Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Stap voor stap instructies voor de perfecte make-up lookLet’s get flawless make-upJil8 december 2021 Perfecte make-up look à la Sarah Feingold? We onthullen stap voor stap hoe je het moet doen.

Op zoek naar de perfecte make-up look? Dan hebben we iets voor je. Blogger en influencer Sarah Feingold (No Basic Girls Allowed) is een getrainde make-up artist en laat je in deze stap-voor-stap gids zien hoe je in slechts een paar stappen een flawless make-up look creëert. 

Wij vieren de natuurlijk-gloeiende look en willen hem onmiddellijk namaken! Hier is hoe:

Stap 1 = De perfecte basis

Begin met de Moisture Glow Cream. Want elke make-up heeft een verzorgingsproduct nodig dat de huid goed hydrateert. Dankzij de aangenaam lichte samenstelling zorgt het product voor een gehydrateerde, stralende en egaal uitziende huid.

In den WarenkorbCLEANFORMANCEMoisture Glow CreamSnel intrekkende verzorgende gezichtscrème - 98 % ingrediënten van natuurlijke... € 42,90* / 50 ml 1000ml - € 858,00
Stap 2 = Concealer

De concealer wordt vervolgens gebruikt om donkere kringen en kleine onvolkomenheden te camoufleren. Gewoon onder het oog aanbrengen in het verlengde van de onderste ooglidlijn en zachtjes inmasseren. De 3D Firming Concealer heeft een subtiel smeltende textuur en een ideale dekking. 

uitverkochtMake up3D Firming Concealer 03 natural € 27,90* / 4 g 1000g - € 6 975,00
Stap 3 = Make-up

De volgende stap is het aanbrengen van de make-up. Sarah Feingold gebruikt de 3D Firming Serum Foundation, die een natuurlijke uitstraling geeft dankzij de lichte, variabele dekking. Dus het is perfect voor een natuurlijke gloed. Breng aan met uw handen of met een make-up kwast. 

In den WarenkorbMake up3D Firming Serum Foundation 03 naturalVloeibare foundation met de power van ampullen. € 49,90* / 30 ml 1000ml - € 1 663,33
Stap 4 = Zonnekus

De Duo Satin Bronzer zorgt vervolgens voor een teint alsof hij door de zon is gekust. Met een penseel aanbrengen op de jukbeenderen, kin en wenkbrauwen en vervagen met ronddraaiende bewegingen. 

Stap 5 = Blush

De Satin Blush in de tint "02 Rose" zorgt voor mooie accenten op de wangen en wenkbrauwen en op de brug van de neus. Om de accenten licht en natuurlijk te houden, klop je ze van tevoren een beetje uit. 

In den WarenkorbMake upSatin Blush 02 roseGebakken poederrouge. € 29,90* / 5 g 1000g - € 5 980,00
Stap 6 = Highlighter

Voor de vakantie make-up look, kunt u een vleugje accentueren. De Satin Duo Highlighter is hier perfect voor. Breng met de vingers aan op de neusbrug en onder het oog, en ook direct onder de wenkbrauw. Dan mengen met het penseel.

In den WarenkorbMake upSatin Duo HighlighterHighlight! € 29,90* / 6 g 1000g - € 4 983,33
Stap 7 = Lip liner

De lipliner in de kleur "Nude berry" is langhoudend en soepel zacht, wat het overtrekken van de lipcontour bijzonder gemakkelijk maakt. 

In den WarenkorbMake upLip Liner 04 nude berryLanghoudend lipcontourpotlood. € 16,90* / 1 g 1000g - € 16 900,00
Stap 8 = Corrigeren van lijnen

Het Line Correcting Pencil is perfect als hulpje om allerlei onregelmatigheden te verdoezelen - zoals in de lipcontour. Om onregelmatigheden in de lipcontour te egaliseren, gewoon langs de lipcontour aanbrengen.

In den WarenkorbMake upLine Correcting PencilContourpotlood voor het gebied rondom de ogen en lippen. € 16,90* / 1 g 1000g - € 16 900,00
Stap 9 = Lippenstift

Langhoudende, glanzende lippen? Gebruik daarna de Creamy Lipstick in de kleur "05 Nude Pink". In combinatie met de lipliner tovert het bijzonder mooie, natuurlijke lippen tevoorschijn.

uitverkochtMake upCreamy Lipstick 05 nude pinkCrème-achtige lippenstift - Kleur en verzorging in één. € 25,90* / 4 g 1000g - € 6 475,00
Stap 10 = Nog meer accenten

Voor nog meer accenten gebruikt u de Creamy Lip Stick in de kleur "06 powdery peach" - aangebracht als blush op het jukbeen en met de vingers geblend.

In den WarenkorbMake upCreamy Lipstick 06 powdery peachCrème-achtige lippenstift - Kleur en verzorging in één. € 25,90* / 4 g 1000g - € 6 475,00
Stap 11 = Glans

De Ultra Shine Lip Gloss in de kleur "02 Berry nude" zorgt voor extra glans op de lippen in de volgende stap. Het verzorgt ze ook en laat geen onaangenaam gevoel achter dankzij de niet-plakkerige formule. 

In den WarenkorbMake upUltra Shine Lip Gloss 02 berry nudeLipgloss met hoogglans. € 21,90* / 6 ml 1000ml - € 3 369,23
Stap 12 = Oog accenten

Accentueer de oogzone met het Oogschaduwpotlood in de kleur "08 Highlights". Breng het aan onder de wenkbrauwen en vervaag het met het uiteinde van het borsteltje (of met uw vingers).

In den WarenkorbMake upEye Shadow Pen 08 highlightsDe Super Easy-Eye Shadow. € 19,90* / 2 g 1000g - € 9 950,00
Stap 13 = Quattro oogschaduw

Dan maakt de Oogschaduw Quattro "04 Dag & Nacht" zijn grote entree. Breng de kleur rechtsboven met een penseel aan onder het oogschaduwpotlood dat je net hebt aangebracht. Ook: op het bovenste ooglid en onder de ooglidlijn. 

In den WarenkorbMake upEye Shadow Quattro 04 day & nightTeveel om uit te kiezen! Quattro oogschaduw. € 36,90* / 4 g 1000g - € 9 225,00
Stap 14 = De perfecte afwerking

De laatste stap is het creëren van de perfecte oogopslag. Breng Super Style & Definition Mascara aan om je wimpers echt volume te geven.

In den WarenkorbMake upSuper Style & Definition Mascara blackSterk power-volume met mega-style. € 29,90* / 8 ml 1000ml - € 3 737,50
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenNature meets scienceAmpullen uit onze Botanical CollectionNature meets science
Christmas CountdownNu nog bestellen: de gepersonaliseerde BABOR adventskalenderChristmas Countdown
Afdoende ampullenpowerZo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower
Veganistische cosmeticaVEGANISTISCHE HUIDVERZORGING VOOR GEZICHT EN LICHAAMVeganistische cosmetica
Let’s clean up this planetSamen tegen de wereldwijde vervuiling van de wateren met plastic afvalLet’s clean up this planet
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten