortTouch it, feel it, love it
Huidverzorging voor alle huidtypesJe moet deze ondergewaardeerde Power-producten van BABOR eens proberenHuidverzorging voor alle huidtypes
Huidverzorging of make-up? Ik wil het allebei!Hydra Liquid Foundation in 15 kleurnuancesHuidverzorging of make-up? Ik wil het allebei!
Cadeau-ideeën voor Valentijnsdag  om verliefd op te wordenFrom BABOR with LoveCadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden
Make-upkwasten op de juiste wijze reinigenZo krijgt u uw make-upkwasten op de juiste wijze schoon!Make-upkwasten op de juiste wijze reinigen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten