Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
FAQ Alles wat belangrijk is rondom BABOR & me
Wat is er nieuw bij BABOR & me?

BABOR & me is een modern en digitaal loyaliteitsprogramma met vele voordelen voor onze trouwste klanten. Met BABOR & me verzamel je jouw b.punten niet alleen online, maar ook offline bij deelnemende BABOR-partners.

Wat zijn de voordelen als ik deelneem aan BABOR & me?

Als deelnemer aan ons loyaliteitsprogramma BABOR & me verzamel je waardevolle b.points bij elke aankoop in de BABOR-webshop en bij deelnemende BABOR-partners. De b.points kun je via klantenaccount inwisselen. Je kiest of je de b.points direct inwisselt voor korting op je aankoop in de BABOR-webshop of als voucher bij een van de deelnemende BABOR-partners.


Daarnaast profiteer je van sensationele voordelen en unieke cadeaus. Deze verschillen al naar gelang de status: Naar de voordelen

Ik neem al deel aan BABOR's loyaliteitsprogramma. Wat gebeurt er met mijn bestaande b.points-tegoed en status?

De b.points die je verzameld hebt, blijven van jou. De vervalregel voor b.points blijft ook van kracht: b.points komen 12 maanden na de aankoopdatum te vervallen. Net als je b.points blijft ook je bestaande status behouden.

Hoeveel b.points ontvang ik bij mijn aankoop?

Voor elke productaankoop in de BABOR-webshop en bij deelnemende BABOR-partners worden er b.points bijgeschreven op je klantenaccount. 10 b.points komen overeen met 1 euro. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld voor 100 euro BABOR-producten koopt, je in totaal 1.000 b.points krijgt.

Welke premies kan ik ontvangen?

De premies en cadeaus verschillen al naar gelang de status. Naar de voordelen

Wanneer bereik ik welke status?

Om kort te gaan – hoe meer b.points, des te meer voordelen:


SILVER – vanaf het eerste b.point
GOLD – vanaf 5.000 b.points
BLACK – vanaf 10.000 b.points


Zodra je online een BABOR-klantenaccount hebt aangemaakt, krijg je automatisch de SILVER-status.


Als je minimaal 5.000 actieve b.points hebt verzameld, dan krijg je automatisch de status GOUD. In andere gevallen blijft de SILVER-status ongewijzigd. De GOLD-status wordt op 31 december van elk kalenderjaar gecontroleerd. Als je op dat moment minder dan 5.000 actieve b.points in je klantenaccount hebt, dan krijg je weer de SILVER-status.

Kan ik BABOR & me ook in het buitenland gebruiken?

Je kunt jouw b.points alleen in het land inwisselen waar je de b.points verzameld hebt. Het is niet mogelijk om je b.points over de grens in te wisselen.

Is deelname aan BABOR & me persoonsgebonden?

Ja, je deelname aan BABOR & me is persoonsgebonden en kan niet overgedragen worden.

Hoe kan ik me aanmelden?

Dat is heel eenvoudig: via de aanmeldmogelijkheid in onze BABOR-webshop of via een aanmelding op locatie bij de deelnemende BABOR-partners.

Welke gegevens dien ik bij de aanmelding te verstrekken?

Wij vragen je de gegevens te verstrekken die wij nodig hebben om je BABOR & me-account te beheren. Dit zijn bijvoorbeeld je contact-, bestel- en registratiegegevens. Deze hebben wij nodig om bestellingen uit te voeren, b.points-creditnota's op te stellen en de gevraagde producten en diensten te leveren.


Na het verstrijken van het gebruiksdoel of na het verstrijken van de wettelijke bewaringstermijnen zullen wij jouw persoonsgegevens wissen.


Meer informatie hierover, met name over de doorgifte aan derden, vind je in de verklaring inzake gegevensbescherming.

Wat is de elektronische klantenkaart?

Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en het bereiken van de doelen die we ons gesteld hebben in onze Green Agenda spelen bij BABOR een grote rol. Daarom bieden wij je een elektronische klantenkaart aan in plaats van een plastic exemplaar. Via de elektronische klantenkaart kun je je huidige b.points-tegoed en je huidige status bekijken.

Hoe kan de elektronische klantenkaart worden geïnstalleerd?

Bij je eerste aanmelding voor BABOR & me ontvang je van ons een e-mail met de link naar jouw persoonlijke elektronische klantenkaart. Door op de link te klikken, kun je de elektronische klantenkaart direct op je smartphone installeren. Voorwaarde hiervoor is dat je een app met wallet-functie op je smartphone hebt geïnstalleerd:  • IOS-gebruikers kunnen deze in de Apple Store te downloaden onder "Apple Wallet" downloaden

  • Android-gebruikers kunnen deze in de Google Play Store onder "Passbook Wallet" downloaden


Wil je de wallet-app liever niet installeren? Geen enkel probleem. In dat geval kun je jouw b.points-tegoed ook via je online klantenaccount in onze BABOR-webshop bekijken.

Ontvang ik reclame?

Nee. Je ontvangt alleen onze BABOR Newsletter als je je daarvoor aanmeldt. Je ontvangt ook informatieve e-mails over je b.points-tegoed en je huidige status in het kader van BABOR & me.

Hoe kan ik b.points verzamelen?

Voor elke productaankoop in onze BABOR-webshop en bij deelnemende BABOR-partners ontvang je voor elke € 1 aan aankoopwaarde 10 b.points.


Verder verzamel je ook b.points in de volgende gevallen:  • Bij je eerste aanmelding voor BABOR & me (100 b.points)

  • Voor je aanmelding voor de BABOR Newsletter in de webshop (50 b.points)

  • Bring your friends & family (voor hun eerste aankoop ontvang je 5 b.points voor elke € 1 die zij besteden) (online)

  • Op je verjaardag (100 b.points)

  • Bij afzonderlijke acties waarover je van ons informatie ontvangt

Zijn bepaalde aankopen uitgesloten van b.points?

Er worden geen b.points toegekend voor cadeauvouchers, verzendkosten, kosten voor cadeauverpakkingen of aankopen gedaan met actievouchers.

Waar kan ik b.points verzamelen?

Momenteel kun je in onze BABOR-webshop en bij deelnemende BABOR-partners b.points verzamelen.

Wat gebeurt als ik met b.points betaald heb en de artikelen terugstuur? Worden deze b.points dan ook weer teruggestort?

Als je niet tevreden bent over een product dat je in onze webshop hebt gekocht en dit binnen de daarvoor gestelde termijn terugstuurt, dan ontvangt je een voucher ter waarde van de ingewisselde b.points. Als je het product hebt gekocht bij een deelnemende BABOR-partner en het wilt terugsturen, dan is het retourbeleid van de betreffende BABOR-partner van toepassing.

Hoe kan ik mijn b.points-tegoed bekijken?

Dat gaat heel gemakkelijk via de elektronische klantenkaart en ook via je online klantenaccount in onze BABOR-webshop. Daar kun je je huidige b.points-tegoed te allen tijde bekijken.


Onze klantenservice staat ook altijd graag voor je klaar - wij zijn bereikbaar op [email protected] of telefonisch op +32 (0) 87 / 63 17 00.

Worden mijn b.points tegelijk met mijn productaankoop bijgeschreven?

Bij aankoop van producten in onze BABOR-webshop worden je b.points onmiddellijk bijgeschreven. Deze worden echter pas actief en kunnen pas ingewisseld worden als de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen voor geretourneerde goederen is verstreken.


Als je producten koopt bij een deelnemende BABOR-partner, dan worden je b.points de volgende dag op je klantenaccount bijgeschreven en krijgen deze na 14 dagen een actieve status. Voor deze tijd kun je de b.points nog niet inwisselen.

Waar bevinden mijn b.points zich?

Je b.points worden veilig opgeslagen op onze server in Duitsland.

Krijg ik b.points voor een aankoop die ik met b.points betaal?

Ja.

Kan ik met terugwerkende kracht b.points voor mijn aankopen krijgen?

Nee.

Hoe kan ik b.points inwisselen?

Via onze BABOR-webshop heb je twee mogelijkheden om je b.points in te wisselen:  • b.points direct inwisselen voor korting op je aankoop in de webshop, of

  • online een voucher genereren van je b.points, die je op een later tijdstip kunt inwisselen in onze BABOR-webshop of bij een van onze BABOR-partners.

Waar kan ik b.points inwisselen?

In onze BABOR-webshop.


Als je online een voucher genereert met je b.points, dan kun je deze ook inwisselen bij één van onze BABOR-partners.

Kan ik mijn b.points te allen tijde inwisselen?

Vanaf een b.points-tegoed van 2.000 b.points kun je jouw b.points inwisselen.


Alle b.points die je bij je aankopen via de BABOR-webshop hebt ontvangen, worden na het verstrijken van de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen voor geretourneerde goederen actief en zijn dan beschikbaar in je online BABOR-klantenaccount.


Als je producten koopt bij een deelnemende BABOR-partner, dan krijgen de b.points na 14 dagen een actieve status en zijn deze beschikbaar in je online BABOR-klantenaccount. Tot dat moment kun je de b.points nog niet inwisselen.

Waar kan ik mijn b.points voor inwisselen?

Vanaf een b.points-tegoed van 2.000 b.points kun je jouw b.points inwisselen voor alle BABOR-producten en -diensten: dat kan via onze BABOR-webshop. Daar kun je jouw b.points onmiddellijk inwisselen als korting op je online aankoop (bijvoorbeeld bij de aankoop van je favoriete product) of een voucher genereren die je op een later tijdstip kunt inwisselen in de webshop of bij één van onze BABOR-partners (bijvoorbeeld voor een behandeling of bij de aankoop van je favoriete product).

Kan ik mijn voucher weer omzetten in b.points?

Een reeds gegenereerde voucher die je bijvoorbeeld vanwege de productbeschikbaarheid of om een andere reden niet voor je lievelingsproduct kan gebruiken, kan helaas niet opnieuw worden omgezet in b.points.

Is het mogelijk om b.points in te wisselen voor afgeprijsde artikelen en promotieartikelen?

Nee.

Kan ik mijn volledige aankoop met b.points betalen?

Ja.

Binnen welke periode moet ik mijn b.points inwisselen?

b.points die niet binnen 12 maanden na de respectievelijke aankoopdatum zijn omgezet in vouchers of gebruikt zijn bij het winkelen in onze BABOR-webshop, komen te vervallen.

Hoeveel zijn mijn verzamelde b.points waard?

Uw verzamelde b.points hebben een tegenwaarde van 0,5% per punt. Bijvoorbeeld, 2.000 verzamelde b.punten hebben een waarde van €10.

Hoe kan ik me afmelden voor BABOR & me?

Dat kan schriftelijk via onze klantenservice [email protected].

Wat gebeurt er met mijn b.points-tegoed als ik me afmeld?

Als je meer dan 2.000 b.points hebt verzameld als je je afmeldt voor BABOR & me, dan ontvang je een voucher ter waarde van de b.points die je tot dan toe hebt verzameld. Bij minder dan 2.000 b.points komen deze op met de afmelding te vervallen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik me heb afgemeld?

Na het verstrijken van het gebruiksdoel of na het verstrijken van de wettelijke bewaringstermijnen zullen wij jouw persoonsgegevens wissen.

Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten