FAQ - Alles wat belangrijk is rondom BABOR & me

We zijn uit ons oude loyaliteitsprogramma gegroeid. Het is tijd voor iets nieuws. We willen onze trouwste klanten een modern en fris loyaliteitsprogramma met veel voordelen bieden. Daarom hebben we BABOR & me gelanceerd.

Naar uw voordelen.

BABOR & me maakt het u vanaf nu mogelijk om uw b.points niet alleen online maar ook offline te sparen. Momenteel kunt u offline in onze BABOR store b.points sparen. We werken eraan dat u in de toekomst ook bij andere BABOR partners b.points kunt sparen.


BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

Aan de ene kant spaart u als deelnemer van ons BABOR & me loyaliteitsprogramma waardevolle b.points bij elk van uw online aankopen in de BABOR online shop en anderzijds offline bij aankopen in de BABOR store. De b.points kunt u bij uw online aankopen inwisselen en u kunt verzekerd zijn van kortingen.

Ook profiteert u van sensationele voordelen en unieke cadeaus. Deze zijn per status verschillend.

BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

Uw gespaarde b.points blijven van u. Eveneens blijft de vervalregeling van de b.points bestaan: b.points vervallen na 12 maanden vanaf het moment van verwerven.

Net zoals uw b.points behoudt u ook uw bestaande status. Hebt u de WHITE status? Dan is de kleur veranderd in SILVER.

Voor elke aankoop die u in de BABOR online shop met uw klantenaccount tot stand brengt, worden er voor u b.points ter waarde van 5% van de aankoopwaarde op uw persoonlijke b.points account bijgeschreven. 10 b.points komen overeen met een tegenwaarde van € 1. Dit wil zeggen dat u bijvoorbeeld bij een aankoop van BABOR producten ter waarde van € 100 in totaal 1.000 b.points krijgt bijgeschreven.

Zodra u een BABOR online klantenaccount heeft aangemaakt, ontvangt u automatisch de SILVER status.

Heeft u op 31-12 van het desbetreffende kalenderjaar minstens 5.000 actieve b.points gespaard, dan gaat u automatisch naar de GOLD status. Is dit niet het geval, dan blijft uw SILVER status onveranderd. De GOLD status is 12 maanden geldig vanaf de verandering van status.

Heeft u op 31-12 van het desbetreffende kalenderjaar minstens 10.000 actieve b.points gespaard, dan gaat u automatisch naar de BLACK status. De BLACK status is 12 maanden geldig vanaf de verandering van de status.

Kortom: meer b.points, meer voordelen:


 • SILVER – vanaf het eerste b.point

 • GOLD – vanaf 5.000 b.points

 • BLACK – vanaf 10.000 b.points

U kunt uw b.points alleen in het land inwisselen waarin u de b.points heeft gespaard. Een grensoverschrijdende inwisseling is niet mogelijk.

Ja, uw deelname aan BABOR & me is persoonsgebonden en niet over te dragen aan iemand anders.

Heel gemakkelijk via de aanmelding in onze BABOR online shop of via een aanmelding ter plaatse in één van onze BABOR stores.

BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

We vragen om de gegevens die we nodig hebben bij het beheer van uw BABOR & me account. Dit zijn uw contact-, bestel- en registratiegegevens die we nodig zullen hebben bij het uitvoeren van bestellingen, b.points waardebonnen en bij het klaarzetten van de gewenste producten en diensten.

Na het afloop van het gebruikersdoel resp. na het afloop van de wettelijke bewaartermijnen worden uw persoonlijke
gegevens gewist.

Meer informatie hierbij, in het bijzonder het doorgeven aan derden, vindt u via privacybeleid.

Duurzaamheid, milieuvriendelijk en het bereiken van de door ons gestelde doelen van de green agenda spelen bij BABOR een grote rol. Daarom bieden we u een elektronische klantenkaart en geen plastic klantenkaart. Op uw elektronische klantenkaart kunt u uw actuele b.points tegoed en uw status aflezen.

Bij uw aanmelding voor BABOR & me sturen we u een e-mail met de link voor uw persoonlijke, elektronische klantenkaart. Door een klik op de link, kunt u uw elektronische klantenkaart direct op uw mobiel installeren. Een voorwaarde daarvoor is, dat u een zogenaamde app met Wallet-functie op uw mobiel heeft geïnstalleerd:


 • Voor IOS gebruikers in de Apple Store onder „Apple Wallet“ te downloaden

 • Voor Android gebruikers via Google Play onder „Passbook Wallet“ te downloaden

  Wilt u de Wallet niet installeren? Geen probleem, dan kunt u uw b.points tegoed ook bekijken via uw online klantenaccount in onze BABOR online shop.

Nee. U ontvangt alleen onze BABOR newsletter, als u zich daarvoor heeft aangemeld. Bovendien ontvangt u in het kader van BABOR & me informatiemails over uw b.points tegoed en huidige status.

Voor elke productaankoop in onze BABOR webshop en in onze BABOR store ontvangt u voor elke € 1 aankoopwaarde 10 b.points. Bovendien spaart u b.points:


 • voor uw eenmalige aanmelding voor BABOR & me (100 b.points) (online & in de BABOR store)

 • voor uw aanmelding voor de newsletter (50 b.points) (online)

 • voor de voltooiing van uw huidprofiel (50 b.points) (online)

 • bring your friends & family (voor hun eerste aankoop ontvangt u 5 b.points per €1) (online)

 • op uw verjaardag (SILVER 100 b.points, GOLD 200 b.points en BLACK 300 b.points) (online)

 • voor speciale acties waarover u wordt geïnformeerd (online & in de BABOR store)

  BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

Voor cadeauwaardebonnen, verzendkosten, kosten voor cadeauverpakking alsmede voor aankopen met actiewaardebonnen worden geen b.points uitgegeven.

Op dit moment kunt u in onze BABOR Webshop of in onze BABOR store b.points sparen:

BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

Heel gemakkelijk via de elektronische klantenkaart en ook via uw online klantenaccount in onze BABOR webshop. Daar staat te allen tijde uw actuele b.points tegoed.

Onze klantenservice helpt u altijd graag verder – we zijn te bereiken via [email protected] of telefonisch via +32 (0) 87 / 63 17 00.

Bij uw productaankopen in onze Webshop worden uw b.points meteen bijgeschreven. Deze veranderen echter eerst met het aflopen van de wettelijke termijn voor herroeping voor teruggave van goederen van 14 dagen in de actieve status en zijn daarna beschikbaar in uw BABOR online klantenaccount.

Bij uw productaankopen in één van onze BABOR stores worden de b.points de volgende dag bijgeschreven.

Uw b.points liggen veilig opgeslagen op onze server in Duitsland.

Via onze Webshop kunt u twee mogelijkheden kiezen om uw b.points in te wisselen:


 • b.points direct in korting op uw online aankoop omzetten, of

 • uit uw b.points online een waardebon genereren die u op een later tijdstip online of bij één van onze BABOR partners (www.babor-spafinder.com) of in onze BABOR store kunt inwisselen.

  BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

In onze Webshop

Wanneer u uit uw b.points online een waardebon genereert, kunt u deze ook bij één van onze [BABOR partners(blank://merchants/search) of in onze BABOR store inwisselen.

BABOR Brussels, Rue A. Dansaertstraat 4, 1000 Brussels

Vanaf een b.points tegoed van 2.000 b.points kunt u uw b.points inwisselen.

Alle met uw aankopen via www.babor.de verkregen b.points veranderen met het aflopen van de wettelijke termijn voor herroeping voor teruggave van goederen van 14 dagen in de actieve status en zijn dan beschikbaar in uw BABOR online klantenaccount.

Bij aankopen via een BABOR store veranderen de b.points na 14 dagen in de actieve status en zijn in uw BABOR online klantenaccount beschikbaar. Tot aan dit moment zijn de b.points niet in te wisselen.

Vanaf een b.points tegoed van 2.000 b.points kunt u uw b.points voor alle BABOR producten en diensten inwisselen: dit gaat via onze BABOR online shop. Daar kunt u uw b.points als korting op uw online aankoop inwisselen (bijvoorbeeld bij de aankoop van uw favoriete product) of een waardebon genereren die u in één van onze BABOR stores of in uw favoriete instituut kunt inwisselen (bijvoorbeeld voor een treatment).

b.points die niet binnen 12 maanden vanaf de desbetreffende aankoopdatum in waardebonnen worden omgezet of bij de aankoop in onze BABOR online shop worden gebruikt, vervallen.

Via onze klantenservice [email protected] of telefonisch via +32 (0) 87 / 63 17 00.

Wanneer u bij uw afmelding van BABOR & me meer dan 2.000 b.points heeft bereikt, ontvangt u een waardebon overeenkomstig de tot dan toe verworven b.points. Bij minder dan 2.000 b.points vervallen deze op het moment van de afmelding.

Na het aflopen van het gebruikersdoel resp. na het aflopen van de wettelijke bewaartermijnen worden uw persoonlijke gegevens gewist.