Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Man met een baard en een goed verzorgde huid van het gezicht
Gezichtsverzorging voor mannen Wat een mannenhuid echt nodig heeft: van reiniging en een optimale gezichtscrème voor mannen tot verzorging na het scheren! Het verzorgen van de huid is ook een mannending! Met de juiste huidverzorgingsproducten voor mannen zorgt u voor een fris en verzorgd uiterlijk. Bovendien kan een regelmatige gezichtsverzorging voor mannen vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen. Een mannenhuid is vrij ongecompliceerd en kan daarom snel en gemakkelijk worden verzorgd. We presenteren u onze persoonlijke huidverzorgingshighlights voor mannen.
Wat heeft een mannenhuid nodig? De mannenhuid heeft een andere structuur dan de vrouwenhuid. De buitenste huidlaag is enkele cellagen dikker en de onderste huidlaag bevat bij mannen meer collageen dan bij vrouwen. Hierdoor blijft de huid in eerste instantie langer strak. Maar dankzij het mannelijke hormoon testosteron zijn de talgklieren beduidend actiever. Tijdens de puberteit hebben jonge mannen daarom vaak een onzuivere huid in het gezicht. Na de puberteit neemt de hormoonspiegel bij mannen meestal af, zodat een onzuivere huid dan zelden een probleem vormt. De huid van het gezicht wordt nuechter regelmatig geschoren en heeft daarom een speciale gezichtsverzorging voor mannen nodig.
Hebben mannen überhaupt gezichtsverzorging nodig? Veel mannen nemen 's morgens genoegen met een plons koud water in hun gezicht om wakker te worden. Maar is dat voldoende? Hebben mannen gezichtsverzorging nodig? En zo ja, hoe zou deze gezichtsverzorging voor de heren er dan uit moeten zien?Het antwoord is heel duidelijk: JA! Ook een mannenhuid wordt dagelijks blootgesteld aan omgevingsfactoren zoals vuil, kou en zon. Vooral in het gezicht kunnen deze externe invloeden leiden tot een droge gezichtshuid, zonnebrand en zelfs, ook al zijn mannen minder gevoelig voor een onzuivere huid dan vrouwen, tot onzuiverheden.
Verzorgingsproducten voor mannen van BABORGezichtsverzorging voor mannen: gewoon lekker eenvoudig, graag! De vraag of mannen gezichtsverzorging nodig hebben laat zich dus snel beantwoorden. Een veel belangrijkere vraag is echter: welke producten hebben de heren nodig voor hun dagelijkse gezichtsverzorging? Even snel een likje crème uit het potje van de vriendin lijkt misschien een eenvoudige oplossing, maar het is niet altijd een goed idee! Omdat de huid van mannen qua structuur verschilt van de vrouwelijke huid, heeft de mannenhuid zijn eigen behoeften.
Gezichtsverzorging voor mannen: huidtype herkennen De meeste mannen hebben een dikke, vette huid. Maar er zijn ook andere huidtypes. Aan de hand van de volgende huideigenschappen kunt u zien tot welk huidtype u behoort en dienovereenkomstig de juiste gezichtsverzorging kiezen.DROGE HUID BIJ MANNEN
Voelt uw huid strak aan, schilfert en jeukt hij? Dan bent u een van de mannen met een droge huid. Een rijkere gezichtscrème is de juiste keuze voor u.
GEMENGDE HUID BIJ MANNEN
Duidelijke tekenen die duiden op een gemengde huid zijn een glans op het voorhoofd, de neus en de kin, terwijl de huid op de wangen droog is. Kies een gezichtsverzorging die uw huid veel vocht en weinig vet geeft.
GEVOELIGE HUID BIJ MANNEN
Een gevoelige huid raakt snel geïrriteerd en er ontstaan rode vlekjes. Het gebruik van een bijzonder milde, huidverzachtende gezichtscrème is dan ideaal.
1. Gezichtsreiniging voor mannen U heeft niets aan de beste crème als de huid niet grondig wordt gereinigd. Met alleen water lost u vet en vuil op de huid niet op. Om ervoor te zorgen dat de poriën niet verstopt raken, dat er geen puistjes kunnen ontstaan en dat de gezichtscrème beter intrekt, is het belangrijk om uw huid iedere ochtend en avond met behulp van een gezichtsreiniger te ontdoen van vuil, zweet en talg.
2-in-1-reinigingsgel en gezichtswater Verfrissende reinigingsgel en tonic ineen. 2-in-1-reinigingsgel en gezichtswater Cleansing Gel&Tonic Hiermee lukt het! Omdat een mannenhuid van nature vettiger is, raden we een vetvrije 2-in-1-reinigingsgel en gezichtswater aan die vuil effectief van de huid verwijdert en tegelijkertijd de huid verfrist. Voor een snel en gemakkelijk gebruik waarbij geen extra tonic nodig is. De perfecte voorbereiding op de volgende stap van de verzorging!En zo werkt het!Eén pompje van de reinigingsgel in de handpalm opschuimen met water. Met draaiende bewegingen op het droge gezicht aanbrengen en vervolgens grondig met water afspoelen.
2. Gezichtscrème voor mannen De huid heeft vocht nodig om de natuurlijke beschermlaag te behouden. Invloeden van buitenaf en het regelmatig scheren vormen een zware belasting voor de gezichtshuid van mannen. Daarom is ook voor mannen een speciale gezichtscrème zinvol. Over het algemeen raden we een vochtinbrengende crème voor mannen of een lichte gelcrème aan. Als de huid erg droog aanvoelt, bijvoorbeeld in de winter of naarmate de leeftijd vordert, kunt u ook gerust een rijkere gezichtscrème gebruiken. En mannen, maak je geen zorgen! Een speciale nachtcrème voor mannen is niet absoluut noodzakelijk, want er bestaan geschikte 24-uursproducten. Bij onze innovatieve gezichtsverzorging speciaal voor mannen hebben we zelfs aan de ogen gedacht!
BABOR Men gezichtscrème voor de gemengde huid Energetiserende gelcrème voor gezicht en ooggebied. Gezichtscrème voor mannen met een vette, gemengde en normale huid Hiermee lukt het! Wakker worden! De ultralichte, vitaliserende gelcrème voor het gezicht en ooggebied van de man verzorgt de huid langdurig met vocht en maakt de huid sterker. Poriën lijken kleiner en matter. De perfecte gezichtscrème voor mannen met een vette, gemengde en normale huid. Voor een frisse uitstraling, een gelijkmatigere en gladdere huid!En zo werkt het!Gewoon na het reinigen op het gezicht en rond de ogen voorzichtig van binnen naar buiten aanbrengen. Eén keertje pompen is voldoende.
BABOR Men gezichtscrème voor de gevoelige huid Verstevigende gezichtscrème voor de gevoelige mannenhuid en het ooggebied. Gezichtscrème voor mannen met een gevoelige huid Hiermee lukt het! Rustig aan! De snel intrekkende gezichtscrème voor het gezicht en ooggebied van de man is dankzij de verzorgende hennepolie langdurig vochtinbrengend en maakt de huid sterker. Irritaties en rode vlekjes worden verminderd en de huid reageert langdurig minder gevoelig. Voor een ontspannen, frisse en krachtige huid!En zo werkt het!Gewoon na het reinigen op het gezicht en rond de ogen voorzichtig van binnen naar buiten aanbrengen. Eén keertje pompen is voldoende.
uitverkochtDOCTOR BABOR ProLMS Lipid CreamVoor een sterke, gelijkmatige en gladdere huid. € 104,90* / 50 ml 1000ml - € 2 098,00
Gezichtsverzorging voor mannen, voor en na het scheren Na het scheren is de huid geïrriteerd. Met de juiste producten, zoals scheerschuim en aftershave, beschermt u uw huid tijdens het scheren en ondersteunt u de regeneratie na het scheren. Naar het magazine
Antiagingcrème voor mannen Antiaging! Hoewel de natuurlijke vochtophopingen in de huid mannen langer beschermen tegen rimpels, kunt u na uw 35e natuurlijk ook een antirimpelcrème voor mannen aan uw huidverzorging toevoegen. We raden om te beginnen 's ochtends een lichte gezichtscrème speciaal voor mannen aan en vervolgens 's avonds een rijkere antiagingcrème voor mannen, bijvoorbeeld de Collagen Booster Cream. Als u wilt, kunt u natuurlijk ook volledig overschakelen naar een antiagingverzorging. Gebruik dan 's ochtends de Collagen Booster Cream en 's avonds de Collagen Booster Cream Rich.
BABOR Men gezichtscrème voor de droge huid Volle, intensieve 24h verzorging met arganolie Gezichtscrème voor mannen met een droge huid Argan Cream Zeg maar dag tegen de droge huid! Vooral in de winter hebben mannen last van een droge huid. Dan kan een rijkere, opbouwende gezichtscrème de huid bevrijden van een onaangename spanning. De intensieve 24-uursverzorging met arganolie beschermt de huid tegen de kou en is perfect als gezichtsverzorging voor mannen met een droge huid. Breng de crème 's morgens en/of 's avonds aan op de gereinigde huid van het gezicht of gebruik hem als extra laag over uw gewone gezichtscrème voor mannen als bescherming tegen de kou. Een schilferige, ruwe huid wordt weer soepel en zacht! Nu ontdekken
3. Oogcrème voor mannen Zeker niet absoluut noodzakelijk, dankzij het 2-in-1-verzorgingsproduct voor gezicht en ogen. Als u echter tot het type mannen behoort dat last heeft van wallen onder de ogen, raden we u ook een aparte oogcrème aan. Want met de juiste oogcrème tegen wallen kunnen mannenogen weer stralen!
Oogcrème voor mannen met hyaluronzuur Een speciaal antiaging oogverzorgingsproduct kan het ooggebied verzachten en verstevigen en donkere kringen en wallen onder de ogen van mannen verminderen. Voor een nog stralender ooggebied adviseren we ons praktische oogverzorgingsduo met een oogcrème voor dag en nacht in één product. Nu ontdekken
4. Aanvullende gezichtsverzorging voor mannen Zo af en toe mag het best een beetje meer zijn! Gebruikt u momenteel alleen een basale gezichtsverzorging voor mannen? Probeer dan gerust eens iets nieuws! Vul uw huidverzorging aan met bijvoorbeeld een peeling of een ampullenbehandeling. Uw huid zal u dankbaar zijn!
Peeling en masker voor mannen Ook voor de man mag het af en toe ietsje meer zijn, bijvoorbeeld een peeling of een masker. Of wat dacht u van een product dat beide in zich heeft en zelfs nog meer! Het 3-in-1-product met reiniging, masker en peeling in één reinigt de huid diep in de poriën, vermindert overtollig talg en verwijdert afgestorven huidcellen. Nu ontdekken
Ampullen voor de vermoeide mannenhuid De directe energiekick voor een vermoeide mannenhuid. Ampullen voor mannen Zeer geconcentreerd en absoluut een hoogtepunt in de gezichtsverzorging voor elke man: onze BABOR-ampullen! Trakteer uzelf op een 7-daagse kuur en breng de inhoud van de ampul aan onder uw huidverzorgingscrème. Voor een huid vol energie en een frisse uitstraling!
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESHydra PlusWerkstofconcentraat voor de vochtarme, droge huid. € 24,90* / 14 ml 1000ml - € 1 778,57In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESAlgae VitalizerWerkstofconcentraat voor de droge, doffe huid. € 36,90* / 14 ml 1000ml - € 2 635,71In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESSOS CalmingWerkstofconcentraat voor een onmiddellijk gekalmeerde huid met minder rode vlekken. € 34,90* / 14 ml 1000ml - € 2 492,86
Zonnecrème met een lichte textuur voor mannenZonnecrème voor mannen Om de huid effectief te beschermen tegen de zon en uv-straling en de daarmee gepaard gaande versnelde veroudering van de huid, mag een zonnebrandcrème voor het gezicht ook bij de gezichtsverzorging van mannen niet ontbreken. Gebruik een lichte zonnecrème met voldoende uv-bescherming, die snel wordt opgenomen en niet plakt.
Douchegel voor mannen 2-in-1 voor lichaam en haar Energetiserende douchegel voor lichaam en haren. Douchegel voor mannen voor lichaam en haar Waardeert u het gevoel van een goed verzorgde huid over uw hele lichaam? Begin fris aan de dag met een verkwikkende douchegel en shampoo in één! De gevoelige hoofdhuid wordt gekalmeerd en het haar wordt verzorgd. Bovendien wordt de huid van het lichaam beschermd tegen uitdroging.
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten