Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
NO-MAKE-UP-GLOWMake-up-vrij: zo mooi is natuurlijkheid! gezichtsverzorgingChristina13 april 2021 Make-up-vrij: zo mooi is natuurlijkheid!

'Less is more' is een bekende uitdrukking. Ook wat betreft je make-up mag je dus best af en toe foundation, rouge en mascara achterwege laten. Dat wil niet zeggen dat je huid het helemaal zonder glow moet doen. Integendeel: met een speciale huidverzorgingsroutine geef je de huid juist haar natuurlijke betovering terug.

5 redenen waarom af en toe geen make-up een goed idee is



1. De huid komt tot rust

Alle make-upproducten die direct op de huid worden aangebracht, kunnen na verloop van tijd de poriën verstoppen. Dit kan leiden tot onzuiverheden, die vanzelf verdwijnen als je even geen make-up gebruikt.


2. De huidverzorging is effectiever

De dagverzorging kan beter inwerken, omdat de make-up vaak direct na de crème wordt aangebracht.


3. Je hebt 's morgens meer tijd

Misschien is het niet de belangrijkste reden om natuurlijk en zonder make-up de deur uit te gaan, maar een kopje koffie op het balkon, wat minder stress en een rustig begin van de dag doen ons allemaal goed.


4. Je ziet er jonger uit

We weten dat een goede foundation helpt om kleine oneffenheden en onvolkomenheden te verbergen. Maar het laat ons er wel ouder uitzien! Zonder make-up - en vooral zonder mascara - zie je er jeugdig en fris uit. En wie wil dat niet?


5. Je voelt je zelfverzekerder

Is zelfvertrouwen belangrijk? Op die vraag antwoorden we volmondig met 'ja'! Want door de no-make-up-trend krijgt het zelfvertrouwen van een mooie vrouw een flinke boost. Telkens opnieuw als je zonder make-up naar buiten gaat!

Verzorging die voor ons zorgt

Dit zijn enkele populaire producten die onze natuurlijkheid benadrukken en die ervoor zorgen dat we het niet zonder die bijzondere glow hoeven te stellen:

In den WarenkorbCLEANFORMANCEAwakening Eye CreamHydraterende oogcrème. € 32,90* / 15 ml 1000ml - € 2 193,33In den WarenkorbDOCTOR BABORDaily Bright Cream SPF 20Voor een bright glow - antipollutie bescherming € 76,90* / 50 ml 1000ml - € 1 538,00In den WarenkorbDOCTOR BABORAHA Peel PadsPeeling to go – snel en praktisch naar een stralende teint! € 46,90* / 60 stuk

Wil je toch liever elke dag wat make-up gebruiken? Dit is de beste manier om het weer te verwijderen:

Lees nu

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDroge huidDroge gezichtshuid & droge huidplekken op het lichaam: oorzaken en tips voor de juiste verzorgingDroge huid
READY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Natural BeautyMAKE-UP TRENDKLEUREN LENTE/ZOMER 2023Natural Beauty
Influencer expertEen interview met BABOR-collega JackyInfluencer expert
Ogen open en doorVerzorgingstips voor een heldere blikOgen open en door
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten