MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Vreugde op Moederdag voor onze heldinnenTime to give back cadeau-ideeenJil5 mei 2021 Moederdag staat voor de deur en met onze liefdevolle cadeau-ideeën willen we onze moeder uit de grond van ons hart bedanken.

Op zondag 9 mei is het Moederdag! Mama's hebben het allerbeste verdiend – uiteindelijk zijn ze er altijd voor ons en we kunnen steeds op hen rekenen. Moederdag is dan ook de perfecte gelegenheid om iets terug te geven en van harte "Dank je wel" te zeggen. Hiervoor hebben wij een aantal persoonlijke cadeau-ideeën uitgewerkt die zeker een glimlach op het gezicht van elke moeder toveren. 

Cadeau-ideeën die voor vreugde zorgen

Luxueuze kostbaarheid

Deze hoogwaardige verzorging geeft de huid van uw moeder een jeugdige uitstraling. De huid ziet er zichtbaar strakker, steviger en gladder uit. Het huidbeeld ziet er verfijnd, gelijkmatiger en stralender uit. Het perfecte cadeau!

In den Warenkorb
REVERSIVEReVersive pro youth overnight maskJeugdigheid activerend Overnight Mask € 59,00* / 75 ml 100ml - € 78,67

Wellness voor thuis

Onze mama's zijn superhelden - jongleren met alle to do's om de familie op meesterlijke wijze bijeen te houden. Een wellness-programma voor thuis biedt haar een welverdiend moment van rust. Bijvoorbeeld met onze Home Spa-sets voor een de meest uiteenlopende huidbehoeften.

Home Spa Set Clear


Home Spa Set Glow


Home Spa Set Sensitive


Home Spa Set Hydra

Last Minute Love

Wij hebben een grote keuze aan waardebonnen in mooie designs in petto. Hiermee kan jouw moeder haar schoonheidswensen gemakkelijk zelf vervullen - online en in onze winkels. 

Bloemenliefde

Een vers boeket, een bloemenabonnement of een bosje droogbloemen waar uw moeder extra lang van kan genieten: bloemen zeggen meer dan duizend woorden en fleuren zowel de kamer als de stemming op. Bloemen zijn dus altijd een uitstekend cadeau-idee voor Moederdag. 

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenNa de make-up is voor de make-upFESTIVAL IN MY HEADNa de make-up is voor de make-up
Your DOC on-the-go!De anti-pollution-bescherming voor elke stedentripYour DOC on-the-go!
BABOR meets Miss GermanyVan de missverkiezing naar een crossmediale personality-wedstrijdBABOR meets Miss Germany
Onze ampul voor aprilHuidverstrakking op het hoogste niveauOnze ampul voor april
Huidverzorging of make-up? Ik wil het allebei!Hydra Liquid Foundation in 15 kleurnuancesHuidverzorging of make-up? Ik wil het allebei!