Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Onze antipollutie-tipsWe gaan de strijd aan met fijnstof, smog & co anti-pollutionJil10 juli 2020 Onze huid wordt dag na dag blootgesteld aan milieubelastingen. Uitlaatgassen en fijnstof betekenen pure stress voor de huid en laten haar tot vroegtijdige veroudering leiden. Daarom moet je huid worden beschermd: antipollutie is het toverwoord.

Is het u al opgevallen, dat een veelvoud aan producten naast uv-bescherming ook steeds vaker een zogenaamde antipollutie-bescherming bezitten? Graag willen we u toelichten wat antipollutie-verzorging betekent en waarom het voor onze huid in ieder geval belangrijk is om zich met de overeenkomstige verzorging uit te rusten. Want een jeugdige uitstraling heeft een nieuwe vijand: de stadslucht. 

In Azië is antipollutie-verzorging al langer een trend. Geen wonder want de luchtvervuiling heeft daar al een omvang bereikt die met het blote oog is waar te nemen. Maar ook hier zijn fijnstof, smog, uitlaatgassen etc. overal aanwezig. De vervuiling van de urbanisatie beschadigt niet alleen de slijmvliezen in onze longen … 

Hoezo beschadigt milieuvervuiling onze huid?

De vuile deeltjes in de lucht bevatten naast stofdeeltjes ook organische substanties en zware metalen die pure stress voor de huid betekenen. Ze irriteren de huid, ontsteken haar en dringen tot diep in de huidlagen door, waar ze het verouderingsproces versnellen doordat de collageenafbraak wordt bespoedigd. Dit heeft meer rimpels en minder spankracht tot gevolg. Precies zo kunnen schadelijke stoffen zoals kolenstof ook pigmentvlekken veroorzaken. 

Wat doen verzorgingsproducten met antipollutie-bescherming?

Ze leggen zich als een beschermingsschild op de huid om de natuurlijke barrière tegen milieubelastingen te versterken. Voor het dagelijkse leven is de Detox Vitamin Cream ideaal. Hierbij gaat het om een antioxidatieve dagcrème die de natuurlijke afbraak van stofwisselingsproducten ondersteunt en tegelijkertijd een gestreste en vermoeide huid herstelt.

Heel belangrijk bij een door het milieu belaste huid: een reiniging die vervuiling op betrouwbare wijze verwijdert, opdat de volgende werkstoffen beter kunnen worden opgenomen. Daarvoor adviseren we de Detox Lipo Cleanser die de huid behoedzaam reinigt en met zijn detox-complex ook beschermt tegen milieu-invloeden. Met de reiniging moet er niet worden overdreven want te vaak reinigen beschadigt de huidbarrière en maakt haar meer doorlaatbaar voor schadelijke stoffen. 

oor het extra aan antipollutie-verzorging adviseren we onze Pollution Protect ampullenkuur. De weekkuur met werkstofconcentraten is ideaal voor een huid die bescherming nodig heeft en door milieu-invloeden is belast. Vrije radicalen helpen daarbij het huideigen beschermingssysteem te activeren.

Onze antipollutie-superhero’s:

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMake-up voor elke dagStep by step Beschrijving door model Alexandra NicoleMake-up voor elke dag
2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!BABOR CHARITY-AMPULLENSET2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!
Het jeukt – tips bij neurodermitis!EEN DROGE HUID & ONAANGENAME JEUKHet jeukt – tips bij neurodermitis!
Afdoende ampullenpowerZo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower
Winter-Glowing HacksOnze BABORISTA's zweren bij deze beauty highlightsWinter-Glowing Hacks
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten