Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Wij presenteren onze gloednieuwe DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules!6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefte gesichtsverzorgingMiriam25 oktober 2021 In de hoofdrol: hyaluronzuren, peptide, ceramide, beta-glucaan, retinol en vitamine C – de absolute topingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke normen.

Het cosmeceutische werkstofconcept van de Power Ampoules concentreert zich op 6 verschillende hightech ingrediënten, die een specifieke, precieze werking voor verschillende huidbehoeften bieden. Elke ampul bevat een ultra-efficiënte combinatie van drie werkstoffen. Een 2D-hyaluronzuur, dat de huid op intensieve wijze en langdurig met vocht verzorgt, vormt de basis. Een andere, nauwkeurig afgestemde co-werkstof versterkt bovendien de werking van elk afzonderlijk poweringrediënt. Al na het eerste gebruik is het directe effect zichtbaar.


De Power Serum Ampoules van DOCTOR BABOR zijn dat beetje MEER in de dagelijkse huidverzorging en leveren  op wetenschap gebaseerde oplossingen voor alle huidproblemen en speciale huidbehoeftes. Elke kuur omvat 7 Power Serum Ampoules.

 • ONZE 6 POWER-INNOVATIES
 • Gebruik van de POWER SERUM AMPOULES
 • Welke Power Serum Ampoule is de juiste voor mijn huidbehoefte?
 • Onze 6 Power innovaties
  Hyaluronic Acid Ampoule

  vochtinbrengend & opvullend

  POWER OF: 8D-hyaluronzuur + tripeptide

  De innovatieve samenstellingen van 8 verschillende hyaluronzuren en tripeptiden dragen bij aan een intensieve hydratatie op verschillende huidniveaus, verminderen zichtbaar rimpels en zorgen voor een maximale hydratatie en opvulling na slechts één keer aanbrengen. 86% bevestigt een direct gehydrateerde huid met 6% minder diepe rimpels binnen slechts één week. De Hyaluronic Acids Ampoule stimuleert de huideigen hyaluronzuurproductie.  

  Ceramide Ampoule

  reparerend & beschermend

  POWER OF: Ceramide + 2% niacinamide + 2D-hyaluronzuur

  Als de huid een verzwakte beschermingsbarrière heeft, dan kunnen externe factoren haar dagelijks aantasten en haar onder enorme druk zetten. De Ceramide Power Serum Ampoules kalmeren de huid en ondersteunen de natuurlijke huidregeneratie. Daarnaast versterken de ampullen de barrièrefunctie van de huid en beschermen deze haar tegen externe invloeden.

  Vitamin C Ampoule

  verhelderend & anti-rimpeleffect

  POWER OF: 20% vitamine C + linoleenzuur + 2D-hyaluronzuur 

  De Vitamin C Power Serum Ampoules zorgen met 20% vitamine C en huididentiek linoleenzuur voor een gelijkmatig stralende, gladder uitziende huid met een mooie glow. De zeer efficiënte ingrediënten beschermen tegen oxidatieve stress, stimuleren de collageenproductie en herstelt de huidtint. Lijntjes en rimpels worden binnen slechts één week zichtbaar verminderd.

  Beta Glucan Ampoule

  Kalmerend & verstevigend

  POWER OF: Beta-glucaan + microzilver + 2D-hyaluronzuur 

  Beta-glucaan is zelfs doeltreffend bij een sterk belaste huid en kalmeert haar onmiddellijk. Bovendien biedt het sterk geconcentreerde microzilver ondersteuning door bestaande roodheid van de huid en irritaties te verminderen. De Beta-Glucan Ampoule versterkt daarnaast het huideigen afweersysteem tegen externe invloeden.

  Retinol Ampoule

  Verfijnend & anti-rimpeleffect

  POWER OF: Retinol + tri-peptide-1 + 2D-hyaluronzuur 

  De Retinol Power Serum Ampoules gaan effectief de uitgebreide tekenen van huidveroudering tegen en verbeteren de algehele huidtextuur. Dit is te danken aan de krachtige ingrediëntencombinatie van stabiele retinol en biomimetische tripeptide-1. Ze activeren de huideigen collageenproductie en de huidvernieuwing. Dit effectieve anti-aging duo maakt indruk met een verfijnde huid die er direct zichtbaar uitziet en minder fijne lijntjes – vanaf het eerste gebruik.

  Peptides Ampoule

  Maakt strak & glad

  POWER OF: 3 biomimetische peptiden+ organisch silicium + 2D-hyaluronzuur

  De doeltreffende combinatie van drie zeer effectieve biometrische peptiden in de Peptides Power Serum Ampoules richt zich rechtstreeks op de cruciale groeifactoren EGF & FGF om de huideigen regeneratiemechanismen te stimuleren en zo de elasticiteit en stevigheid te verbeteren. Met ondersteuning van organisch silicium wordt het bindweefsel van de huid gereorganiseerd en geherstructureerd, zodat deze er na een week zichtbaar gladder en steviger uitziet.

  MEER power, MEER innovatie, MEER zichtbare resultaten

  Start nu met jouw persoonlijke powerkuur

  In den WarenkorbDOCTOR BABORBeta-GlucanDe innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57In den WarenkorbDOCTOR BABORRetinolDe refining-innovatie voor een huid die er zichtbaar gladder uitziet - Retinol +... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57
  Gebruik van de POWER SERUM AMPOULES
  1. Na de reiniging de ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken.
  2. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een trekkende beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken.
  3. Het concentraat in de handpalm gieten en dan de hele hoeveelheid over gezicht, hals en decolleté verdelen.
  4. Zachtjes in de huid inkloppen. Vervolgens een verzorgende crème aanbrengen.
  Welke Power Serum Ampoule is de juiste voor mijn huidbehoefte?
  Dit artikel is geschreven door: Miriam

  Meer over deze auteur: Ik schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen.

  Miriam
  MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
  Vergelijkbare artikelenMY SKIN MY STORYDat zijn verhalen die in de huid kruipenMY SKIN MY STORY
  ZOMERMAKE-UPDe perfecte basis – BABOR Foundation 1x1ZOMERMAKE-UP
  Zo vullen dag- en nachtcrème elkaar aanEen goed duo!Zo vullen dag- en nachtcrème elkaar aan
  Wellness-vakantie in ZwitserlandWELKOM ONTSPANNING, HEILZAAM THERMAALWATER & BEAUTYWellness-vakantie in Zwitserland
  Stralend mooi8 stappen naar natuurlijke make-up voor de feestdagenStralend mooi
  Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten