Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
IN DE RUST LIGT DE KRACHTDiep in- en uitademen: nu is het me-tijd! gezichtsverzorgingChristina23 december 2020 Snakt u tijdens de kerstdrukte of door de huidige stressvolle tijden ook wel eens naar wat rust? Wij helpen u om uw innerlijke rust te vinden en zich te ontspannen!

Het einde van dit uitzonderlijke jaar 2020 komt langzaam maar zeker in zicht. Vooral de stressvolle kerstperiode - het zoeken naar cadeaus tijdens een lockdown! - is niet alleen vermoeiend voor de geest maar ook voor de huid. Daarom hebt u nu, kort voor Kerstmis, een verzorging nodig die lichaam en geest verwent en kalmeert.


We hebben enkele exclusieve tips voor een langdurige gevoel van welzijn: 

 

Tip 1: Schijnwerpers op de reiniging: wat weg moet, moet weg!

Zin in een bijzonder fris gevoel? Kies dan voor de Balancing Salt & Sugar Scrub. Deze zout- en suikerpeeling verwijdert afgestorven huidschilfers en laat de huid rozig fris stralen. Dankzij waardevolle olie uit argan, amandel en macadamianoot lijkt de huid gladder en egaler. Voor een gegarandeerd stralende huid op het kerstfeest!

Tip 2: Weg met die vale teint: klein gebaar, groot resultaat

De Beauty Rescue-ampullen: een absoluut multitalent wanneer langdurige stress zijn sporen heeft achtergelaten op de huid. De werkstof epocyl helpt de huid opnieuw 'op te starten', want het stimuleert niet alleen de huideigen vochtopslagfunctie van de huid maar ook de natuurlijke barrièrefunctie. De ampul is vooral geschikt voor gestreste huid en is een echte beauty allrounder.

Tip 3: Weg met die kringen onder de ogen: een out-tijd van stress en oververmoeidheid 

In stressvolle periodes hebben we ook te kampen met kringen onder de ogen. Een slappe huid vormt dan rimpels en geeft een vermoeide indruk. Met de 3D Hydro Gel Eye Pads genieten vermoede ogen van een special treatment: in minder dan 15 minuten voelt de huid een verkoelende frisheid. De oogpads passen door hun vorm perfect rond de ogen, zodat ze dat gebied intensief kunnen hydrateren en zorgen voor een heldere blik!

Tip 4: Voldoende nachtrust en een goede nachtverzorging, voor een frisse teint

Zoals u allicht weet, verloopt de hernieuwing van de huidcellen 's nachts veel sneller dan overdag. Neem dus de tijd voor een zorgvuldige avondroutine en voldoende nachtrust. Daarbij kunt u gebruik maken van het ReVersive Pro Youth Overnight Mask. Dit activerende crèmemasker, geschikt voor elk huidtype, geeft de huid een jeugdige uitstraling. Dankzij de inwerking 's nachts ziet de huid er 's morgens gladder, steviger en strakker uit.

In den WarenkorbREVERSIVEpro youth overnight maskJeugdigheid activerend Overnight Mask € 69,90* / 75 ml 1000ml - € 932,00

Tip 5: Ademhalen door je neus: een meditatieoefening voor elke situatie 

Meditatie helpt onder andere om stress te reduceren en om te ontspannen. Met behulp van deze eenvoudige oefening leren we onze innerlijke rust te vinden door beheerst te ademen. Deze oefening is geschikt voor elke plek - ook op het werk, wanneer u na de feestdagen weer aan de slag gaat. 

Zo werkt het: Adem driemaal diep in via de neus en adem uit via de mond. Tel bij het inademen tot vier en bij het uitademen tot acht. Adem daarna vijf minuten lang alleen door de neus. Door zich volledig op de ademhaling te concentreren, begint het lichaam zich automatisch te ontspannen. Het brein krijgt nieuwe energie zodat het concentratievermogen stijgt. 

 

Naast al deze tips voor een gezonde huid en een ontspannen lichaam en geest, willen wij als redactie van het BABOR Magazine u alvast een zalige Kerstmis en gelukkig Nieuwjaar wensen!

We nemen afscheid van 2020, een jaar dat ongetwijfeld nog lang in ons collectieve geheugen zal blijven. We verheugen ons op het volgende jaar in uw gezelschap en staan vanaf 1 januari 2021 weer klaar met nieuwe beauty-highlights!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
ZOMERMAKE-UPDe perfecte basis – BABOR Foundation 1x1ZOMERMAKE-UP
Cleansing FeelingsDe juiste beautyroutine voor de jonge huidCleansing Feelings
FruitzuurpeelingEen nieuwe start voor de huid!Fruitzuurpeeling
Anti-agingwerkstof retinolUiterst werkzame vitamine A voor een verbeterd huidbeeldAnti-agingwerkstof retinol
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten