Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Huidverstrakking op het hoogste niveauOnze ampul voor mei gezichtsverzorgingChristina1 april 2022 Met deze ampul van de maand is Face Lifting gemakkelijker dan ooit.

In de beautywereld is anti-aging een belangrijk thema. De laatste geruchten en trends gaan er voortdurend over de tong en ook de meest effectieve technieken zijn onderwerp van gesprek. Maar wist u dat Face Lifting eigenlijk veel eenvoudiger is dan u zou denken?

De ampul van de maand mei - 3D Lifting - bevat een bijzonder werkstofconcentraat dat:

  1. de gezichtscontouren verbetert
  2. de kwetsbare huid gladder maakt en verstevigt
  3. en ook nog eens die vervelende onderkin camoufleert.

Dit is te danken aan krachtige ingrediënten als het waardevolle organisch silicium en de extracten uit vlierbloesem en gele klaprozen. Ze verbeteren de stevigheid van het huidweefsel en de elasticiteit van de huid. Het zeer werkzame hyaluronzuur hydrateert bovendien uitstekend.

Zo bent u verzekerd van een jeugdigere en gladdere huid!

Gebruik

Na reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een rugwaartse beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken. De vloeistof in de handpalm gieten en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid deppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Welk effect heeft de 3D Firming Ampul?

 

Wilt u weten welke ampul het best geschikt is voor uw huid?
Klik dan hier voor de Ampullenguide!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenGET SUMMER READYZo bereid je jezelf & je huid optimaal voor op de zomerGET SUMMER READY
Niet rood worden – couperose!DIT DOET DE HUID GOEDNiet rood worden – couperose!
Kleur bekennen: De lipstick van nuFELLE KLEURENKleur bekennen: De lipstick van nu
Zo mooi kan de dag zijn waarop het allemaal om de liefde draaitHOW TO PERFORM ON VALENTINESDAYZo mooi kan de dag zijn waarop het allemaal om de liefde draait
Christmas CountdownNu nog bestellen: de gepersonaliseerde BABOR adventskalenderChristmas Countdown
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten